Hali.Azt szeretném megkérdezni, hogy a Honda Nsr 125 tipusu motromba a full szintetikus helyett csak szintetikus olajat tették,az baj lenne? előre is köszi
Hali!
Az eredetiség vizsgálat 15 000,-Ft és nem mindenütt csinálják be kell menni vele, vagy vinni oda ahol csinálják!
Az átíratás 13 000,- Ft. Műszaki 10 000, -FT
Basszus ezt kidobtam az ablakon ezért felfúrattam volna a hengert a legdrágább dugó lett volna bele!
én tudom hogy nem szólnak érte... én azért nem szeretnék nagyobbat mert ha ne adj isten valami baleset van (nem az én hibámból) akkor is megb*sznak a rendőrök hogy milyen jogon vezetek 11kw nál több kw os motort... én ezért ragaszkodok hozzá...
de nem szeretnék balesetet és senkinek nem kívánom de jobb ha 11kw van a forgalmiban!
Sziasztok!
Honda nsr r 125 motort keresek max 200e ft és 11kw kéne a forgalmiban és 90 nél fiatalabb legyen lényegében ennyi akinek van valami ajánlata, szívesen fogadom
sziasztok van egy két problémám mert ötvenesként használom a motort de az előző tulaj 125 ös ként ment vele úgy vettem hogy lejárt a forgalmija meg azt mondta kivan vonva ideiglenesen hát nincs és most jönnek a problémák azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül az nsr EREDETVIZSGÁLATA ÉS AZ ÁTÍRÁS KÜLÖN KÜLÖN?
jó abba a 10-es olaj csak meg kell várni míg bemelegszik utánna már nagyon jól érezni a váltót
enyémbe is már ideje lenne cserélni olajat csak mindíg halogatom
azért mer reggel hideg az olaj és ki nyomja a kuplung ezért össze tapad
azért rug egyet mikor berakod 1-esbe mer akkor old szét a kuplung
amikor már meleg a motor akkor be tud fojni az olaj a kuplungba és könnyen kapcsol
nem teljesen ugyan az a felfogatása
meg a váltója fordítva működik mivel az nsr-en hátra néz a váltókar
a crm-en meg előre néz a váltó kar
az nsr önindítós a crm berugós
azon kívül még a vizpumpa nem ugyan az
Szia!
A lánckerékből azért van két féle, mert két félével szerelték évjárattól függően, meg kell nézned méretek alapján, neked melyik való a motorodra.
Láncból a JT 520H erősítettet ajánlom rá ár-érték arányt figyelembe véve, 114 szemest.
bassza meg az ég
Biztosítás nélkül nem írják át!
Az eredetiség vizsgálat 15 000,-Ft és nem mindenütt csinálják be kell menni vele, vagy vinni oda ahol csinálják!
Az átíratás 13 000,- Ft. Műszaki 10 000, -FT
Basszus ezt kidobtam az ablakon ezért felfúrattam volna a hengert a legdrágább dugó lett volna bele!
de nem szeretnék balesetet és senkinek nem kívánom de jobb ha 11kw van a forgalmiban!
15-20nap (nem tudom pontosan) belül kell átiratni, lesznek még gondjaid.
Honda nsr r 125 motort keresek max 200e ft és 11kw kéne a forgalmiban és 90 nél fiatalabb legyen lényegében ennyi akinek van valami ajánlata, szívesen fogadom
enyémbe is már ideje lenne cserélni olajat csak mindíg halogatom
azért rug egyet mikor berakod 1-esbe mer akkor old szét a kuplung
amikor már meleg a motor akkor be tud fojni az olaj a kuplungba és könnyen kapcsol
meg a váltója fordítva működik mivel az nsr-en hátra néz a váltókar
a crm-en meg előre néz a váltó kar
az nsr önindítós a crm berugós
azon kívül még a vizpumpa nem ugyan az
A lánckerékből azért van két féle, mert két félével szerelték évjárattól függően, meg kell nézned méretek alapján, neked melyik való a motorodra.
Láncból a JT 520H erősítettet ajánlom rá ár-érték arányt figyelembe véve, 114 szemest.