Sziasztok!
A képen látható mocim szétszedésre került, ha bárkinek bármi kell róla, hívjon vagy írjon, és megegyezünk!
Remélem tudok segíteni valakinek.
mail: csehtotyi@freemail.hu
tel: 0670 426 4633
Mindent én fizetek mivel ezen munkálatok gyakorlati részében nem igazán vagyok járatos. Ami biztos, az a dugattyú, hajtókar csapágyazás, tűgörgő, tömítés szett, komplett olajcsere, illetve a henger is cserére szorul, mivel a blokk kibontása során egy törést találtak rajta, így egy másik NSR (ép) nikazilos hengerét fogja megkapni. A motoron a váltócsapágy és kuplunglamellasor tudomásom szerint nem kerül cserére, illetve gépmunkát sem tartalmaz az ár. Azt, hogy méri e a szerelő, vagy nem ezt sem tudom megmondani. Egy kisvárosi szokványos szerelőről van szó. Egy kis házi műhellyel és 15 éves szakmai múltal rendelkezik...
Munkadíjjal együtt 120.000 forintért vállalta.
sziasztok valakit nem érdekel 1 dellorto 34-es karbi?
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
nem neked mopndom, mert te nyilván tudod, de van amelyik dugógyártó a dugó alul mérhető méretét, és van amelyik az a likméretet üti a dugóba, amibe tenni kell a dugót.
Sziasztok!Honda Nsr 125-Höz keresnék tirisztort!92-es évjárat két körlámpás.Ha valaki tudna segíteni szóljon minél előbb.Vagy email-ben vagy msn-en vagy telefonon megtaláltok!
Munkadíj lehet 20-50e között bárhol. Sok mindentől függ. A blokkot te veszed-e ki vagy azt is fizeted? Az új alkatrészeket mérés nélkül csak úgy összerakják, vagy precízen mindent megmérve illesztenek? Sokszor az új dugattyú messze nem akkora, mint ami rá van írva... Nicasilos vagy fúrni kell a hengert? Préssáv beállítása a gyári értékre vagy a kívánatosra. Tehát lehet gépmunkát is kell tartalmazzon a munkadíj.
Az alkatrészárak könnyen kideríthetőek. Dugattyú, hajtókar, tűgörgők, főtengelycsapágyak, tömítéskészlet, szimeringek, váltóolaj. Jöhet még hozzá váltócsapágyak, kuplunglamellasor.
Olyan 100-150e ft simán lehet.
Sziasztok, azt szeretném ha valaki megmondaná, hogy egy komplett motorblokknak a felujítása (új alkatrészekkel) egy átlagos helyen (szal. nem túl drága, de nem is túl olcsó) milyen nagyságrendű összegekbe kerül. Munkadájjal együtt természetesen.
Mindenkitől szívesen várok választ, akinek van ezzel kapcsolatban infója.
megérkeztek a számlap matricák
csak akadt 1 kis gond. megemelték a nyomtatás árát, így 1500+postáért tudám küldeni csak
(mert ha nem még veszteségem is van az üzletből)
így érdekel még az ajánlat?
üdv mindenkinek valaki nem tudna nekem segíteni kellene a nsrem (jc20) hez ami az index alatt van műanyag tartó .vagy esetleg hogyan lehetne nélküle vissza fogatni válaszotok köszönöm
A képen látható mocim szétszedésre került, ha bárkinek bármi kell róla, hívjon vagy írjon, és megegyezünk!
Remélem tudok segíteni valakinek.
mail: csehtotyi@freemail.hu
tel: 0670 426 4633
Munkadíjjal együtt 120.000 forintért vállalta.
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
ha csörög benne valami akkor ne vedd meg mer drága a felújítás
25000km után kell dugót cserélni
20 000 km le birna még menni?
Nekem van hozzá CDI-im / tirisztor/ ,
csak nincsenek papírjai
meg hol van ezen ködlámpa?
Szeretnék venni egy NSR csak nem nagyon tudom h mire figyeljek...
Kb hány ezer km nél kell generálozni?
Én erre gondoltam mit szóltok hozzá...(Még csak tervbe van...)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125r-3955910
előre is köszy.
előre is köszi mindenkinek!
Az alkatrészárak könnyen kideríthetőek. Dugattyú, hajtókar, tűgörgők, főtengelycsapágyak, tömítéskészlet, szimeringek, váltóolaj. Jöhet még hozzá váltócsapágyak, kuplunglamellasor.
Olyan 100-150e ft simán lehet.
Mindenkitől szívesen várok választ, akinek van ezzel kapcsolatban infója.
ha valakit érdekelne a motorom, nem minden esetben válnék meg tőle!
a váza tört,meg ilyen apróságok voltak rajta
tudod küldeni?
keressél valami vastag müanyag lapot aztán csavarozd oda azt
megérkeztek a számlap matricák
csak akadt 1 kis gond. megemelték a nyomtatás árát, így 1500+postáért tudám küldeni csak
(mert ha nem még veszteségem is van az üzletből)
így érdekel még az ajánlat?
Egyébként rövid időn belül szerintem eladó lesz az NSR.