Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem!
Szerintetek melyik láncot, első- és hátsó lánckereket vegyem meg?
http://robogotuning.hu/spl/155...
+ még hengerfej tömítést még hozzá
HONDA NSR 125 R-hez de ha lehet jóállapotut nem kopotatt

henger + hengerfej+dugó+gyűrű
sziasztok.nem tud valamelyikőtök honda nsr 125 F hengerszettet? akár holnap is tudok füzetni
Szia.
Külön nincs csak komplett önindító.
ez én mocim meg lassan eladó nagyobbra csere miatt...
énis kertesházban lakok. van garázs műhely minden féle de egy hely sem volt ahol megtudtam volna csinálni sajnos.
így maradt a létra. de megoldottam. igaz szenvedtem vele rendesen de megoldottam.
Vki esetleg nem tudja az nsr és a crm váltója között mi a külömbség? Vagyis azt tudom hogy hosszabbak a fokozatok az nsr be,de jelentősen? Csak azért kérdezem,ha vennék egy nsr blokkot akk nagy lenne-e e téren a változás? Illetve a blokk tartókonzoljai megegyeznek?
köszi,áhh a tied nagyon brutál jól néz ki..GYÖNYÖRŰ!
hát igen majd van 1-2 dolog tervben,ahogy pénz engedi:1-2matrica,felnicsík,kis indexek...
A kérdés az volt, idézem "Hondába milyen akku kel? A moci egy Honda NSR50-es gép."
A méret közel azonos,csak amit én vettem az 4Ah.Ja és nekem Nsr125 van!És csak megírtam hogy nekem ilyen van benne!Nem kötelező ilyet venni!
De nem ez való bele?
A bel való YB3L-A
http://robogotuning.hu/shop_se...
Üdv.!

Köszi a választ. Majd én is ilyet fogok venni.

Üdvözlet: Demcar
Hali!

Az enyémben ilyen van:Unibat cbtx4l-bs 12 volt 4Ah.
Üdv, mindenkinek!

Engem az érdekelne hogy a Hondába milyen akku kel? A moci egy Honda NSR50-es gép.
Ja és még valami, valaki nem tud valami internetes boltot ahol alkatrészt tudok venni az NSR-embe?

A segitséget előre is köszönöm.
hát úgy nem egyszerű :S én hálát adok az égnek hogy kertes házba lakok van garázsunk és műhelyünk mondjuk most is panelbe vok mert egyetemista vok és albiba lakok addig míg suli van :S
neked ez egyszerű dolog volt, volt hova felakasztani. én nemtudtam sehova felakasztani.
2 es létrán csináltam.
seprünyél a váz közé a nyél meg a létrafokokra és kész is volt.
mondjuk nekem szutyok állapotba volt mikor hozzám került...
egy kis összehasonlítás

na jó több képet nem rakok fel :P
amúgy nekem elég húzós volt kicserélni a szimeringet mert ezen a fajtán már nincs középsztender úgyhogy ilyen érdekes módon felkötöttel csavaros emelővel és aláemeltem olajemelővel
ja ez régi kép itt még nem volt kész teljesen...
szép, hasonlít az enyémre
matricázd fel meg felnicsík.... és nem csak szép lesz hanem gyönyörű
gyerek játék ha már tudod hogy mit kell csak az volt sok nekem míg rájöttem
igazad van. ez a baj nekemis.
addig szarakodtunk vele míg kiderült hogy ez abaj. ott lent a meghajtásnál.
holnap szétkapom aztán énis ügyeskedek valamit. remélem megtudom csinálni.
Sziasztok!

Vasárnap egy macskalámpás Nsr tulajdonosa lettem
egész jó áron jutottam hozzá,patika állapotban van stb...

Ugyhogy reméljük megszeretjük egymást,mert előző motorommal volt 1 pár problem de mind1

Széles utat,gumi fákat
velem is előfordult ez mikor a teleszkópban szimeringet cseréltem és szétszedtem az elejét és az a fogaskerék ami meghajtja a kerékről a spirált kicsúszott a nutjábol mert a kerékagyban lévő szimering kíjebb volt mint kellett volna újra kiszedtem a kereket ráillesztettem a fogaskereket a nutra piff-puff neki gumikalapács és lőn csoda harmadik összerakásra csodálatos lett....
legalább is nekem ez volt a gond