Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor tavasszal vettem uj aksit akkor én is azt csináltam mint te
a boltba otthagytam a régi aksit az ujat meg beleraktam aztán betoltam
amire hazaértem (30km) már töltött bele annyit hogy elinduljon vele
mostanában meg megin tologatni kell
multkor még 60km motorozás után sem töltötte föl
lehet hogy nekem is valami töltés gondok vannak
Köszi!Holnap megnézem!
Gondozás mentest vettem,a boltban beleöntötték a savat és azt mondták,hogy 20-30 perc múlva már szerelhetem be és száguldozhatok!Nem jött össze!Betoltam,mentem vele úgy 15 km-t leállítottam és semmi!
nekem is csinált ilyet és csak 1 kábelt kellett visszatenni az önindító relére vagy azis lehet h 1 kis kontakt spray is segít rajta
Csak kattan egyet!Nem forgat egy cseppet sem!
fel kell tölteni
aztán utánna már valószinü hogy indulni fog
gongozás mentes aksit vettél bele?
helo.
a légbeömlőket nem adod el így külön nekem?
az nagyon érdekelne.
Nemtom megnézni a mailomat.
írd be a postacímed lécci
nem hozom, hanem csinálom.
( a nagykerek egy részében az én szaraimmal találkozol, csak nem 300 ért, hanem 600 ért, a kiskerben meg 900 ért:)
Csakk kattan semmi forgatás?
Rendben van, csak kérdeztem, hogy van-e alkatrész kereslet. A többit akkor ha itt lesz és úgy döntök, megbontom. Ha lesznek alkatrészek, fogom írni a fórumra. Üdv
Szevasztok!
A segítségeteket kérem!Olyan problémám van,hogy önindítóval nem indul az Nsr-em csak kattan egyet!Az akksi zsír új!Mi lehet a gond,Köszi!
Az a 2 kábel fölös. :) Nem csinál semmit. Nekemis a folytott CDI-on volt 2 ... ami msot van benne meg nincs egyse rajta :) És ugyan olyan... sőt.. mivel nem folytott még jobban is megy
Üdv, mien pénzben tudod hozni/gyártani ? mert nekemis kéne :):)
Hellóka !
Ehhez a motorhoz vannak alkatrészeim ha kell valakinek !
1988-as Honda NS125F alkatrészei eladók !
Ezek vannak:
Váz adásvételivel üresen: 13.000.-,Első kerék 16colos tárcsával gumival: 15.000.-,Hátsó kerék 18colos dobfékkel gumival: 13.000.-,Első teleszkóp párban: 10.000.-,Komplett kábelköteg: 5.000.-,Első lámpa repedt: 3.500.-,Hátsó lámpa búra nélkül: 2.500.-,Hátsó lábtartók: 3.500.-/db,Komplett műszeregység: 6.000.-,Kapcsolók bal+jobb: 5.000.-/db,Hűtő: 8.000.-,Relék: 1.500.-/db,Olaj és víztartály: 2.000.-/db,Gyújtáskapcsoló: 5.000.-,Központi teló: 6.000.-,Kipufogó dob nélkül: 4.000.-,Fejidom festett plexivel: 6.000.-,Kormány: 5.000.-,Hátsó kapaszkodók: 3.000.-/pár,Karburátor: 10.000.-,Trafó: 5.000.-,teleszkóp befogók: 6.000.-/pár stb. !
oké!
Alapjárati nem is fontos akkor a két főfúvóka az kellene, elküldtem a címem!
Kalapjáratit sajna nem tudok adni...
Főfuvim van tetszőleges méretben(m6 nak tűnik, de nem az a szemét:)
Szia!
Küldtem mailt is!
Csáó.Na mi a helyzet a cdi-vel?Tudtál szerezni nekem?Mert nagyon jó lenne ha tudnám használni Jelentkezz

Köszi
Szia!
Ez szuper!
Akkor szükségem lenne PHBH28-as karbihoz főfúvókából aszem M6-os egy 140-es és egy 145-ös méretűre. Illetve alapjárati fúvókából M5-ös egy 50-es méretűre.
Szia djklien! fent vagyok msn!
Helló!Engem érdekelne a CDI ha olyan hogy két kábel jön még ki plusszba.Ha olyan akkor dobj egy üzit és megeggyezünk.

Köszi
Egészen véletlenül pont van:)

Akkorát csinálok, amekkorát akarsz, én gyártok ilyen nagy dellrotyóba való fuvikat.
Írjál címet elküldöm, 300/darab+posta(150forint)
A gyertyám sosem volt fehér és most sem az. De ki fogok próbálni kicsit nagyobb főfúvókát ezt már terveztem de sajnos csak 5mm-es készletem van ebben meg 6mm-es a főfúvóka.
Esetleg nincs valakinek felesleges 6mm-es főfúvóka 140-es vagy 145-ös méretben? Vagy nem tudjátok hol lehet beszerezni? Készlet nem kell csak ez a két méret érdekelne.
Vedd ki a gyertyát, vélhetően tök fehér lesz.
Ha igen adjál neki nyálat, és örülj, hogy a mocc még életbenvan.