Azértis mondom ezt.... mert úgy romlott el az önindítóm.. hogy egy esős nap volt.. és motoroztam.. megálltam, vagy 1 ó rára... és amikor inditani akartam... már nem huzott be a bendix.... szóval.. valahogy belement a víz.. de nemtudom h h ... mert a tömítés az rendbe volt....
sziasztok ha valakinek kell tudok csinálni honda nsrt lendkerék lehuzot jo minöségü anyagbol 3500 forintért eszterga gépen ha érdekel valakit 3500 forintos áron és ez nem az egün kapható kinai fos anyagbol készül ha érdekel hivj bátran 06 70 262 60 46 üdv
kiegyenlítő tengely szimeringre tippelek az "olaj a gyújtásban" dolognál. az a szimering 5mmm vastag szal faragni kell majd be egyet. am az önindító szénkeféit valóban megeszi az olaj és a zsír
Hali!
Mind igaz amit leírtál, de szerintem se olaj sem zsír nem kerülhet elméletileg a szénkefékhez, mert a csapágy előtt van egy kétajkú szimering, ami nekem is szar volt és beengedte a zsírt olajat.
ha le veszed a hűtősapkát és be indítod a motort és gázadásra gejzír van az jót nem jelent. persze az más dolog ha full üzemmelegen nyomás alatt tekertétek le. de egyébként egyáltalán nem kell nekije spriccelni
és ha olaj van a gyujtásodnál akkor keresd meg melyik szimering ereszt és csináltasd meg, mert ha be rakod az ''új'' önindítót és úgy hagyod olajosan a gyujtást, az uj öninditod is tönkre fog menni. mivel az olaj tönkreteszi a keféket. tapasztalatbol mondom
le veszed a gyujtás oldali deknit, és a bendix két szélén, 2db 12es fejű csavar fogja. és az hülyeség hogy víz van benne, víz nem mehetett bele, max olaj, ha nem jó valamelyik szimeringed. pl: balancer. de víz semmiképp nem kerülhetett bele, kivéve ha lyukas az önindító háza
Hali, kéne egykis help sürgősen. leakarom szedni az önindítót, mert szar... eddig így külső jelek alapján azvolt.. h bendix... még mindig az.. de kiderült.. h valamiért víz van az önindítómba :O
Nah szval.. hány csavar fogja az önindítót ? hogy kell leszedni ?
Valaki pls help:D
Azért nem nagyon jött be.
Volt egy ácsi srác itt fórumon ,valamilyen Peti,voltam is már nála pár dologért.Nála volt eladó blokk mindennel-full jó- 35e-ért.
Ezen kívül van egy másik aki Bő-n lakik,tőle vettem a blokkot és van is még neki ilyen áron csak most nem jut eszembe a neve.
Jah és azért nem emailt írok mert nem sértegetlek,tényleg olcsobban vannak.
Na azért sikerült kideríteni hogy nem én írtam az összeget mert nem tudtam hogy menyit kérjek érte.
A véleményem most is megvan de ink magamban tartom nem szeretnék vitát indítani.
ÜDV
Ez oyl érdekes, mindíg oylas emberek sértődnek meg, aki valami irreális dolgot álíltanak vagy irreális áron árulnak valamit.
(190nel menő 125-ös motorok, 2-300 ezerért kínált simsonok, és már megbocsáss, de 40 rugóra tartott hiányos 20 éves nsr blokkok:)
Szerintem meglehetősen udvariasan jeleztem("művész, ha 40ért eldja") hogy az általad kapni óhajtott össezg némileg túlzónak tűnik.
Persze, ilyenkor a sértett előveszi a mindenbe beleugatást, pedig összesen ha 4 topikba ugatok bele.
Ide azért, mert Just Nsr birtoklásának folyamata némileg szórakoztató volt, Az Rd be mert van oylanom, a simsonba azért amiért az rd-be, a Dt be meg azért mert an ott két haverom.
VAlamiért nem szoktam előfordulni a gsxrgpzxcbr topikban, mert egyrészt nem értek hozzájuk, másrészt nem érdekel.
Amit használtam az iróniának hívják, és nem feltételnül muzsáj megsértődni miatta.
Szerintem.
nem ígérem biztosra de utána nézek itthon hogy milyenek vannak mert dörzsáraznikéne nekem is méretre és nincs itthon a haverom akinek van cucca amivel csinálni lehet.kérdés az önindítót meg kaptad már?neked küldtem azszem
Határozottan állítom. :D Na erre kinek mi a tippje ? :D
Nem volt sem gejzír sem sok buborék!Csak emelkedett a szint a beöntőnyílásban.Nálam szinte meg sem mozdul.
Mind igaz amit leírtál, de szerintem se olaj sem zsír nem kerülhet elméletileg a szénkefékhez, mert a csapágy előtt van egy kétajkú szimering, ami nekem is szar volt és beengedte a zsírt olajat.
Nah szval.. hány csavar fogja az önindítót ? hogy kell leszedni ?
Valaki pls help:D
Volt egy ácsi srác itt fórumon ,valamilyen Peti,voltam is már nála pár dologért.Nála volt eladó blokk mindennel-full jó- 35e-ért.
Ezen kívül van egy másik aki Bő-n lakik,tőle vettem a blokkot és van is még neki ilyen áron csak most nem jut eszembe a neve.
Jah és azért nem emailt írok mert nem sértegetlek,tényleg olcsobban vannak.
A véleményem most is megvan de ink magamban tartom nem szeretnék vitát indítani.
ÜDV
Akkó meg főleg nemtom mé kell felkapni a talajvizet:)
Pedig, némi humorérzékkel sokkal élhetőbb az élet.
(190nel menő 125-ös motorok, 2-300 ezerért kínált simsonok, és már megbocsáss, de 40 rugóra tartott hiányos 20 éves nsr blokkok:)
Szerintem meglehetősen udvariasan jeleztem("művész, ha 40ért eldja") hogy az általad kapni óhajtott össezg némileg túlzónak tűnik.
Persze, ilyenkor a sértett előveszi a mindenbe beleugatást, pedig összesen ha 4 topikba ugatok bele.
Ide azért, mert Just Nsr birtoklásának folyamata némileg szórakoztató volt, Az Rd be mert van oylanom, a simsonba azért amiért az rd-be, a Dt be meg azért mert an ott két haverom.
VAlamiért nem szoktam előfordulni a gsxrgpzxcbr topikban, mert egyrészt nem értek hozzájuk, másrészt nem érdekel.
Amit használtam az iróniának hívják, és nem feltételnül muzsáj megsértődni miatta.
Szerintem.