Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello :) az érdekelne hogy mennyiért lehet venni használtan nsr125öst? kezdőnek is jó moci vagy inkább keressek másikat? lehet hozzá olyan papírt szerezni hogy A1es jogsival is tudjam vezetni?
Az sajna nem eldó mert azt használom csak ez van feleslegben.
Okké Ns de nincs hozzá ilyen idom ami nekem kell oda!
nekem a nagyobbik lendkerék kellene
Nincs valakinek KMóra spirálja?
vannak ien alkatrészeim ha érdekell vegyél fel msn re, msn: zolyboy2112@hotmail.com
hali!nem tudja vki hol lehet körlámpás nsr-hez plexit venni?segitsetek!
A másik títus is ugyan ilyen csak az egészen a fogaskoszorú széléig ér.
Ja a bal oldali deki meg van csak az alaplap nincs már meg hozzá. De a deknit tudom adni ha kell!
Szia!
A lendkerék hibátlan mint az új a fogaskeréken még kopás nyomok sincsennek. Csak mérd meg az átmérőjét mekkora kell neked, mert két típus van! Ez a kisebbik. Az alaplap sajnos már nincs meg. Kuplung kinyomó rudam van a kis kinyomó pöcök is meg van ami a kuplungot kinyomja. A rugója azonban ami a rúd végére kell elég vacak.
60ezer körül de akkor már tömítés készletet is vegyél
bár attól függ hogy mijen minőségü cuccokat veszel bele mer ha gagyi szart akkor ennél olcsóbb lenne
érdekelne hogy egy komplett blokk generál csapágyakkal szimeringekkel hajtókar és dugó gyűrű mennyire jönne ki a macskalámpás nsr-nél árba mennyi összesen és külön külön a dolgok...
kössz a segítséget előre is
hello

én odaadom az nsr-em 345000-é ha érdekel...friss műszak minden!itt is hirdetem képesmotoron...egy West-es fényezésű nsrt keress,ha nem találod szolj és elküldöm a linket!

Üdv
lendkerék
meg bal oldali dekni alaplappal együtt
és a kuplungba rugók meg az a lemez ami kinyomja a rugókat
érdekelne hogy egy komplett blokk generál csapágyakkal szimeringekkel hajtókar és dugó gyűrű mennyire jönne ki a macskalámpás nsr-nél árba mennyi összesen és külön külön a dolgok...
kössz a segítséget előre is
attól függ mi kell
az a lendkerék érdekelne
tudnál mutatni róla egy képet?
meg bal oldali dekni alaplappal együtt kellene ha van
elektronikád van még?
ez nem NSR,hanem NS nsr néven idomot nem találsz hozzá,de viszont NS 125 néven a használt motoron találsz alkatrészeket
Hello nekem egy 1990 es Honda Nsr em van aki tudna nekem jó pénzért jó állapotú első idomot rá azt meg köszönném ha jelezné email: sklaniczsoma@freemail.hu vagy telefonon 06304385487
Szia!
Nekem vannak alkatrészeim mi érdekelne? Újabb típusú blokk, egyenes fogazású fogaskerekekkel. Meg van egy lendkerekem ami a régebbi típushoz való.
két külön világ
hali a körlámpás plexije kompatibilis a macskalámpáséval?segitsetek!
Alkatrésznek