Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tábori tuningot már én is néztem lehet hogy az lessz ha nem találok közelebb
köszi
pl:
Ez csak ötlet:
ITT
vagy
Egy telefont megér szerintem.
Csááááá!

Boldog születésnapot tesó! Isten tartson meg békességben száz évig!

http://youtu.be/cj1-Fp7QYzM
nekem csak motorblokkalkatrészeim vannak, hondafever -nél érdeklődj , neki vagy lesz éppen vagy nem.
hol lehet nicasilos hengert hónoltatni?
szia ez az én motorom és 06 70 257 37 80 a számom de ha nem tudsz elérni akkor itt egy másik számom 0630 4178560 de itt is kérdezhetsz bátran.
köszönöm a válaszokat, pont ez az az nsr amit én is néztem a használtautón csak napok óta nemtudom elérni az eladót...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125-4120026
Hali!
Köszi!
Sziasztok!

Valaki segítene nekem keresni Honda nsr 125 A1 el vezethető motorokat? mert nemnagyon találtam 1 van a hasznaltautón de nemtudom elérni egy jóideje... és többet nagyon nemtaláltam ...
max 200e ig kéne és Előre is köszönöm!... google-el is próbálkoztam de ott se találtam... és ha lehet 90 nél fiatalabb legyen

Üdv.: Daghoad
ömm hondás mielőtt még szenvednél az önindítóval szedd le a gyujtás oldali deklit és ott fogja 2 csavar ne hogy a kis csillagokall kezd leszedni mert pl 4. csavarhoz oda se férsz (tapasztalat )
Na mi van?Mindenki motorozik vagy mi?Itt a jó idő és sehol senki.Ez nagyon jó!:D
Csekkoltam pár képet a mocirol ha valakit érdekel nyugottan megnézheti az adatlapomon!Nem valami új de szeretem a motort és a Cdi-n kívül nincs más hibája!Esztétikailag tűrhető állapotba van,nem azt mondom hogy a legszebb motor a világon,de nekem legalább van egy ilyenem.Nem igaz? Sok mindenkinek nem adatik meg hogy motorja legyen.Ez is több a semminél.

A gumi kopjon ne a lelke!
További szép napot skacok!
Szép napot mindenkinek!Motorozni való idő van.Csak az a bajj az enyém nem mindig megy.Nincs valakinek eladó cdi-je ?Megköszönném.

A gumi kopjon ne a lelke!
Szevasz!

Köszi!
Vagy a mágnes tört szét az állórészben,nekem többször is széttört és nem jöttem rá hogy miért.
Köszi
Szia kezdőhondás! A szénkeféd van elkopva az öninditóba! nekem is ugyan ez volt csak kattanás! A blokk alá nézel látsz egy fém színű henger alakú alkatrészt az a öninditód 3 csavar vagy 4 tartja már nem emlkészem pontosan leveszed és 400 ft a szénkefe darabja elviszed egy generátoroshoz de te is kitudod cserélni!
Köszi!
Ez is igaz!
Köszi!
Remélem nem esik már a jövő héten az eső és lehet motorozni egy kicsit!
jó a gyári olajozás
az hogy neked vas betét van benne az annyit jelent hogy jobban kopik a mint a nicasil bevonatos
ha több olajat raknál bele akkor is elkopna de akkor még rosszabbul is menne mer hamar megtelne a kifufogó és a hengerfej koxal
én nem motoroztam
majd valamikor hétköznap ha jó idő lessz
amit keresel elektronikus alkatrészeket a motoron azt leg egyszerübben a service manualba lévő rajzokbol megtalálod
de nem egyszerü mer szét kell bontani az egész motort
idomokat levenni meg a tankot is
a powert ellenőrizheted szétbontás nélkül is
Hali mindenkinek!
Az a kérdés foglakoztat ,hogyha a henger hüvelyes akkor kell-e a gyári olaj adagoláson változtatni, vagy elég a gyári beállítás?
Mivel szerintem az eredetei nikasilos hengernek kevesebb olaj is elég mint egy hüvelyes hengernek.
Nektek mi a véleményetek?