Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cserélj egy biztosítékot, nekem akkor csinálta ezt, vagy nézd meg hogy van e elég töltés az aksiba,

A tartalék, 3 liter elviekben... :D(Ezt irták az kosok)
Azért irtam hogy elviekben, mert sosem használtam a tartalékot.. 2 év alatt:D
Lemaradt a barmolt hengerfejtömítés:
Hali!
Valószínűleg hengerfejtömítés lesz a bűnös
Nekem is forralta a vizet mikor megvettem a motort.Én is a thermostátra gyanakodtam de a melegvizes próba kizárta én sem raktam vissza de egyre erősebben forralta a vizet. (a két csavart ell.le)
Mikor szétszedtem akkor derült ki a forralás oka
A hengerfej megvolt karcolászva a tömítést már nem egyszer rakták vissza és valami Hermetic szagú ragasztóval rakhatták össze.
A hüvely sajnos a kipufogó gátnál elvolt repedve de mikor újra perselyezték akkor derült ki, hogy már akkor elrepedt mikor perselyezte valaki.A dugó hosszába elrepedve,a teteje majdnem átolvadva a gyertya csonkig elégve.
Ha hengerfejet üveglapon vízpapírral síkba csiszoltam.
Ha cseréled a hengerfejtömítést akkor az új tömítésen lévő fekete anyagot ne fogdosd össze és a hengert - hengerfejet le kell zsírtalanítani.Nekem az első beindítás után picit húzni kellett a csavarikon.(nincs nyomaték kulcsom)
Na szóval nekem ez volt a probléma ami természetesen neked remélem nem!
Ime a hiba forrása:
Sziasztok
az mitől van?vagy mit lehet neki csinálni h a fordulatszámmérőm alapjáraton néha ugrál a mutató és felufrik akár 9-11ezerig?(de csak alapjáraton)

Még 1 kérdés

Hány liter van kb tartalékra váltáskor a macskalámpás nsr tankjába?

köszöntem a segítségeteket előre is

jóccakát mindenkinek
Szia
Lehet a hütő el van tömödve
ijenkor azt szokták mondani hogy a hengerfej és a henger között nem jó a tömíttés
le kell síkoltatni hogy jól tömítsen
bár én nem értem hogy ha nem pont egyenes akkor mér forralja a vizet mer akkor is van ott luk ahol át tud fojni a viz
az a lényeg hogy le kell síkolni aztán akkor meg szokott javulni
Szevasztok!
Szerintetek mi lehet a gond:termosztát nincs a motorban és 50 km után felforralja a vizet!
Köszi
számomra ez uj dolog mer még csak neten láttam ijet
a régi nsr-be ijen foglalatu égő megy bele
ugyan ojan mint ami a simsonomba van
mivel H4-es vagy H7-es égőt nem tudok belerakni ezért ezt akarom belerakni mivel halogén
csak jó lenne hogyha valaki aki már rakott be ijet irna valamit hogy mennyivel jobb mint a gyári
kár mert ez egy épitet motor msot vetem 2 lábtartt fel is erakom a munkahanger csak tartalkéba kelet volna
Bronzkeféd nincs véletlenül ? :D
Mennyit kérnél érte ?
jó állapotba,használható.kettő is van azt hiszem.
hello

véletlen nincs valakinek nsr 50-hez robbantott ábra? 89-es
ha valakinek van akk engem is érdekelne
Bendix mien állapotban van ? Érdekelne amúgy
Sziasztok!
Nincs valakinek kiegyenlítő tartály kupakja (gumi, akkumlátor mellett)?
Nekem van,bontva ha még érdekel.
Hali!
Talán itt megpróbálhatod főleg ha mindenestől adják.
ITT
Sziasztok, Bendixet keresek önindítóba, vagy komplett önindítót is akár, ha valakinek val kérem jelezze.:)
Van egy lábtartóm, de az nem jó a Hondához.
Úgy hogy csak az van, ami a képen látszik.
Azt kérdezted, miért ráz. Én meg válazsoltam, hogy testelési hiba.
Át testeltem,így de se jó de azért köszi.tekercset is cseréltem,de semmi javulás,más ötlet?
hát nézz kürül lécci hogy mi van meg még vagy egy légtelemnitö csavar is jol önne mert az van megszakadva azt fényképezed le lécci
ilyet még nem láttam,amúgy nem nagy dolog mert a belseje olyan mint egy H7 -es izzóé, csak a foglalata más... kicsit talán közel van az izzó szál az üveghez, ezért sztem jobban melegedik
akkor megeshet hogy a blokk-ba a tekercseknél nem jó valami, az 1szerű megnézni, meg a biztosítékot is nézd meg, mert nekem is volt olyan h az ki volt égve de a motor ment csak nem nyitott a power