amikor tavasszal vettem uj aksit akkor én is azt csináltam mint te
a boltba otthagytam a régi aksit az ujat meg beleraktam aztán betoltam
amire hazaértem (30km) már töltött bele annyit hogy elinduljon vele
mostanában meg megin tologatni kell
multkor még 60km motorozás után sem töltötte föl
lehet hogy nekem is valami töltés gondok vannak
Gondozás mentest vettem,a boltban beleöntötték a savat és azt mondták,hogy 20-30 perc múlva már szerelhetem be és száguldozhatok!Nem jött össze!Betoltam,mentem vele úgy 15 km-t leállítottam és semmi!
Rendben van, csak kérdeztem, hogy van-e alkatrész kereslet. A többit akkor ha itt lesz és úgy döntök, megbontom. Ha lesznek alkatrészek, fogom írni a fórumra. Üdv
Az a 2 kábel fölös. :) Nem csinál semmit. Nekemis a folytott CDI-on volt 2 ... ami msot van benne meg nincs egyse rajta :) És ugyan olyan... sőt.. mivel nem folytott még jobban is megy
Szia!
Ez szuper!
Akkor szükségem lenne PHBH28-as karbihoz főfúvókából aszem M6-os egy 140-es és egy 145-ös méretűre. Illetve alapjárati fúvókából M5-ös egy 50-es méretűre.
A gyertyám sosem volt fehér és most sem az. De ki fogok próbálni kicsit nagyobb főfúvókát ezt már terveztem de sajnos csak 5mm-es készletem van ebben meg 6mm-es a főfúvóka.
Esetleg nincs valakinek felesleges 6mm-es főfúvóka 140-es vagy 145-ös méretben? Vagy nem tudjátok hol lehet beszerezni? Készlet nem kell csak ez a két méret érdekelne.
a boltba otthagytam a régi aksit az ujat meg beleraktam aztán betoltam
amire hazaértem (30km) már töltött bele annyit hogy elinduljon vele
mostanában meg megin tologatni kell
multkor még 60km motorozás után sem töltötte föl
lehet hogy nekem is valami töltés gondok vannak