Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Úgy néz ki meghalt a termosztátom,nincs valakinek jó eladó?Köszi!
Szevasztok!
az egész üzemanyag-ellátó és kipufogó rendszeren keresztül a rossz összerakásig, folytásokig bármi baja lehet. Szerintem itt senki sem távgyógyító hogy ezt neked megmondja az alapján hogy "nincs ereje".
üdv
karburátor beálítás kellene neki
Sziasztok, van egy NSR 125R motorom ami mostanában esett át egy komplett motorblokk felujításon. Cserélve lett a dugó, a gyűrű tömítés, hajtókar, hajtókarcsapágy, lamellák, olaj stb............ A gondom az, hogy a motorban érezhetően nincsen továbbra sem erő a Poweres tartományban. 6 ezer alatt szinte semmi erő nincs benne, de ugye ez normális hisz a poweres tartományban várná az erőt az ember de ott sem jelentkezik semmi se igazából. Van valakinek elképzelése mi lehet a baj és hogy ennek az orvoslása kp-ban mit is jelentene nekem?
Nem teker ? Ez alatt mit értessz ? Mit csinál ? Kattog a relé ?
Szia.
Külsőleg tökéletes állapotban van de nem
működik próbáltam aksirol és nem, teker ezért alkatrésznek, hirdettem meg.
Szia, bocsi hogy csak most írok, az lenne a kérdésem ,hogy mien állapotban van ? komplett alat bendixet+ a motort érted?
Hali!
Valaki nem tud 98-as nsr 125-höz első lámpabúrát?(macskalámpás)
hali kéne egy kis segitség kéne nekem nsr-hez 2darab lábtartó és egy komplet hátsó fék csövekel munkahenger még ha van tárcsa az is kéne valakine kvan irjon mert fonts lenne
Semmi gond!
ELADÓ egy 165-ös polini vas hűvelyes frisen készített henger dugóval hengerfejjel 0-km es 45000 az ára ha érdekel valakit 06 70 257 37 80...
bocsi félre értettük egymást...
nincs rajta műszaki meg nekem azt mondta a csávó ideiglenesen kivan vonva(de nincs) de ezt már irtam
akkor mér akartad 50-esként használni ha megvan hozzá minden?
évente 10000ft-ot kell füzetni rá, nem valami nagy összeg és akkor mehetsz 2 szeméjjel meg autópályán is
Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a macskalámpás nsr-eknek mennyi van a tankjába kb mikor átváltom tartalékra?
mikor tankoltam bele kopp üres volt a tank,és 2000-ért tettem bele,azaz nem volt 6liter,azóta lementem 140km-t és most tettem tartalékra.
szal akárhogy számolom elég baráti a fogyasztása,még ha a 140km-en 6l-is elment volna,dehát csak most tettem tartalékra.(de ennek csak örülök)
szia, az adatlapomon találsz képet és egy videót róla, vagy az iwiw -en Gombkötő László Csorvás, egy baseball képes embert keress kék felsőben! 160 ezer az ára, max egy 10 ezrest tudok kiengedni belőle!nincs papírja 50- es ként használtam !
szia, az adatlapomon találsz képet és egy videót róla, vagy az iwiw -en Gombkötő László Csorvás, egy baseball képes embert keress kék felsőben! 160 ezer az ára, max egy 10 ezrest tudok kiengedni belőle!
Szia! engem is érdekelne az ára is meg az hogy van e 125 ös papírja , és ha van akkor hány kw van a forgalmiban?
szia menyibe adnád fotó van rólla?
Sziasztok! családi tragédia miatt eladóvá vált az nsr-em temetésre kell a pénz !160 ezer ft az ára , esztétikai hibákkal, alkudni lehet, az adatlapomon van kép róla!125/50 s.o.s!
ki mondta hogy nincs meg?
persze megvan minden....
és hol van a rendszám?
annak is meg kell lennie
előző tulaj kapott két számlát csak nem szol most hogy eltelt 9 hónap hogy átkelett volna iratni mert nincs kivonva ugyhogy most csinálunk új adásvételit befizetjük a hátralékot és még elvileg azt mondták nem büntetnek meg(van is merős az okmányirodába ő intézi....
nem baj
megy azzal is csak az nem ég el ojan tisztán mint a full szintetikus és rárakódik a hengerfejre, dugattyura, kipufogóra
és minnél több olaj rakódik le annál erőtlenebb lessz a motor
ki kell takaríttani aztán mehet tovább
eddíg kinek a nevén volt a motor és ki füzetett utánna minden hülyeséget?