Szerinted, jólessz ? mármint ebböl lehet faragni nekemvalót ? :D
Opel kadetté am :D
Jah meg igen.. ha faragom... a ruót mögé teszem az addig oké.. de faraghatok bele olyan hosszuságút, amijen hosszu az a kis "nút" ? vagy picivel rövidebb legyen ?
na emberek.
én hivatalosan is befejeztem a szezont.
a motor elrakva.
és hát a lehető legjobb helyen fog telelni, velem együtt itt a szobámban.
itt van 2 kép hogy is néz ki a dolog a valóságban.
Szerintem nem egyforma. Láttam robbantott ábráket régi macskalámpás és naked f-es szériáról azoknak sokkal kisebb légszürő háza volt mint az újabb jc22-es verzióknak. A régiek tankja más kialakítású. A magykalámpások légszűrője egész hosszú az egész tank alatt végigfut.
Persze lada generátorba vagy valamilyen autó öningítóba való bronzkefét kérsz. Ne lepőrdj meg kb 3x akkora mint ami neked kell. De fogsz egy fémfűrészt nagyjából levágod aztán reszelővel méretre igazítod és kész is. Talán 200ft volt ha jól emlékszem szóval az ára sem vészes.
Szia!
Egy barkács vagy műszaki boltban szerintem kapsz. Kisgépekhez, fúró, szivattyú, porszívó, flex stb van minden féle méretben itt nállunk beviszem a mintát van a boltban vagy 50 fajta keresek egy hasonlót vagy épp ugyan olyan méretűt és meg van oldva. Lehet hogy kicsit csiszolni kell belőle de könnyen méretre igazítható ha kicsit nagyobb. Sőt lada generátor bronzkefét is vágtam már szét AF1 önindítóba. Az autósboltban az volt kéznél.
Valaki segítsen már, Bronzkefe kéne.. de nemtudok honnét venni, a környéken sehol nemtalálok, valakinek nincs elfekvőbe otthol ?
Meg a csapágy is szar az önindítómba olyat honnét tudok szerezni ?
Mert bevittem egy önindító/generátor szervízbe.. és aztmondták hogy nemtudják megcsinálni :S:S:S
Nemfogok binyiglizni... merth hidegvan.. inkább felöltözök :D