Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
A kipufogó tömítés megoldódott.
Innen rendeltem, szerintem jóval korrektebb áron!

Kattints rá!
Jó kersgélést!
hát nem de én használtat nem szívesen veszek szóval nem tudom mi lesz
MICSODAAAAAAAAA el se hiszem csoda hogy egyáltalán lehet kapni pff el vannak ezek tévedve...
ha meg használtat veszek az se életbiztosítás kitudja mikor adja meg magát az is
Kit láthattam tegnap 7körül az M2-esen?......(Jimy-n kívül)
Hát igen erre nem tudok mit írni.....így mindent lehet kapni
Hali!
Új CDI 64000 Ft, bármelyik honda kereskedés ad szívesen.
Ezek szerint nem csak én keresek CDI-t
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőlletek. Valaki megtudná mondani,hogy hol tudok venni kipufogó tömítést, mert amit vettem tömítésszettbe nem volt benne.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,

NSR 125 power elektronikája, powermotorja működik-e CRM-en?

előre is köszönöm
Ja.JC22A-s Honda nsr 125.
Képet nem akar küldeni inkább leírom.tehát az önindító forgó részei:az amin a tekercsek meg a kollektor rész van és amit ennek a tengelye megforgat az a fogaskerekes okosság(bendix vagy micsoda).Köszi!
Szevasztok ámberek !Valamelyikőtök nem bont mostanába motort?Ugyanis nekem kellene egy két önindító alkatrész.A képen láthatóak.Köszi a segítséget!
bocs mégsem érdekel. szereztem közben.
helo. visszolvastam kicsit és van még légbeömlőd?
motormatricak.hu
aki az összes matricámat csinálta...
12x35 150 et megy nekem olyan 12x36 és tuti lesz a 140 vagy talán még anyi sem de a robogotuning.hu rol tudsz rendelni fogaskereket és ott van egy link amin rajta vannak az átétek is hogy rövidülnek
Sziasztok !
Vannak eladó alkatrészeim 1985-1988-ig Honda NS125F-hez !
Ezek vannak:
Váz adásvételivel üresen: 13.000.-,Első kerék 16colos tárcsával gumival: 15.000.-,Hátsó kerék 18colos dobfékkel gumival: 13.000.-,Első teleszkóp párban: 10.000.-,Komplett kábelköteg: 5.000.-,Első lámpa repedt: 3.500.-,Hátsó lámpa búra nélkül: 2.500.-,Hátsó lábtartók: 3.500.-/db,Komplett műszeregység: 6.000.-,Kapcsolók bal+jobb: 5.000.-/db,Hűtő: 8.000.-,Relék: 1.500.-/db,Olaj és víztartály: 2.000.-/db,Gyújtáskapcsoló: 5.000.-,Központi teló: 6.000.-,Kipufogó dob nélkül: 4.000.-,Fejidom festett plexivel: 6.000.-,Kormány: 5.000.-,Hátsó kapaszkodók: 3.000.-/pár,Karburátor: 10.000.-,Trafó: 5.000.-,teleszkóp befogók: 6.000.-/pár stb. !
szevasztok
tudtok nekem olyanban segiteni hogy hol lehetne új cdi-t kapni internet oldal vagy valami ilyesmi
KÖSZI
Ezt hol és mennyiért csináltattad ? :D Kéne nekemis :D
Ha normálisan mész vele nemfognak szívózni.... engem igazoltattak már nagyon sokszor eddig 2x volt olyan... h... röhögtem egy jót... :D Az eggyik rendőr... megkérdezte h ez a motor ugye 600 as ? Mondom.. persze... 50 es biztosúr.. beinditottam neki.... elkezdi jéé ez télleg 50 es----.---- Itt eggyáltalán nem szívóznak, nem kell nyélgázon menni mindenhol és nem lessz baj. :)
én most mol lánc srpé-vel fujom 300km után
talmácsi ajánlotta
Szevasztok!
Mivel érdemes a láncot ápolni és milyen sűrűn?Köszi!
Hali!Felénk szívóznak a rendőrök!Jó száguldozást!
ez nem hasonlít mz-re
ha az utolsó csavarig akarod bontani akkor az nem lessz egyszerü
főleg az a nagy gond hogy speciális csavarokkal van néhány alkatrész fölrakva: kuplung, lendkerék, balansz tengely
és ezeket nehéz meglazítani
meg valamivel ellent is kell fogni
a 20-ason a gyári fogaskerék 13-35
ha azt akarod hogy jobban gyorsuljon akkor elől hagyd meg a 13-ast hátra meg vegyél 36-ost és akkor kicsit jobban gyorsul mint a 35-össel
de ne várjál semmi féle csodát hogy majd 1 keréken indulsz vagy hasonlók
csak annyi hogy kicsit gyorsabban kiforogja a sebességeket és gyorsabban kell neked is váltogatni