hát sztem az a 25 az kicsit sok..mivel a szerelőnk 10 ért tudna szerezni ha lenne.de mivel itt nyiregy és debrecen környékén kevés a bontott nsr nicasilos henger igy már 2 honapja várok h legyen készlegyen vmikor a mocim sajna:/mert perselyeztetni nem akarok. azt véletlen vki nem tudja h nsr re arrow rendszerhez mijen fuvoka dukál? előre is kösz üdv
Szió! igen jöttek új számlapok, csak épp nem fizettem ki, jövő héten szerintem szerdáig átveszem, dobj rám még 1 mailt csütörtök magasságába és megoldjuk neked is a számlapot!
Szia, ha a trafód jó, akkor minden bizonnyal a Gyujtás elektronikád lessz a rossz. az ülés alatt találod. Ha az elromlott akkor viszont csak csere lehetséges, nem nag pénzolyan 5-6 e ft ért max tudsz venni. (szerintem az lett zárlatos... nekemis volt már ilyen problemám)
Ki tud segiteni? NSR 125 POVER SZELEPES motorombol eltünt a szikra. A GYUJTOTRAFOM biztos jó kilett probalva autóvillamossági szerelőnél. ezen kivül semmi mást nem tud át vizsgálni ,,VEGYEK HOZZÁ KOMPLETT GYUJTÓRENDSZERT,,,,,,,,,,,,,,?
VAN ESETLEG VALAKINEK ŐTLETE HOGYAN LEHETNE KISZÜRNI A TÖBBI ALKATRESZ HIBAJAT,HA a Vezetékelés is JÓ ?
Szerintem akkor szerezz többet, mert jó üzletet csinálhatsz:)