Sikerült hengert vennem!vagyis egész blokkot elég olcsón plusz még pár alkatrészt..köszi azoknak akik megpróbáltak segíteni hengert szerezni! nagy valószinüséggel eladó lesz maJD pár cucc belőle akinek vmi kellene az nyugodtan irhat ha ugyvan.. mert nekem egyenlőre a henger kell csak a többi még kérdéses!
Sziasztok. Sikerült összerakni nsr 125 f mocimat és majdnem minden frankó. Ami nem ahhoz szeretnék újabb segítséget kérni. Mitöl lehet az hogy ha bemelegszik akkor néha nagyon pörög az alapjárat (akár 6000). Előre is köszi.
igen igazad van végül is a honda crm bolokja is ugyan az mint az nsr-é és az is berugós.abban nagyobb a pover nyelv is és annak a hengerét szokták tunning ként felrakni nsr re vagy a cr 125 87-88 as évjáratét....
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőlletek. Valaki megtudná mondani,hogy hol tudok venni kipufogó tömítést, mert amit vettem tömítésszettbe nem volt benne.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hali!
98-as macskalámpás 125-ös NSR-em van.
Az lenne a kérdésem h a fejidom az egyrészből áll?
Az első lámpabúrákat kellene kiszednem...
És a fejidomnak a bal oldalán lenne sérülés az indexnél. Ilyenkor a teljes fejidomot kell lecserélni vagy található olyan alkatrész is ami csak oda való?
amit linkeltél oldalt ott a 91-es sp jobb oldalán látni lehet
a lábtartó előtt van a berugó
meg a service manualba is már láttam képet berugós motornak a blokkjárol
Ö bocsánat csoki profeszor nekem is volt egy 92 es nsr 125 sp ém de azon nem volt sehol berugókar bár itt a képeken sincs de legyen igazad te nagyon vágod ezeket látom....
32x44x8
ezt találtam....remélem ez az..
Valaki megtudja mondani nekem a főtengely szimering méreteket?
Oké hétfőre ,vagy keddre hozok hozzá !
andras99@indamail.hu
Köszi előre is
Szeretnék segítséget kérni tőlletek. Valaki megtudná mondani,hogy hol tudok venni kipufogó tömítést, mert amit vettem tömítésszettbe nem volt benne.
Segítségeteket előre is köszönöm!
98-as macskalámpás 125-ös NSR-em van.
Az lenne a kérdésem h a fejidom az egyrészből áll?
Az első lámpabúrákat kellene kiszednem...
És a fejidomnak a bal oldalán lenne sérülés az indexnél. Ilyenkor a teljes fejidomot kell lecserélni vagy található olyan alkatrész is ami csak oda való?
+Valaki tud lámpabúrát eladót?
a lábtartó előtt van a berugó
meg a service manualba is már láttam képet berugós motornak a blokkjárol
Engem is érdekelne még a dolog de véletlenül letöröltem a mailed.
djklein@index.hu-ra írnál és küldöm a címem.
1500Ft a www.robogotuning.hu -n