Van lehúzóm, és már légkulccsal is verettem és nem jön le...
Már a menetet is kezdtem szétütni a főtengely végén ahogy próbálkoztam leveretni a lehúzóval és a légkulccsal, de semmi, ez annyira felszorult hogy ember legyen aki leszedi, még arra gondoltam hogy megmelegítem a lendkereket és majd úgy...
De előtte még kipróbálok pár dolgot, ha nem oldódik meg másik karbival, akkor valahogy szétkapom.
Lendkerék lehúzóval lejön, igaz elsőre kicsit nehézkes ha régen volt szétszedve. A lényeg, hogy hozzá gártott lehúzód legyen, anélkül teljesen esélytelen leszedni. 1hetet szenvedtem vele aztán csak megrendeltem a lehúzót hozzá.
de elvileg csak 11kw ot 15 Le lehet vezetni A1 es jogosítvánnyal mert hogyha valami baleset van (nem az én hibámból) akkor is ezért megb*sznak... és igen 2 körlámpás kéne nekem
Üdv!
Miért olyan fontos neked a 11Kw at?ha találsz is 200 ezer alatt ilyet nem igazán találsz,ha igen az xar.Ráadásul JC22(macskaszemes)et nemis találsz 200alatt,de gondolom neked Jc20(két körlámpás) kellene lényegében ha A1ed van,akkor nyugodtan megveheted a 15Kw os papírosat is,hiszen 125 CCM.
elég furcsán néztem hogy te mér akarsz 2t olajat rakni a váltóba
jó az a 710-es, öcsém a cross motorjába mindíg azt rakja
de nem kell bele feltétlen ojan nagyon drága olaj
én repsol competiciont rakok bele mindíg
melegícsd meg a tengejt a lendkeréknél
de ha lehet akkor csak a közepét a mágnest azt ne
aztán utánna csapj oda neki valamivel vagy huzasd le a lehuzóval
Honda nsr 125R motort vennék/keresek, a forgalmiban 11kw legyen ennyi a feltétel és max 200 e ft ha valaki tud jót az írjon plz, mert átnéztem a motoros oldalakat de nemnagyon találtam ennyiért... :S
csak nekem még az a bajom hogy itt az oldalán nincsenek idomok... lehet rá venni olyan idomokat hogy sportosan nézzen ki ne supermoto feelingje legyen?
helo.
olvasd el a [29929] és [29930] as hozzászólást.
haverom motorja és eléggé jó árban van. ha érdekel téged hívd fel.
ha kérdezné honnan tudod ezt csak mondj neki annyit hogy Ádám haverja által tudod hogy ez van. aki mellesleg én vagyok
Honda nsr 125 motort vennék/keresek, a forgalmiban 11kw legyen ennyi a feltétel és max 200 e ft ha valaki tud jót az írjon plz, mert átnéztem a motoros oldalakat de nemnagyon találtam ennyiért... :S
Fúvókák gyárik, tű a 3. vájatban, ufószint jó, gázbowden nem akad, szivató sem, és nincs kitekerve a tetején az állítócsavar sem, hogy állandóan szivatná..
Megköszönném ha dobnál fel képet meg valami elérhetőséget esetleg,telefon vagy msn.Ott tudunk beszélni.Tesóm Pesten lakik és ha jönne haza akkor el is tudná hozni nekem.Ha meg nem jó akkor vissza is tudja vinni.Persze ezt megbeszéljük pontosan hogyan is lesz.
Már a menetet is kezdtem szétütni a főtengely végén ahogy próbálkoztam leveretni a lehúzóval és a légkulccsal, de semmi, ez annyira felszorult hogy ember legyen aki leszedi, még arra gondoltam hogy megmelegítem a lendkereket és majd úgy...
De előtte még kipróbálok pár dolgot, ha nem oldódik meg másik karbival, akkor valahogy szétkapom.