köszönöm de az a baj hogy azt én nem tudom felrakni. mert nekem ninsc rögzítve a lámpa hanem fordul a kormánnyal és ezért erre nem lehet felrakni mert az egy máik tipusú F es nsren van.
meg az a helyzet hogy az nekem sem tetszik.
én olyat szeretnék erre venni ami eredetileg van rajta mert ezt csak úgy rárakták de nem ilyen van rajta gyárilag és így nagyon nem tetszik.
de köszönöm.
Szia!
Szomszédom egy hete vett egy nsr-t, és leszedte az első lámpa alatti légbeömlő idomot, meg a két légbeömlő csövet, azt mondja neki nem tetszik. Megkérdem tőle, hogy eladja-e Neked, ha Zoli nem bontja szét.
Más. Van aki közületek ötvenesként használja a gépét Szomszédom úgy akarja, csak parázik, hogy a zsernyákok nem veszik be, mert elég nagytestű ahhoz.
A motor még nem az enyém, elvileg a héten fogom elcserélni az MBX-emre. Még nem biztos, hogy megbontom, mert úgy néz ki, el tudom cserélni egy DT-re, de semmi sem biztos. Érdekelt, hogy van-e alkatrész kereslet. Üdv; Zoli
Hát kérdésem az lenne sok.3 hete van meg a vas és nem ismerem még,szervizkönyvet meg nem tudtam még magyart szerezni.Ami az adatlapodon van email cím arra írhatok?
Hali, az önindítódban kiment a szénkefe. :) Nem az akuddal van a baj... a relé kattan ugye ? ha igen akkor az. de ha teljesen biztos akarsz lenni abban, hogy a szénkeféd ment ki... akkor húzd le a kábel köteget ami a relé be megy bele, és közvetlen áramrol nézd meg.. ha szikrázik egy kva nagyot.. akkor Szénkefe, ha nem és elkezdi tekerni akkor minden bizonnyal más a hiba :)
Nézd, ha én akkugyártó lennék, én is azt írnám rá, hogy vedd használatba, mer jójazmá'
NYilván, ha hamar tönreteszed az indokoltnál, gyakrabban veszel akkut.
MAjd hülyék lesznek ráírni, hogy :
"VAn uygan benne valamennyi fesz, de terhelés előtt illik teljesen feltölteni, mert úgy hosszabb életű."
Valaki tudna nekem segíteni motort keresek Honda nsr 125 -öst A1 es jogosítvánnyal vezethetőt maximum 200e ft ért több pénzem sajnos nincs rá már mindenhol átnéztem hasznaltmotor, motor.hu, hasznaltauto.hu, kepesmotor.hu de sehol nemtaláltam... ha valaki találna plz linkeljen nekem
Előre is köszönöm!
Azt akkut nem kell kis árammal tölteni mert ennek az akkunak pont az a lényege hogy azonnal üzemkész. Érdekes az enyém nem ment tönkre pedig azonnal beszereltem és indítottam vele a motort.
Mert az előfeszített akku, azért még nem özemkész.
Beteszed, a töltő meg rábassza a töltést amit csak bír, persze, hogy hamar kinyffan.
Betöltöd a savat, utána pihentetni kell pár 10 percet, majd LASSAN feltölteni, kis árammal
Szevasz!
Szerintem is meg kellene nézni rajta egy két dolgot csak az a gond,hogy 3 hete van meg és még nem ismerem!Valószínű keresek egy szerelőt!Köszi
Pedig a gondozásmentes akku az ilyen, szárazon van töltve és az oldat beöntése után szinte azonnal üzemkész. Amit vettem tavasszal, abba saját magam öntöttem bele az oldatot és kis várakozás után ledugóztam majd a motorba beszerelve már indítottam is vele. Érdemes lenne ellenőrizni a töltést is.
meg az a helyzet hogy az nekem sem tetszik.
én olyat szeretnék erre venni ami eredetileg van rajta mert ezt csak úgy rárakták de nem ilyen van rajta gyárilag és így nagyon nem tetszik.
de köszönöm.