Motoros boltban voltam vagy 6-ban és egyikben sem volt /Békéscsabán/!
A Hondánál meg azt hitem,hogy kiszedem a srácokat a pult mögül, lenézték Malackámat mert 17-t éves és mit akarok ilyen öreg gépel!
De én szeretem és ha kell megy mint a rakéta!
Itt meg mindig van alkatrész hozzá!
Ha esetleg van valakinek LÁNCVEZETŐJE KÉREM CSÖRGESEN MEG ÉS VISSZA HIVOM!
Tel:06-70/3426442
figyu rakok fel mindjárt képet róla és megnézed hogy érdekell e így szemre tetszik e neked és mondasz valamit hogy menyit ér meg neked vagy esetleg hogy nem kell mert kinézetre nem túl tetszetős.de ezt majd te eldöntöd, ja és lakik ismerősöm encsen lehet hogy eltudom juttatni.
megőszülök! van valakinek GYUJTÁS ELEKTRONIKája ? (CDI) amihez nincs külön földelési kábel csak a 4+2 es dugó, az enyémre az van írva hogy: "KY4" meg "CI572" ---- problémája néha össze vissza ugrál a fordulatszm mérő és nem lehet elindítani amotort betolni is csak nagyon hezene, de ha "bemelegszik/nyomogatom/csoda történik" elindul és megy indulás is meg minden... előre is köszi!
Tudom hogy az lenne a legjobb de Encs en lakok... :D Miskolc és Kassa között! Gondolom elküldeni nemmered csak így... :D Pedíg az lenne a legegyszerűbb. HA nem jó visszaküldöm, ha jó pénzt küldöm!
Valakinek lenne e esetleg a hátsó villán lévő műanyag lánc vezető?
A tel:06-70/3426442 akinek van csak csörgessen meg és visszahivom mert nem leszek net.közelben.
Szia!
Töltsd fel az aksid. Ha lemerült az aksi akkor forog az indítómotor de nem megfelelő fordulatszámmal, nincs akkora erő benne, hogy a bendiszk kiugorjon és megforgassa a lendkereket. Nállam ez jelzi hogy merül az aksi. Később már csak a relé kattog és semmi reakció. Vagy valami kontakt hiba is lehet nem megfelelő érintkezés. Ha feltöltött skival sem megy akkor nézd meg a kábeleket.
Esetleg a bendiszk is elkoszolódhatott nem tud kiugorni a fogaskerésk stb....
A gyútás oldali deknit kell levenned, aztán a lendkerék alatt két 12-es csavarral van felfogatva az önindító. Leveheted és átnézheted.
ja, jó, pörög rendesen talán túl rendesen is, és közba így zizeg, mintha üresbe forogna--- de régebb is volt ilyen csak akkor elkapta utána, de most neme
A Hondánál meg azt hitem,hogy kiszedem a srácokat a pult mögül, lenézték Malackámat mert 17-t éves és mit akarok ilyen öreg gépel!
De én szeretem és ha kell megy mint a rakéta!
Itt meg mindig van alkatrész hozzá!
Ha esetleg van valakinek LÁNCVEZETŐJE KÉREM CSÖRGESEN MEG ÉS VISSZA HIVOM!
Tel:06-70/3426442
igaz le kell forgalmiztatni (mert jelenleg 50-esként használom) de megvan mindene forgalmi meg rendszám...
de 20-asbol van szarásig
Ma délután csajom lefotózza és felrakom a képet de ezt felkéne rakni inkább a motorra és kipróbálni mert úgy érzed hogy mit tud.
Nem siettetés képpen! De ha küldesz képet normálisan néz ki és reális árban megegyezünk akkor én napokon belül megvenném!
A tel:06-70/3426442 akinek van csak csörgessen meg és visszahivom mert nem leszek net.közelben.
Töltsd fel az aksid. Ha lemerült az aksi akkor forog az indítómotor de nem megfelelő fordulatszámmal, nincs akkora erő benne, hogy a bendiszk kiugorjon és megforgassa a lendkereket. Nállam ez jelzi hogy merül az aksi. Később már csak a relé kattog és semmi reakció. Vagy valami kontakt hiba is lehet nem megfelelő érintkezés. Ha feltöltött skival sem megy akkor nézd meg a kábeleket.
Esetleg a bendiszk is elkoszolódhatott nem tud kiugorni a fogaskerésk stb....
A gyútás oldali deknit kell levenned, aztán a lendkerék alatt két 12-es csavarral van felfogatva az önindító. Leveheted és átnézheted.
szacsomotor@freemail.hu
06302692
998