üdv mindenkinek valaki nem tudna nekem segíteni kellene a nsrem (jc20) hez ami az index alatt van műanyag tartó .vagy esetleg hogyan lehetne nélküle vissza fogatni válaszotok köszönöm
tzr 125 tényleg elég jó sportmotor
az is hasonló árba van mint az nsr és a futóvűve kicsit jobb viszont az nsr az nem sportmotor hanem inkább túrás
aprilia az nekem nem jön be mer elég kicsi és hosszabb utakon el lehet fáradni rajta meg nem ojan megbízható mint az nsr
Köszi szépen hogy ezt megosztottad. Többek közt ezt is nézegettem eddig. Igazából a másik a CBR 125 amin gondolkodtam. Van egy hülye gondolkodási módom, miszerint olaszt sosem! Nem akarok megbántani senkit! Nem volt még olasz motorom de nem is szeretnék. TZR-t is néztem de arról nem tudok semmit. Az NSR a megbízhatósága és a kinézete miatt jön be.
Mivel van összehasonlítási alapom, ezért megpróbálok objektív lenni.(Előre is elnézést az nsr fanoktól).Kezdem a rosszal: a motor legalább 2x volt törve és egyszer csúnyán megragadt. A képeken látszik a jobb első lámpa mellett a repedés, de nem látszik a tank jobb oldalán lévő horpadás,ami sarkos, így nem hiszem, hogy kijavították. Az eredeti színe lila volt valamikor, de már én is feketében vettem. Futóműve a 60 kg-om alatt is képes volt pumpálni, felütni. Sajnos a 35-ös villa nem a magyar utakra való. Fék rendben, ha húzod, fog. Gyorsulása 100-ig kb 7 sec , vége nálam 145 volt, nem forgott a pirosba. Visszonylag kényelmes, csomagokat tudsz kötni a kis kampókhoz hátra, ha túráznál. Egyszer fájdalom nélkül lenyomtam a Tapolca-Aggtelek távot (kb.400 km), 2 megállással. Fogyasztása nem rettenetes. 26e-nél kapott B-s dugót, csak a biztonság kedvéért. 30e-el adtam el. Méretre elég kicsi. A jó tulajdonságai: egyszer sem állt meg, kevesett fogyasztott, van hozzá alkatrész, korához képest akár modernnek is hathat. Mindent összevetve láthatod az adatlapomon az eladó cuccok között a jelenlegi motorom, és az nem nsr. Megtanulni motorozni tökéletes, de egy kicsit merészebb tempót a futómű már nem igazán visel el. Még ami eszembe jutott, hogy alul és középen elég gyengécske, mindig pörgetni kell. Amennyiben 125-öst akarsz venni, és elfogadsz egy-két tanácsot a követkzőt mondom neked: nem kell elhinni a 180 km/h végeket (Mito,RS,bármi), utcán semmit nem ér az óra csalásából eredő 10-20km/h végsebesség különbség. A rugalmasság inkább számít. Nem évjáratot és kilométert nézel vásárláskor, hanem jelenlegi állapotot. Ha most kéne választanom először 125-öst én a következők közül választanék: első generációs Rs extrema, Tzr 4dl.
Hali!
Igen én jártam arra.Pár napja van meg a moci,most ismerkedünk egymással.Jó lenne találkozni is és megköszönném a motyót is a pendrive-on!Az email címem kiírom az adatlapomra!És köszi!Széles utat!
Hát összetörtem tavaly novemberben, de vettem 3 tubus gyurmaragasztót és összeraktam megint Azóta már majdnem el is adtam (130 ért volt meghirdetve, 100 ért vitték volna) de közben kiderült, hogy a papírjaival jó nagy gubanc van így elálltam az eladástól és megpróbálom rendezni őket. De a motorblokk most rendben van.
Hät figyu én berettyóújfaluban lakom debrecenben ismerek motorszerelöket de Barna Miklós az aki jól érthozzá szerintem ha kell a henger szeptember 1 körül eltudom oda jutattni.majd jelez hogy mivan.
Írok!
az is hasonló árba van mint az nsr és a futóvűve kicsit jobb viszont az nsr az nem sportmotor hanem inkább túrás
aprilia az nekem nem jön be mer elég kicsi és hosszabb utakon el lehet fáradni rajta meg nem ojan megbízható mint az nsr
Igen én jártam arra.Pár napja van meg a moci,most ismerkedünk egymással.Jó lenne találkozni is és megköszönném a motyót is a pendrive-on!Az email címem kiírom az adatlapomra!És köszi!Széles utat!
ha ez tényleg csak 11kw akkor ne várjál tőle csodát
de ha csak papiron annyi akkor jó
az ára jó
de a váz és a motorja ugyan az
a raiden-en nincsen hasidom
A macskaszemes Raiden miben különbözik a sima macskalámpástól?
nem tudom te mit találtál benne de ha megy 150-et akkor ne báncsd
http://www.manualedereparatie....
irjál nekik emilt hogy mit keresel mer sok mindent tudnak szerezni csak nem minden van fent az oldalon
:)