Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiskunfélegyháza.
Gondoltam gurulok egyet Szegeden:)
Szerintem velem
Láttam neked is megakadt a szemed.
Hova valósi vagy?
Kivel találkoztam Szegeden macskalámpás NSR-el?
ha kellene neked is tudok még olyan 63000 ba
holnap dobok fel képet... van benne fékbetét is de semmire nem való :)... egyébként sztem ugyan olyan a régi meg az ujjabb nsr en is...
Mennyiért vetted?
Vki nem tud eladó 160as szettet?
Esetleg fékbetét is van benne?
Tudnál képeket mutatni a nyeregről és a váltókarról?
A váltókar tuti jó de a nyeregben nem vagyok biztos hogy egyforma az enyém újabb kiadás. Ha fel tudom használni alkatrésznek akkor megveszem.
Bocsi, de nekem a gumi kellene...
130-70/18-ast, vagy 140-70/18-ast keresek, de inkább a kisebb gyári.
Felnim van két pár :)
Azért köszi
helo! első fékkar nincs, a váltókar tökjó 1500 Ft a féknyereg csak egyebn eladó 2000 Ft azért csak ennyi mert a légtelenítő csavarja bele van törve...és hát így elég semmitérő a mutatvány. lehet tákolni meg ez az de fékről van szó. az meg állítson már meg amikor akarom. amugy a rugó meg minden más benne van ...
helo! mármint a hátsó kerék vagy a gumi? a kerék természetesen nsr-é...18 colos hátsó... a gumi az meg mittudomén :D ugy lett ez csak nekem, elég magas falú ... igazából a felni miatt van fent a kép... eladó 6000 Ft ért
Szia!
Engem érdekelne egy első fékkar ha meg van még. Illetve a váltókar ha gyári állapotú nem horzsolt vagy görbült.
Esetleg az első féknyerget ha megbontod abból érdekelne a fékbetéteket leszorító kis rugó.
új henger olcsóba hihi..............
Szia!

Az miféle hátsó? Úgy értem mekkora? Az életemet mentheted meg
Helló valakinek a kis fekete cdi dobozka nicns eladó?91 es nsr!
aha. értem. hát az a baj hogy itt a környékn senki nem csinál ilyet mire meg elmegyek valahova ugyan ott vagyok mintha megveszem az újat.
de már megvan milyen lessz már csak a pénz kell de úgy néz ki nem sokára azis meglessz.
Eddig énse szerettem, de ez nagyon is bevállt.
nincs.
hali!plexid van?
helyzet ezeket a ragasztott megcsinált cuccokat nem szeretem.
de már találtam magamnak egy nagyon jó kis fékbetétet. 8000 ért a kézbe kapom. Lucas szinter fékbetét.
Csáo!
Alkatrészek eladók! Tel.: 06 70 318 52 37
Én most csináltattam meg Fékcentrumba... .Felraagasztották.... azelőtt Brembo fékbetét volt benne. Sokkal jobb ez a felragasztott mint a Brembo(Ahogy tapasztaltam) 5000 ft ért csinálták meg az első hátsót(de ettöl oclsobban is kijöhetsz... attolfügg mien állapotban van. ha beviszed a mostanit.. és lereszeled rólla te a Ferodort, akkor még olcsóbb. Szerintem megéri.... meg jóis.
hali!van már számlapod?
hali srácok.
szeretnék majd nemsokára venni fékbetétet a gépbe. elölre amugy 92 es F nsr.
és azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok valami jó minőségű fékbetétet jó áron?
az Ap Racinget meg hasonlókat haggyuk.
most ilyen van benne kevesebb mint 3000 kmer alatt elkoptattam az új betéteket.
meg valami olyan kéne ami kicsit jobban is fog meg nem kopik annyira és persze nem drága.
tudom mindenki ilyet keres csak nincs de hátha tudtok valami ajánlani.
köszönöm
Szerintem ott leszek. :)