Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Azt szeretném megkérdezni, hogy a Honda Nsr 125 tipusu motromba a full szintetikus helyett csak szintetikus olajat tették,az baj lenne? előre is köszi
hát kivonatom idéglenesen a forgalomból de ahoz is kell eredet vizsgálat...
bassza meg az ég
Ja még le maradt.
Biztosítás nélkül nem írják át!
Hali!
Az eredetiség vizsgálat 15 000,-Ft és nem mindenütt csinálják be kell menni vele, vagy vinni oda ahol csinálják!
Az átíratás 13 000,- Ft. Műszaki 10 000, -FT
Basszus ezt kidobtam az ablakon ezért felfúrattam volna a hengert a legdrágább dugó lett volna bele!
eredet vizsga 15. átrás:forgalmi 6ezer, törzskönyv 6 ezer, illeték 2500
én tudom hogy nem szólnak érte... én azért nem szeretnék nagyobbat mert ha ne adj isten valami baleset van (nem az én hibámból) akkor is megb*sznak a rendőrök hogy milyen jogon vezetek 11kw nál több kw os motort... én ezért ragaszkodok hozzá...
de nem szeretnék balesetet és senkinek nem kívánom de jobb ha 11kw van a forgalmiban!
nekem is A1-em van 21 kw van a forgalmimba és nem szoltak érte a rendőrei úgy h sztem nem kell hozzá nőlni a 11kw hoz
http://motorteszt.com/site/ind...

15-20nap (nem tudom pontosan) belül kell átiratni, lesznek még gondjaid.
Sziasztok!
Honda nsr r 125 motort keresek max 200e ft és 11kw kéne a forgalmiban és 90 nél fiatalabb legyen lényegében ennyi akinek van valami ajánlata, szívesen fogadom
sziasztok van egy két problémám mert ötvenesként használom a motort de az előző tulaj 125 ös ként ment vele úgy vettem hogy lejárt a forgalmija meg azt mondta kivan vonva ideiglenesen hát nincs és most jönnek a problémák azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül az nsr EREDETVIZSGÁLATA ÉS AZ ÁTÍRÁS KÜLÖN KÜLÖN?
Jah, az jó.
jó abba a 10-es olaj csak meg kell várni míg bemelegszik utánna már nagyon jól érezni a váltót
enyémbe is már ideje lenne cserélni olajat csak mindíg halogatom
Kőne bele vékonyabb olaj...
azért mer reggel hideg az olaj és ki nyomja a kuplung ezért össze tapad
azért rug egyet mikor berakod 1-esbe mer akkor old szét a kuplung
amikor már meleg a motor akkor be tud fojni az olaj a kuplungba és könnyen kapcsol
nem teljesen ugyan az a felfogatása
meg a váltója fordítva működik mivel az nsr-en hátra néz a váltókar
a crm-en meg előre néz a váltó kar
az nsr önindítós a crm berugós
azon kívül még a vizpumpa nem ugyan az
3000 Ft ért odaadom, ha kell. Szükség esetén postázom is, de akkor + postaköltség,
Mennyit kérnél érte?
Írtam mailt...
és mennyiben fájna beszéljünk emailben:juhasz.david1995@citromail.hu
Gyárilag szted úgy tervezték hogy megragadjon v mi? SOkkal kissebb a ragadási hajlama mint az újra perselyzetteknek...(acélperselyeseknek)!
és ez a nicols vagy mi ez nem fog nekem megragadni ?
Hengerszettet keresel? Ha igen akk lehet hogy lesz egy eladó szettem(még gyári niksilos) 160as szett vétele miatt...
sziasztok!mitöl van az,hogy reggel mikor berako 1 be a motort csattan eggyet a válto!?melegen nem csinálja!
Köszönöm! Valamikor megmérem, és a tömítés szettel együtt meg is rendelem tőletek.
Szia!
A lánckerékből azért van két féle, mert két félével szerelték évjárattól függően, meg kell nézned méretek alapján, neked melyik való a motorodra.
Láncból a JT 520H erősítettet ajánlom rá ár-érték arányt figyelembe véve, 114 szemest.