vdan666 nak ne hidjetek semmit hazudik mindenben nekem azt monta hogy van egy fasza mocija azt kiderÜlt motorja sincs csak kisbiciglije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
DE ideges itt valaki
Figyelj én nem fikáztam a gépedet csak annyit mondtam ,hogy az a nsr -t nemhinném ,hogy el fogod adi 370000-ért még úgysemm ha rendszámos!!!! az a motor (hamár így leba..tál ,hogy egy paraszt vagyok azért most az is leszek) kb egy 280000-et ér irányba (kb-30)= kb olyan 250000-ért adod malyd el!!---persze ha gyorsan meg akarsz tőle szabadúlni(olyan 2-3hónap)
de én az elöbb megírtam ,hogy semmiféle köcsögségből írtam azt ÉN NEM SZOKTAM MÁS GÉPÉT LESZAROZNI!!!!
Te bazzeg szúnyog gyík wagy! Akkor még nem wolt rajta! MOST viszont van és friss a műszakija ha nem tudnál olvasni... Miért neked milyen motorod wan? Nézd meg élőben azután fikázd paraszt! Már bocs a kifejezésért, de az ilyen buta embereket ez illeti meg!
Nekem is csak azért kérte hogy kötözködhessen! Kérte az elsősegélycsomagot ami nem fér a csomagtartóba ezért az idom mellé van becsúztatva ami egy fél órába kerül kivenni meg visszarakni muttatam hogy ott van, de ő kivettette velem és mikor kivettem mondta hogy jóvan tegyem vissza , utánna kérte az izzókészletet azt meg mondtam hogy nincs! Elkezdte írni a papírosait aláíratta, azt utánna jó pár hétre rá küldték a levelet hogy illetékbélyegen fizessek be 5000pézt vagy 2 nap közmunka ha nem akkor 1 nap elzárás mindezt egy kurva izzókészlet miatt
Gondoltam veszek vmi frankó kék v. jégfehér helyzetjelzőt, aztán elkezdtem agyalni, h persze megvan
300Ft-ból, de azt hogy milyen módon aplikálom bele, azt nemtudom. (ezért nem is vettem meg)
Mondjuk ez még várhat... DE az olaj nem.
Hol kapok én REPSOL olajat Százhalombatta közelében???
Ja nekem a "csomagtartómban" csak a szerszámkészlet, meg a kezelési kézikönyv(olaszul!!) van.
Akkor engem mennyire húznának meg a yardok
Nekem is be kell szereznem elsősegélycsomagot meg izzókészletet...
Hát tényleg nem egyszerű hozzáférni a helyzetjelzőhöz mert le kell szedni az oldalidomokat, utánna a felyidomot, és hozzáférsz a lámpatesthez ( nagyon egyszerű megoldás )!
Ezért nem értem hogy miért kötelező az a kurva izzókészlet is mert ha kiég valamelyik, akkor indexhez meg hátsólámpához még esetleg helyben is hozzáférsz, de az első lámpa az nagyon bajos!Ez is azért van csak hogyha nincsen megtudjanak vágni 5000 ropira (mint engem )!
Olajat én Repsol 2T Competición-t használok és fullra meg vagyok vele elégedve!
Kössz a gyors választ! Akkor szerintem nem fogok ezzel bűvészkedni egy darabig, mert
a szereléshez csonthülye vagyok. Félek h több kárt okoznék mint hasznot.
Olajat meg valószínűleg olyat veszek, mint amilyet ajánlottatok.
Nos, a helyzetjelzőhöz elég nehezen lehet hozzáférni, ugyanis elvileg le kéne venni a felső idomot, s csak akkor lehet. Ugyanis, ha kitapintod a helyét, rájöhetsz, tényleg nem olyan egyszerű, sajnos...
Mért nem jösz föl msn-re?
Figyelj én nem fikáztam a gépedet csak annyit mondtam ,hogy az a nsr -t nemhinném ,hogy el fogod adi 370000-ért még úgysemm ha rendszámos!!!! az a motor (hamár így leba..tál ,hogy egy paraszt vagyok azért most az is leszek) kb egy 280000-et ér irányba (kb-30)= kb olyan 250000-ért adod malyd el!!---persze ha gyorsan meg akarsz tőle szabadúlni(olyan 2-3hónap)
de én az elöbb megírtam ,hogy semmiféle köcsögségből írtam azt ÉN NEM SZOKTAM MÁS GÉPÉT LESZAROZNI!!!!
Bár az enyémen nincs rendszám.
300Ft-ból, de azt hogy milyen módon aplikálom bele, azt nemtudom. (ezért nem is vettem meg)
Mondjuk ez még várhat... DE az olaj nem.
Hol kapok én REPSOL olajat Százhalombatta közelében???
Ja nekem a "csomagtartómban" csak a szerszámkészlet, meg a kezelési kézikönyv(olaszul!!) van.
Akkor engem mennyire húznának meg a yardok
Nekem is be kell szereznem elsősegélycsomagot meg izzókészletet...
Ezért nem értem hogy miért kötelező az a kurva izzókészlet is mert ha kiég valamelyik, akkor indexhez meg hátsólámpához még esetleg helyben is hozzáférsz, de az első lámpa az nagyon bajos!Ez is azért van csak hogyha nincsen megtudjanak vágni 5000 ropira (mint engem )!
Olajat én Repsol 2T Competición-t használok és fullra meg vagyok vele elégedve!
Nektek mekkora a főfuvokátok? Mert az elöző gazdija szerintem nagyon kicsit tett bele(52-es)!!!
a szereléshez csonthülye vagyok. Félek h több kárt okoznék mint hasznot.
Olajat meg valószínűleg olyat veszek, mint amilyet ajánlottatok.
Én csak Castrol R2 Racinget tolok be...