szia van egy arrow csövem csinált dobbal kicsit szedet vetett álapotú de nyitott és nagyon jól megy vele ha érdekel essetleg bár atól függ neked mi az elképzelésed mert ez nem új.
lehet hogy csak össze vannak ragadva a lamellák
rakd be sebességbe aztán told be majd kuplungal vedd ki üresbe
indulásnál is azér csattan a lánc amikor sebességbe rakod mer összeragad a kuplunk hiába huzod be a kart akkorse old ki
ugyan ojan megbízható mindegyik
annyi a külömbség hogy a cicalámpáshoz drágább az alkatrész mer ujabb, és elég sok levan fojtva
a régebbi körlámpások nincsenek lefojtva és van hozzá rengeteg bontott alkatrész elég jó áron
van több féle tipus
hondafever vagy valaki aki macskalámpásra szakosodott majd megmondja hogy a tiédbe hol van
van ameiknek csak az elektronikájába van de valameiknek a kipufogóba is
Helo. tudnátok valami tippet adni arra hogy az nsr-em mért dadog le 8ezer körül? és mért csak 120-125 körül megy? Macskalámpás nsr elsőlámpa érdekelne!
Figyelj.
Ha ma feladod még nekem akkor 5ezer pósta nélkül.
Am ez gyári kereklámpás fojtatlan kipufogó ugye? Nem petig vmi gány dob van fent...?
Engem most nem érdekell aza 1000ft csak érjen ide csütörtökre.
Ha nem ér ide akkor már elis felejtem a témát, mert nekem városba nem kell h 150et menjen... érted.
amugy attól függ neked melyik tetszik de ami nsr az jó
sztem....
rakd be sebességbe aztán told be majd kuplungal vedd ki üresbe
indulásnál is azér csattan a lánc amikor sebességbe rakod mer összeragad a kuplunk hiába huzod be a kart akkorse old ki
annyi a külömbség hogy a cicalámpáshoz drágább az alkatrész mer ujabb, és elég sok levan fojtva
a régebbi körlámpások nincsenek lefojtva és van hozzá rengeteg bontott alkatrész elég jó áron
Motor a motorban, tegnap ment is volna, de nem emelt, ki a kuplung, összerakásnál történhetett vmi :S
Járt már valaki így?
Nincs valakinek egy 14-es lánckereke? :)
hondafever vagy valaki aki macskalámpásra szakosodott majd megmondja hogy a tiédbe hol van
van ameiknek csak az elektronikájába van de valameiknek a kipufogóba is
Azzal 145öt ment?
Akkor nem sokkal vagyok előrébb....
Ha ma feladod még nekem akkor 5ezer pósta nélkül.
Am ez gyári kereklámpás fojtatlan kipufogó ugye? Nem petig vmi gány dob van fent...?
Engem most nem érdekell aza 1000ft csak érjen ide csütörtökre.
Ha nem ér ide akkor már elis felejtem a témát, mert nekem városba nem kell h 150et menjen... érted.