Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés akkor hozza a hengert meg a dugót és meglátjuk mi lesz....
uhh hát azt nem tudom mivel atol függ mikor indul.. de sztem olyan délelőtt..de ugyis fog hivni
mikor ér ide a faterod kb?
a henger fej az debrecenbe maradt a szerelőnél csak a hengert adta ide meg a dugot hozzá!
fönt vannak
majd ha a képet feltöltötted akkor küldj már egy üzit ide!
a te hengeredet küld el apudal meg a henger fejet is ha lehet
baross gábor utca
siófok szabadifürdőn van galérius fürdővel szemben.
még annyit h ez a hotel stella milyen utcán található?
ez a henger talp. a tiednek is ilyen alaku az alja? mert ha igen akkor holnap apa menne leérte szal ha még ma megnézed és vissza irsz és megegyezik a "forma" akkor egy cimet és egy telefonszámot dobj már lécci mert akkor apa megy le és elhozza. jol láttad nem karcos hanem kiharapott belőle egy darabot!
Helló !
Ez most nincs nekem, de hétfőn lesz !
10-14 e. ft között van kb .
nem néztem be mer van ojan ami berugós
méghozzá az sp változat
annak az ülése is más mint a többinek
te valamit be néztél haver mert ameik berugós az nem NSR hanem ns 125 vagy mbx de ott van feltüntetve hogy meik micsoda,na páááááá csak gondoltam azok kedvéért akik nem tudnák milyen évjáratú a motorjuk.....
ugy néz ki minha a kipu nyilásnál kiharapott volna egy darabot a dugó
vagy csak nagyon karcos?
Hellosztok, érdeklődni szeretnék, hogy honnét tudnák venni Bendix et az öninditómba... Nagyon fontos lenne :S Vagy ha esetleg valakinek van jó állípotú, az iron már rá egy árat. Köszi. Ha nem akarja ide irni: Dj.szabo94@hotmail.com itt a mailom.. vagy vegyen fel msn re.
hali gali ez szépen sikerült.megvan még a hengerem a használt ma kellet volna hogy postára adjam de variálnak
és így meg gondolom hogy elküldöm-e de van új hengerem is ha esetleg az érdekell.
szia!mi a helyzet a számlappal?
Igen ezt én is megtaláltam csak kicsit sokallom érte a 160dollárt....bár még mindig olcsóbb mint a Karasnánál ahol 63eFT körül van.
Hali

Tudna valaki segíteni CDI-t szerezni a motoromba?
Már egy tucat embert felhívtam az apróból, és egyszerűen nincs...
még ebay-n se találok
köszi előre is...
nekem mindeféleképp 125-ös henger kellene! de köszi.
Helló
180 as Malossim van 80000/ komplett szett
na itt a henger! aki tudna esetleg használt nicasilos jo állapotu hengert az irjon már léci.Msn: marko-1414@hotmail.com .előre is köszi!
Van néhány tÍpus, nem sok külöNbség van köztük, csak a felni, sárvédő, fényezés, kipufogó, és van, ameLYik berugós,
van oLYan is ami idomos, de kocka lámpája van elöl.
AZT nem látom ezek között