Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jó azon az egy lovon én nem veszek össze
nsr ből van 32és28le-s én étek hozzá
Kedves szúnyog barátomnak üzenem: Az NSR elkelt. Békéscsabáról vették meg 340 000-ért. Ennyit rólad és a hozzászólásaidról.
Drdaninak: Tényleg jó a moci, de majd jövőre rájössz, vagy ég idén, ha megfognak 50esként. Engem megfogtak a kockalámpással... Hagyne mondjam mi lett. Vigyázzatok magatokra, szopassátok az autósokat!!!! Üdw: sven
és elöbb elmagyaráztam hogy a honda rc szelepet csinál yamaha powert ugyan az csak a nevemás
hát za enyém gyári de 33lovas
ez az enyééém 41le ha a tiéd alap akkor 28le vagy32
Tiszavasvári

92-es 33Le poweres
te hol lax éééésssss miiiiiiiiiiiiilyyyyyen nsr-ed van adatok
pilisszentiván
hát jó csak merre lax?
mer akihez viszem az a szomszéd városban van
van egy jó szerelőm ha gondolod megkérdezem ok milyen nsr-ed van san
te is egy jó nagy kretén vagy aki nem látott még motort mert apuci finanszírozta abból soha nem lessz őrült 6,5-nél kezd linyitni az rc szelep a yamaha csinálja a póvert a honda rc nek hívja madár ugyan az csak más a neve
ezeket végig néztem te tulok. még feszültségmérővel is megmértem. de már mind egy mer viszem szerelőhöz
te kretén gyertyapipa,kábel,trafó ha ez sem nézd meg a biztisítékokat ha nem el van törve egy kábel de holnapra megkérdezem a szerelőmet oksi na helló..................................
na hello skacok miért megy szét 3hetente a hengerfejtömítésem ha?150-es polini arrow sport dob. na gyerünk okosak tel:06209814507 elado230.000ft ha érdekel valakit
Hali!
Az szerintem nem normális,h rázza akormány!(nekem 150-nél sem rázza)
Nézd meg,h nem-e log a teló v a kereket centiroztasd ki az is tud ilyet produkálni!
Csá! Gratula a géphez , faszán néz ki! Én annyira nem értek a motorokhoz, de ha rezonál a kormány, azt szerintem nézesd meg, mert alapból nem szabadna h rezegjen. Egyébként hogy vagy megelégedve a karbon kipuffal , mert tavasszal le akarom cserélni az enyémet és érdekelne ez a fajta is. Bár lehet h inkább vmi robosztusabb dobot rakatok fel, vagy komplett rendszert, még nemtom.
azt ne mvágjáto kaz normális h ahogy megyek vele eléggé érzem h rezonál az egséz kormány meg a markolat a keem alatt. eléggé erösen rezonál... kawánál nem volt ilyen!
vki tudja mitol van? vagy ez teljesen normális?
az nsr-em:

98as évjárat, gyári fény, néhány karcocska.
300Huf ba került, vizsga nicns rajta, 50esként.
fasza kis gép, megy mint az állat
arrow karbon kipuff van rajta, amivel eszméletlen jó hangja van. alacsony fordszámon mély, magason meg visit mnt egy nagymalacz
drdani, mennyi volt az nsr-ed és mien évjáratú? meg 1-2 dolgot írnál róla? köszi
Szerinte abban ,hogy kérdeztem vmit mi poén van?
ez poén akart lenni?
mikor kinyit hirtelen hangosabb lesz, visit, és hirtelen megindul.
mito
most a mitodnál gondolod?
nem jó vicc nem vagy vicces...
CSŐváz!
most lehet ,hogy bolondnak tartotok ,de én egyentalán nem érzem azt mikor kinyit a power!!! azt hogyan lehet tudni ,hogy kinyit?