ha motort akarsz venni nézz utána magad is sztem még azt se tudod hány sebességes?
mind1
annyit tudok mondani hogy HONDA és az sztem jó meg hogy NSR sztem a legjobb 125-ös gép nekem is az van csak ennél kicsit újabb nagyon jó gép nem túl szerviz igényes ha mégis magad is megtudod csinálni....
itt egy teszt http://www.sportmotor.hu/teszt...
Szevasztok!Ezt a motort szeretném megvenni,légyszi írjatok már róla néhány adatot!Pl.: hány lóerős,hány sebességes.ha jól tudom akkor 1989-es kiadás.Nektek hogyan vált be,sok gond volt-e vele?Köszi!
régen 10 éve mentem ilyennel de nekem jó volt mert a 14000 ret pörgő 180 ezres sthil nem ragad meg tőle a mienk sem fog de azért nevid túlzásba inkább ha lehet valami jobb olajat rakj bele
Budapest, XIII. Váci út 168. (Reno udvar, volt csavargyár)
Telefon:
06-1/270-2294
06-70/576-8661
Én is itt csináltattam, és meg vagyok elégedve vele. na meg pár utcára van....
Azt hiszem a bowden belsőcsere 3000FT körül van az egész talán meg 5000.....
zoliboy valószínűleg a te mociddal lehet a gond mert nekem egy 94-es 125f-em van full gyári cucokkal csak egy 1gyűrűs sport dugó van benne és így meg 170-175 körül szal én megpróbálnám beállítani mert a 160as henger sztem többet tud;) sok szerencsét de fogyasztásban jó vagy mert nekem is a körül kajál kb 1literrel kevesebbet
aki szabolcsi vagy környékbeli és ráér jöjjön
ha tudod pontosan melyik évjárat itt megtudod az adatokat nézni csak válaszd ki
mind1
annyit tudok mondani hogy HONDA és az sztem jó meg hogy NSR sztem a legjobb 125-ös gép nekem is az van csak ennél kicsit újabb nagyon jó gép nem túl szerviz igényes ha mégis magad is megtudod csinálni....
itt egy teszt
http://www.sportmotor.hu/teszt...
2 nap alatt kász volt
tesék új henger...
vagy csinájál mint én
ferodo márkát vegyél
inkább vegyél 3000ft-ért normális olajat
repsol, agip, castrol azt szereti
Keresek jó állapotú(hibátlan nicasilos) hengert dugattyúval. Vagy perselyezett is érdekel de csak frissen fúrt 0km-es!
Budapest, XIII. Váci út 168. (Reno udvar, volt csavargyár)
Telefon:
06-1/270-2294
06-70/576-8661
Én is itt csináltattam, és meg vagyok elégedve vele. na meg pár utcára van....
Azt hiszem a bowden belsőcsere 3000FT körül van az egész talán meg 5000.....