Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi! asszem meglesz az élmény, egyedül csak annyi negativ dolog vna az egészben hogy nekem elég keskenykének tünik a gép. de ettöl eltekintve nagyon kényelmes.
sziasztok elöszöris gratulálok drdani!!! Dani szerintem ugyse tudod majd megállni hogy ne menny csak közép sebességgel itt a példa... énis azt mondtam mégis mikor megyek vele akkor hajtom is. jó nem úgy mint a barom csak annyira hogy kezdjen húzni a power... kb olyan 8500-9000-ig.mondjuk az én powerem 7000 körül nyit...énis most vettem a vasat aug.10-e körül.de énse megyek úgy hogy huzamosabb ideig megyek powerrel.de itt az utak is olyanok hogy jajj! én olyan 80-100km/h-t megyek.sok szerencsét a mocihoz és sok jóó élményt!!!
sztetek mennyi fordulaton tartsam közepes tempónál amiben még jol ugrik de nem pörög sokat és nem eszik anynit?
pover alatt 7-8? az huzamosabb ideig jó?
Nekem csak kipróbálni kell h egy működő dobozzal add e szikrát. mer ha ugy se jó akkor feleslegesen vennék.
50esként naná. köszi én vigyázok magamra!
Helló! Gyujtásdobozt valamelyik mocihirdető lapon láttam, 2db asszem 15 ezerét de nemtom!
bocs nem ide akartam írni
rendszámos. már meg van egy ideje
és 50esként fogod hajtani??? grat a mocihoz és bmentest!
NSR-es bajtársak!!!!

Nagy a bajom . Valószínű h a gyújtás elektronikám tönkrement, mert nem add szikrát és már minden mást végignéztem, de semmi, azoknál nem találtam hibát. Ezért aki tudna hozni vagy valamilyen úton eljutatni hozzám egy ilyet kipróbálni h ad e szikrát kérem SZÓLJON!!!!
Szevasztok! íme megtörtént. örömmel üdvözölhettek engemet, drdanit, az nsr 125 tulajdonosok klubjában, ugyanis ma megtörtént, megvettem életem első gyorsaságiát. 98"as nsr125!
szerdán jön meg a moci, majd rakok még jobb képeket!
sziasztok! hali szunyog én nemrég vettem az nsr-emet!de ha tudsz rá vevőt 350-ér akkor énis eladom mondjuk én 160-ér vettem de nem rendszámos!!!!de szerintem megérte... nagyon jó kis moci és szeretem... úgyhogy az üzlet állha van vevő ráá.én minden képp jól járnék azzem.
Szevasztok NSR-es társaim! Látom nagy vita alakult ki köztetek h mennyit ér egy rendszámos NSR. Azt mondjátok h olyan 250-280e Ft-ot. Nekem van egy 90es, 1 év műszakis NSR-em és 250000-ért bármikor odaadom. Ha valakit érdekel írjon: king101@vipmail.hu, vagy hívjon:309858992.
na végre lassan remélem ,hogy észhez tér az nsr-es srác de én a tehelyedben inkább 400000-ért adnám el!! szerinted az nem lenne jobb?
svensr! sajnos igazuk van spse kapsz 350et érte.
250-280 körül annál egy fityinggel se többet. és itt nem azért mondják ezt hogy lehuzzák az üzletedet meg mert bunkók, hanem tényleg nem ér többet.

de nekünk teljesen 8, szóval hirdetheted továbbra is 350ért legalább megmarad örökre ez a jó kis moci neked.
Hátsó, lábtartó konzolra gondolsz? Ha igen, úgy hívják!

Elvileg ha utánanézel bontókban, viszonylag kedvezményes áron hozzá tudsz jutni, pláne, mivel ez még a régi típus. Sok sikert a kereséshez...
sziasztok tudnátok segiteni nekem?kéne egy alkatrész és nem tudom a nevét...szoval hilyányzik a mocimról az a hátsó lábtartó. és szeretnék venni a nnak amit bekarikáztam?és meggyibe kerül kb.??? előreis köszi.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
várj már fent vagyok keress meg nsr91@msn.com on !!!
az e-mail cimed és az elgázolt neve ékezet nélkül
nrm sikerül felmenni probálkozok
vdani666@freemail.hu
de az adatlapomon fent van.
és az a bicikli többet ér nekem a suzukimnál is, főleg a hondádnál, kólát venni jó lenne ha menne alacsony fordulaton de nem teszi, na holnap megcsináljuk azt a membránt?
FÁJ A FEJE MÉG ÁLMÁBAN IS FELSIR
MSN CIMED?????????????