igen teker de nem mindíg kicsit kivan a csapágy rajta én is meg nézettem itt egy autó szerelővel és az azt mondta hogy cseréljek csapágyat de került egy másik és kicseréltem.
szia első jótanács mérj egy kompresziót mert ezt akkor csinálja ha vagy henger fejes vagy pedig lefőt a hengered ez a rosszabik eset de ezt meg tudod ha meg méred
szia van egy önindítóm nem mindíg teker nagyából felvan újítva a a bendix szénkefe bronzpersejek jók benne tuti a csapágy nemtúl jó írj valamit menyit ér meg neked...
Hali
Nem a leg rosszabbra gondolnék egy ből.
Ellenőrizd a thermostatot hogy nyit-e (beindítod és ha melegszik a hűtő egy idő után akkor valszeg működik de nem biztos,hogy eléggé kinyit!)
vagy vedd ki és meleg vízben ellenőrizd vagy ne tedd vissza de csak ideiglenesen, és próba. Nézd meg hogy amikor felöntöd vízzel olajos e a viz teteje ha igen akkor nagy a valószínűsége, hogy hengerfejtömítéses.
Szerintem nem a vízpumpával van gond de megnézheted azt is csak egy tömítésed bánja.
Ha ezek után nincs hiba akkor marad "csoki525" tanácsa.
Ja és ha megtaláltad a hibát és elkészül a gép ne használj csapvizet!
Ez csak az én véleményem ha valamit nem jól írtam valaki úgy is kijavít.
szedd szét az egész rendszert
aztán külön szedve nézd meg hogy a hűtön meg a többi alkatrészen átfolyik-e a viz
ha átfolyik rendesen akkor valószínü hogy a hengerfej nem jó
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a vasammal? 92-es kör lámpás nsr-em van, és feltöltöttem full hűtővízzel, 50km után ki préselte mind elfolyt, így fel forr ... a végén alig tudtam menni, 2-3 km-enként meg kellet állnom ... Arra tippelek hogy henger fejes, vagy el van tömődve valahol a víz útja, vagy talán a víz pumpának lehet baja...nem tom... pls adjatok tippet.
Előre is köszi
Mire rájöttem ötször szétszedtem az önindítót! Végül is nem nagy ügy legalább totál felújítás lett a vége.
Légyszi írd le milyen típust vegyek legközelebb.
A gyertyára visszatérve bizony befolyásolja a fogyasztást. De szegény angoloknál 1450,-FT a gyertya postaköltséggel cakkpakk.
Ami nálunk hát furcsa. Itt
Nem a leg rosszabbra gondolnék egy ből.
Ellenőrizd a thermostatot hogy nyit-e (beindítod és ha melegszik a hűtő egy idő után akkor valszeg működik de nem biztos,hogy eléggé kinyit!)
vagy vedd ki és meleg vízben ellenőrizd vagy ne tedd vissza de csak ideiglenesen, és próba. Nézd meg hogy amikor felöntöd vízzel olajos e a viz teteje ha igen akkor nagy a valószínűsége, hogy hengerfejtömítéses.
Szerintem nem a vízpumpával van gond de megnézheted azt is csak egy tömítésed bánja.
Ha ezek után nincs hiba akkor marad "csoki525" tanácsa.
Ja és ha megtaláltad a hibát és elkészül a gép ne használj csapvizet!
Ez csak az én véleményem ha valamit nem jól írtam valaki úgy is kijavít.
aztán külön szedve nézd meg hogy a hűtön meg a többi alkatrészen átfolyik-e a viz
ha átfolyik rendesen akkor valószínü hogy a hengerfej nem jó
Szerintetek mi lehet a vasammal? 92-es kör lámpás nsr-em van, és feltöltöttem full hűtővízzel, 50km után ki préselte mind elfolyt, így fel forr ... a végén alig tudtam menni, 2-3 km-enként meg kellet állnom ... Arra tippelek hogy henger fejes, vagy el van tömődve valahol a víz útja, vagy talán a víz pumpának lehet baja...nem tom... pls adjatok tippet.
Előre is köszi
Légyszi írd le milyen típust vegyek legközelebb.
Ami nálunk hát furcsa.
Itt