Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Az ezermesterek ma aludtak vagy motoroztak?!
Szép jó napot mindenkinek!Szükségem lenne egy két önindító alkatrészre.Ha tudtok lécci segítsetek.Köszike!A képeken láthatjátok őket.
helo helo.
figyu nincs valami ismerősöd akinek van F es légbeömlője eladó?
vagy esetleg neked?
mert motorom már nincs csak pár alkatrész
a féket meg a teleszkópot.. Ha nem akarod így végezni:
Miért akarod eladni?Üzemképes?
kb 6-8ezer
bocs de az nincs
Üdv,

Nekem is van egy eladó powermotor és elektronikám. Ha érdekel, akkor 12000Ft-ért eladnám.
Szevasztok!
Sajna ma nem volt időm a mocival szórakozni csak fél órát.Az önindítóból nincs kicsúszva a kábel,betoltam és mentem vele vagy 40 km-t de utána is csak kattant egyet.De olyan mintha az akksi vagy ahhoz közel kattanna valami.Nem ismerem még a motort,nem tudom hogy hol keressem rajta a dolgokat pl.:a relét!Bocsi a hülye kérdésekért de hol találom a köv.alkatrészeket:relé,pover motor és elektronikája,cdi!Előre is köszönöm a segítségeteket!
Unibat az akksi amit vettem.
Hali!
Mennyit kérsz érte?
Hali!

Szerintem nem kaptad meg az emailt amit írtam!
Értem! !kösszke!
Sziasztok! Szeretném h a mocim 160 as legyen! Ha veszek egy 160 as hengert a gyári főtengely bírja? Mennyit enne 160-asként? Mit kéne erősiteni? Akinek van tapasztalata légyszives irjon!
Köszönöm
nem úgy megy a motor mint "régeben". pl megvetted mentél vele 160 al. most csak mondom, aztán most meg megy mittom én 140-150 et úgy hogy nem nyúltál hozzá meg semmi ilyesmi.
meg erőtlennek érzed. vagy csak pörög pörög de nem érzed hogy úgy jól húzna hanem csak úgy megyeget.
érted..
szegaztok!Miböl lehet ésszrevenni,hogy a gyűrű és a dugo kopott?
ne foglalkozz avval a két kábellal nekem sincs bekötve.. ugyan ugy meg
Helló!Észrevételre tettem szert. Minap elindult drága motorom és gondoltam kipróbálom amit írtál,hogy jó úgy is ha nincs bekötve a két kábel.Kábel lehúz megvártam még bemelegszik,jön aminek jönnie kell. El kezdtem húzni neki és ugyan olyan jó mintha be lenne kötve.Semmi különbséget nem vettem észre.Ezek szerint úgy is elmegy.Kérdésem az lenne,hogy mindegy milyet rakok rá?Mert szerintem a mellékelt ábra szerint igen.Felesleges vennem olyat amiből még jönnek ki kábelok.Ha valakinek van ilyen cdi-je kipróbálnám hogy működik-e vele és ha igen akkor vennék egyet.Ha valakinek van elfekvőbe írjon vagy ide vagy e-mail-t vagy msn-en megtalál.minden elérhetőség az adatlapomon.

Köszi előre is
a néztem a hirdetésed.
nincs véletlenül F es nsrhez légbeömlőd?
Szevasztok.
Eladó power motor elektronikával nem érdekel valakit?
helló
valakinek nincsen-e eladó JC20 plexije?
helló
dede. sok fajta van.
itt van 2 kép. amiről lehet látni.
az 1. amin vannak ezek a csövek na azon nem fordul el a lámpa csak a kormány, meg a műszerfali is a lámpával rögzítve van.
a 2. az ami nekem van azon a lámpa fordul a kormánnyal mg a műszerfal is. és ezért arra nem lehet felrakni ezt.
remélem látható.
Na, ezt nem tudtam, hogy ennyi féle-fajta létezik ebből.