Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs kedvem annyit vacakolni vele, meg aztán kicsit szarul néznék ki ha esetleg nem tudnám leszedni az ágyról és szólnom kéne faternak.
vagy esetleg a kanapén kéne aludnom inkább nem próbálkozom ilyennel
de a gixeres képet énis láttam arról jutott eszembe.
na azt a képet megnézném azér. engedd le a benyát belőle . de láttam már ágyban gsx-r-t. persze csak neten
ugye hogy jó ötlet. én már alig férek el a ruháktól, igaz csak be kéne rakodnom a szekrénybe őket de így jobb lessz
ha nem folyna ki a benzin belőle befektetném az ágyamba is és csinálnék egy képet is
de azért ekkora állat még nem vagyok
macskalámpáshoz van eladó komplett kábelkötegem meg fojtott cdi. van még povermotor+ vezérlője, indexrellé, önindítórellé, feszszabájzó, komplett kuplung, önindító, membrán, első féknyereg stb...
ha szobában vagyok akkor én is legeltetni szoktam a szemem. de a ruhatárolós az nem is rossz ötlet.
értem.
én szerintme még a héten beköltöztetem ide mellém.
már alig várom hogy egész nap nézegethessem, bár azért szivesebben mennék vele.
jelenleg még nincs benn. ha egy kis szerencsém lessz akkor a héten felöltöztethetem és akkor behozom. még van vele egy kis munka. héten jön hozzá postán telószimering meg póverszimering. ha bentlessz majd csinálok képet.
amúgy csoki értem mire gondolsz méretileg de mivel új volt nem mértem meg mert rajta volt a dugón és a hengeren minden és biztos kézből jött
gyári gilardoni 1 es henger B méretű vadiúj B-s dugóval aszem az az 53.97 es
ha már bent van a lakásban dobj már fel teis egy képet hogy mégis te hogy férsz el vele.
kíváncsi vagyok más hogy él együtt a motorjával.
én szerintem többségben ruhatárolónak fogom használni.
majd énis dobok fel képet hogy mégis mi a helyzet.
Mekkora gumi fér be hátulra max? köszi előre is!
Ki tudja hátha lesz jövöre egy kis potya nafta!
Csak másold be a linket és regisztráj ingyenes! http://ingyenuzemanyag.aegondi...
én is lassan behozom csak még jön egy két alkatrész postán. azt még beledobom.
az tök szuper.
köszönöm szépen. mostmár lassan megis csinálom. szerintem csütörtökön elis rakom a gépet mert az időjárás már nem fog olyan időt adni amikor érdemes lenne motorozni.
meg úgy vagyok vele inkáb elrakom 2 héttel korábban és nézegetem mint hogy a kelleténél később rakjam el és csak egy roncsot nézegessek egész télen mert összetörtem a csúszos úton.
nemvolt benzinszag
velem nő is alszik. együtt élek a csajommal
az már rég lejárt...
mostmár ez az új divat.
meg ha belegondolsz ez nem kerül pénzbe vagyis úgy értem hogy velealduni nem kerül semmibe.
míg egy csajnál sok kedveskedés rengeteg időráfordítás, sok sok fölösleges beszéd és sorolhatnám még... már nem annyira bejövős, legalábbis én már unom.

na jó tényleg jobb lenne de én elősször ezt akarom aztán utánna beújítok egy csajjal is és úgy leszs teljes az álom.
Érdekesek vagytok Azért egy nővel sokkal jobb aludni...
és nemvolt semmi benzinszag vagy ilyesmi?
tisztára beizgultam most erre mindig is azt akartam hogy egy moci legyen a szobámban de most ez így baromi jó lessz.
a kervenc mocimmal aludhatok.
én nemszedtem le róla semmit és nemokozott problémát
na az fasza.
szerintem énis okozok valamikor mostanában egy kis meglepetést muternak, mire hazajön már bent lessz a moci
de azon gondolkozom hogy lehet a tankot meg a karbit leszedem róla és azt kint tárolom mert ugye valamennyit párolog és hát nemtudom milyen hatása lehet közvetlenül a szobámban úgy hogy ott alszom meg ilyenek.
de rohadjak meg behozom.
szerintem egész télen azzal fogok szórakozni hogy törölgetem csillogni vollogni fog tavaszra.
megvan a masina eredeti blokja is csak az nemműködik. műszakin kötelező hogy működjön?
hát akkor ez rizikós
attól függ hól csináltatod
szerintetek ha a motorszámot átütöm azt észreveszik műszakin?