Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 ért jó bevonatos hengert?
Szerintem akkor szerezz többet, mert jó üzletet csinálhatsz:)
részesedést kérek az üzletből látod mit tesz pár jó fotó
mit kérnél érte?
djklein! Neked is köszönöm az észrevételed de nem ez a hiba mégis ugy néz ki hogy kell az új CDI
Aadams! Köszi a segitséget,én is erre gondoltam !
hát sztem az a 25 az kicsit sok..mivel a szerelőnk 10 ért tudna szerezni ha lenne.de mivel itt nyiregy és debrecen környékén kevés a bontott nsr nicasilos henger igy már 2 honapja várok h legyen készlegyen vmikor a mocim sajna:/mert perselyeztetni nem akarok. azt véletlen vki nem tudja h nsr re arrow rendszerhez mijen fuvoka dukál? előre is kösz üdv
szia a van ha kell egy használt is és egy zsír új a használt az 25 az új az 60 pénz ha kell írj és meg beszéljük...
helo
állítható nincs..de egy jó az van... ezzel még nem "ült le" a moci hátulja...
Én is vevő lennék rá. Adj egy elérhetőséget, vagy djklein@index.hu MSN: djklein@freemail.hu
Renben!köszke!
tőlem lehet matricát szerezni
Szió! igen jöttek új számlapok, csak épp nem fizettem ki, jövő héten szerintem szerdáig átveszem, dobj rám még 1 mailt csütörtök magasságába és megoldjuk neked is a számlapot!
gratulálo, tényleg szép lett! szebb mint az enyém használd egészséggel!
szia, atikahu-val vedd fel a kapcsolatot, nekem is ő küldte, durván 1900 pénz!
Mielőtt még új CDI-t vennél azért megnézném a gyújtáskapcsolót és a leállító gombot, simán lehet zárlatos valamelyik.
Helló!
Hol vetted a matricát?
hali valakinek kereklámpáshoz JÓ ÉS ÁLLÍTHATÓ hátsó lengéscsillapítója van eladó?
az nsr növendékei!
hali atesz, betettem a matricát, qrwa király lett!
Szia, ha a trafód jó, akkor minden bizonnyal a Gyujtás elektronikád lessz a rossz. az ülés alatt találod. Ha az elromlott akkor viszont csak csere lehetséges, nem nag pénzolyan 5-6 e ft ért max tudsz venni. (szerintem az lett zárlatos... nekemis volt már ilyen problemám)
1993-as évjáratu honda nsr 125-höz kersek nicasilos 125 cm3 hengert aki tud segiteni léci az irjon!köszi helo
Ki tud segiteni? NSR 125 POVER SZELEPES motorombol eltünt a szikra. A GYUJTOTRAFOM biztos jó kilett probalva autóvillamossági szerelőnél. ezen kivül semmi mást nem tud át vizsgálni ,,VEGYEK HOZZÁ KOMPLETT GYUJTÓRENDSZERT,,,,,,,,,,,,,,?
VAN ESETLEG VALAKINEK ŐTLETE HOGYAN LEHETNE KISZÜRNI A TÖBBI ALKATRESZ HIBAJAT,HA a Vezetékelés is JÓ ?
Hali...keresek 626-os CDI-t....nincs valakinek eladó?...vagy ötlet hogy honnan tudnék szerezni?

köszi
Pont Dorozsmát választottad?
Ott lakom 1km-re ahol találkoztunk.
cicfarok2@citromail.hu felveszel msn-re?