Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Volna egy olyan kérdésem,HOGY!Teletankolom a gépet,járok vele,kéri a tartalékot(elég hamar),aztán átkapcsolom tartaléékra járok vele és még kb 3-4 liter van a tankban és nem megy már utána,csak ha megdöntöm a motort és kis szívatóval megyek!Ezt miért csinálja?Amúgy 92-es a gép dupla körlámpás!MEkkora lehet a tankja kb?Kössz a választ!
Szia!

Érdekelnének a légbeömlők az eladó holmik közül. Tudnál képet ill. emil címet küldeni, hogy "nyugodtabb körülmények közt" beszélhessünk?
Régóta vadászom már rájuk, de sehol sem találok eladót.
Sziasztok!
Ma jöttem haza NSR 125-ös motorral,észrevettem,hogy folyik a benzin a karbi túlfolyón alul,itthon már le is állt,karbi szétborít,tisztítás megtörtént,összerak és már nem folyik a benya.A gond,hogy nem indul be,benzin van a karbiban,hengerbe eljut,mert benyás a gyertya,szikra tökéletes.Valakinek esetleg ötlete?Előre is köszi!Pár fotó a gyertyáról.Amúgy NSR-be milyen megy pontosan?Ha jól tudom ez jó.
NA OTT NIncs
mert ugye utánna már bese tudtam inditani.
nsr janika: hát ugy volt h városba motoroztam egyszer csak 5ezer alatt elkezdett fulladni de 7ezertől meg ment szal elsőnek gyürü tört el a városba leis állitottam és hazakellet tolnom:/ aztán vittük szerelöhöz és mondta h megis ragadt!
ok, várom!
szia. Reggel/délelőtt küldöm a képeket.
gombkoto.l@gmail.com-ra várom a képeket
hali, engem a központi rugóstag érdekelne, milyen állapotban van, nem folyik stbb!köszi mailcímem gombkoto.l@gmail.com
amugy MÁRKÓ milett a hengeredel meg ragadt?miért kell másik.
gyári lépcsőn van nem volt még hónolva a gyári male dugóval adom a képen látható állapotban van és már bánom hogy le vettem mert én egy zsírúj hengert raktam fel helyette,de van új hengerem is 60 ba
kőszőnőm hogy feteted de sajnos nem ijent keresek
nem nagyon akar működni, feltöltöm ide.
atus200@frremail.hu
hali. Egy emil címet adnál?
helo az ősszes idomrol kűldhetnél képet roluk?
Sziasztok. Még ezek a cuccok eladók nsr bontásból. Plusz a váz is vihető (10KHUF). Mociról képek: [11998] hsz.
Szerintem az nagyon sok.... Inkább 142 nagyon maax 145
a használt nsr henger amit 25 be kinálsz? az hanyas lépcsőn van?megmijen állapotba?
Mármint akkor, ha rendeebben szétkenődött, akkor lehet még hónolgatni, mielőtt még lereszelődik a réteg, utna már nyilván nem.
Hát, azért az attól függ miylen az a ragadás.
HA csak kicsit szétkeni a dugót, és utána nem járnak vele sokat, azt simán ki lehet simogatni belőle akár egy megkoptatott 600 as papírral vizesen.
(uygan ezt el lehet játszani hüvelyessel is)

HA viszont, huzamosabban kínozzák a motort egy rendesebben megakasztott dugóval, akkor az tényleg tönreteszi a bevonatot, mivel a szétkenődött aluminiumoxid, keményebb mint a bevonat, ahol ragadt, csinosan lereszeli a réteget.
Persze ehhez azért már elég barbárnak kell lenni, mert egy ennyire megakasztott motor rendszerint már csak alig vánszorog.
Ilyenkor tényleg csak egy kis hónolás és egy következő dugó segít.
Valósnak valós, csak ezen a szinten, seggel nem fogod észrevenni.

Az utcai motorok elsősorban strapabíróak, ezért minden ahhoz igazodik, hogy a motor tizenezer kilométert elmenjen hiba nélkül.
Ezzel szemben, ott, ahol már hegyesebb cuccok vannak, nagyobb a teljesítmny, ott hatványozottan számít minden, és ezzel együtt csökken az élettartam.

Pl az a vertex dugó, amivel egy utcai motoros simán elkaviál 10-15 ezret, az gokartban, ami 16ezer felett is foroghat, 10 üzemórát bír ki, tehát egyetlen pályanapot!

A bevonatos hengernek minden tulajdonsága jobb, mint a hüvelyesnek, ennek ellenére a hüvelyes is tökésletesen hazsnálható utcai motorba.
ok, küldhetsz képet róla, csak még gyülytenem kell egy kis mellékest rá, mailcímem az adatlapomon megtalálod!köszi