Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énis befogom majd hozni.. de majd csak akkor, ha leesett eyűgy nagyobb hó :P:)
Nemfogok binyiglizni... merth hidegvan.. inkább felöltözök :D
Szerinted, jólessz ? mármint ebböl lehet faragni nekemvalót ? :D
Opel kadetté am :D
Jah meg igen.. ha faragom... a ruót mögé teszem az addig oké.. de faraghatok bele olyan hosszuságút, amijen hosszu az a kis "nút" ? vagy picivel rövidebb legyen ?
na emberek.
én hivatalosan is befejeztem a szezont.
a motor elrakva.
és hát a lehető legjobb helyen fog telelni, velem együtt itt a szobámban.
itt van 2 kép hogy is néz ki a dolog a valóságban.
hali. aki érdeklődött telefonon trafó iránt kaposfőröl az legyen szives adja meg a nemvét mer tegnap elfelejtettem megkérdezni. így nemtudom feladni.
Szerintem nem egyforma. Láttam robbantott ábráket régi macskalámpás és naked f-es szériáról azoknak sokkal kisebb légszürő háza volt mint az újabb jc22-es verzióknak. A régiek tankja más kialakítású. A magykalámpások légszűrője egész hosszú az egész tank alatt végigfut.
Szerintem igen, mivel a blokkja is 99% ban ugyanaz.. szval minden bizonnyal :)
a körlámpás és a macskalámás légszűrőkiömlője azonos vagy sem? tudja valaki? fontoslenne.
Kösziszépen :P:P
Persze lada generátorba vagy valamilyen autó öningítóba való bronzkefét kérsz. Ne lepőrdj meg kb 3x akkora mint ami neked kell. De fogsz egy fémfűrészt nagyjából levágod aztán reszelővel méretre igazítod és kész is. Talán 200ft volt ha jól emlékszem szóval az ára sem vészes.
Ma kösz, nem vártam péntek előtt, a posta nem szokta elsietni a pénz kézbesítését.
Autósboltokban is szokott lenni am ? :):D Mert akkor.. a lada leszs nekemis a nyerő :D
Szia!
Egy barkács vagy műszaki boltban szerintem kapsz. Kisgépekhez, fúró, szivattyú, porszívó, flex stb van minden féle méretben itt nállunk beviszem a mintát van a boltban vagy 50 fajta keresek egy hasonlót vagy épp ugyan olyan méretűt és meg van oldva. Lehet hogy kicsit csiszolni kell belőle de könnyen méretre igazítható ha kicsit nagyobb. Sőt lada generátor bronzkefét is vágtam már szét AF1 önindítóba. Az autósboltban az volt kéznél.
Még csak ma ért oda ? :O:O::D pedig még pénteken feladtam, amikor megjött ..::O:)
Nekemküldtél, köszi :P:)
én vettem bronzkefét és méretre reszeltem és jólett.
mz árba megy az áruk .... sőt lassan robogó árban ...
99es YAMAHA neos 75ezertől van .... egy jó simson ami 84es kb az meg 60tól .....

linket tudsz adni ?
oco Mz-t szerintem az MZ Klub hungary oldalon tudsz lőni.
Amit onnanveszel, kevésbé lutri.

Cimconyt sajna nem tudok.
Már nem is nevetésgesek a simsonok árai, hanem szánalmasak...
occó simsont vagy etz-t nem tudsz Zoli ?
izé:Ja, kösz!
őő, valakinek küldtem, valamit, valahova, és volt kedves kifizetni a valamit, ami ma valamikor ide is ért :)
Valaki segítsen már, Bronzkefe kéne.. de nemtudok honnét venni, a környéken sehol nemtalálok, valakinek nincs elfekvőbe otthol ?
Meg a csapágy is szar az önindítómba olyat honnét tudok szerezni ?
Mert bevittem egy önindító/generátor szervízbe.. és aztmondták hogy nemtudják megcsinálni :S:S:S
Jah, értem akkor nemszoltam bocsi :P:)
a macskalámpás és a körlámpás nsr-en egyforma a légszűrő karbi közti gumi cső? tudja valaki?