Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor hanyas évjárat? mert az előző tulaj se tudta sik hülye volt hozzá sztem..
nsrjanika! a henger az mindeféle képp kellene mert ahoz képest jo áron van:D csak alkudni mindig jo.. hát igy most neked lefotozni nem tudom mivel én nyiregyi vagyok és a szerelő meg debreceni oda hordjuk ki hozzá.. mert én ha ugy vesszük nem régen motorozok az nsr-rel kb 4 honapja és eddig nem kellet hozzá nyúlni.azelőtt egy 80-as dt-m volt azt könnyeb volt szerelni. még ehez nem volt annyira "merszem" hozzányulni.eddig semmibaja nem volt amiota nálam van ez az első problem ami kijött nála.hát nagyon remélem h nem fog átbaszni nem olyannak nézem aki átbaszna végülis de ki tudja. mert azt mondta ha ugyvan behozza a hengert nyiregyre pénteken h majd én keressek hozzá hengert mert nő ott a környéken nem tud..szal én azért is kezdtem forumozni h többet megtudjak a mocirol meg h igy olvasom h kinek milyen problémája van és milyen tanácsokat kap igy okosodok is vmit ha ugy nézzük
Mit szóltok a kis édesemhez? szerintetek az eredeti matricákat visszarakjam rá?
a gyertya típus az stimmel(NGK - BR9ECS), de a színéből ítélve nekem a keverék egy kicsit szegénynek tűnik
Szerelj rá ostort.
Helló!
Akkor téged láttalak tegnap délután a kossuth utcán elmenni párszor.
Én ott parkoltam egy macskalámpással a gimi előtt.Kicsit durva volt hallani azt ahogy mentél(baromi halkan gondolom 4 ezres fordulat alatt)Gondolom nemrég vetted.(eddig ketten voltunk nsr-esek félegyházán) Ha gondolod én odaadom a manuált pendrive-on neked. ;) e-mail címem az adatlapomon.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a jc20-ból kiszedem a folytást a gyári kipufogóból akkor nem lesz teljesitmény csökkenés? Meg szeretném, hogy pattogósabb hangja legyen!
Én is leszedtem a netről, jó vaskos kinyomtatva ....
MARKO16 amugy te tévedésben élsz mert a te motorod még véletlen sem 93 as évjárat na mindegy nem akarlak leszólni vele,és ha a szerelőd szét szedte a mocidat akkor a henger belsejét fotózd már le hogy lássuk mi lett vele mert nagyon kíváncsi lenék rá.ha lehet ilyet kérni míg jól át nem bassz!
dugó nélkül is ugyan anyi az ár mert én mit csináljak ezzel a dugóva ami ehez a henger hez van kopva!13-35 ös átét mert amit a haver írt az a macska lámpás nsr en van szerintem de van ebből sokfajta végül is a ha komplett lánc szetett cserélsz mindegy meiket rakod.garancia nincs mert elviszi más nekem nem sürgősen eladó és nem minden áron.DE SZERINTEM TE VEGYÉL EGY ÚJ HENGER ÉS AZ TUTI JÓ LESZ BÁR AZ SEM GARANCIÁS CSAK ÚJJJJJJJJJJ...
Szerintem felrakható, de reggel megnézem mégegyszer
Szevasztok!1989-es Nsr 125 karbantartási útmutató,adatokat tartalmazó leírás kellene.Tud valaki segíteni?Köszi.
Az arany középúút, a 14/36 :)
Hello!
nem tudjátok véletlen,hogy honnan tudnék venni első-hátsó tárcsát(újat),és fékmunkahenger felújítót,a gyárin kívül?
kösz előre is.
és azt nem tudod véletlenül, h az idom nélkül fel lehet e rakni?
ez már nem lessz jobb
Köszi a válaszokat!Mindenkitől!
CSokibakker...

Mondat elején nagybetű.
Olyan elipszilon
enyém is ojan mint a tiéd de nekem csak 8 liter fér bele
abbol 2,5 liter a tartalék
azért nem megy tartalékon a motorod mer biztos el van dugulva a benzincsap és nem kap elég benzint
mosd ki a tankot meg a csapot meg tegyél rá uj szürőt a benzincsőre
Kép, cím lentebb
Első lámpa képek. Cak-pakk 5KHUF+posta
nsrjanika! mennyi lenne a hengernek az utolsó ára ha dugot nem kérek hozzá? mert azt mindenféleképp újat akarok belerakni h akkor rendesen "felujitsam". meg garanciát vállalsz rá?:D am egy kérdés: 93 nsr-nek mekkora az az áttétel nagyság amellyel a motor jól, pörög és halad is?
Szia. racingp@gmail.com
hello! engem az első lámpa lehet érdekelne kompletten a burkolattal. az mennyi pénz? képet tudnál esetleg mutatni? köszi elöre:wp
helo.
a tankja 10 literes ha jól tudom a tartalék pedig azt hiszem 3 liter.
de már nem vagyok biztos benne.
ha nem így van akkor elnézést, de én így tudom.