Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125-4040609
Most rakták föl.
Ennyi pénz helyett nem érné már meg szétbontani és úgy elpasszolni az alkatrészeket?
Engem 5ezerért érdekell a kipufogó.
A másik is annyiba lenne.
Ha nem jó akkor a másikat kivárom.
Ha megfelel akkor írd le a teló számod és ott megbeszéljük.
HHááát. ha kell akkor én holnap felis tudom rakni...:D Ha arro lvan szó :D
és se azt veszem hanem a repsolt
Egy gyerekkel már intéztettem de nem ír 2napja pedig küldhette volna lefele...
Pénteken pedig megyek faterral ( yamaha fazer 600 ) túrázni, Szeged-Pécs, azt jó lenne ha nem 90lenne az utazóm hanem 110.
Értitek...
Teló számot lécci
Hello, nekem van egy körlámpás kipum.. Ha érdekel irj...:) Mail: Dj.szabo94@hotmail.com ( Utánvétellel is küldöm ) :):)
Én már jártam úgy itt az nsr fórumon hogy elküldtem a cuccot, és nem érkezett meg a mai napig sem a pénz, szóval csak óvatosan. Az utánvétes csomag a megoldás ilyenkor, de az is lehet zsákbamacska. A régi körlámpás nsr kipuffját esetleg kipróbálhatod, az is nyitott és fel is megy rá amennyire tudom.
Az nagyon sok én itthol 2500-2800-ért veszem. Attól függ a boltos srác hol szerzi be.
Szia!
A power beállítása egyszerű dolog a henger oldalán leveszed a power szelep takaró lapját a régebbieknél, az újaknál már van egy fül amit fel kell hajtani és látod a jelölést nem kell lecsavarozni. Van egy U alakú bevágás a két végén van egy egy jelölés. A tárcsa felett is van egy jelölés a hengeren. Full kinyitva az egyik jelölésnek bezárva a másik jelölésnek kell egy volnalban állnia a hengeren lévővel. A bovdenekkel kell játszani. De arra figyelj, hogy a bovdenek ne legyenek felcserélve. Mikor megvettem az enyémet abban fordítva voltak bekötve.
Amúgy ha rákeresel a neten sok helyen meg lehet találni az nsr user manualjat amiben képekkel szépen illusztrálva van az egész.
helló nekem simson kuplung bowdenből lett át alakítvan már több mint fél éve jól üzemel
Köszönöm az infót a tömítéssel kapcsolatban.

Valaki leírná nekem pontosan, hogy, hogyan kell beállítani a power szelepet?

Köszönöm

Szép napot mindenkinek ;)
jaa azt tudom csak azt hittem nálad lehet olcsóbb.
én most szlovákiából szerválok majd elméletileg ott ilyen kb 2000 árban megy. és azért nem mind 1. mert átmegyek a hídon komáromban megyek 5 kmert aztán megveszem 2000 ért így meg győrben 3500 ért. azért meg akarom azt próbálni remélem lessz.
győrbe van 3500-ért
hát ahol neked jó ilyen félutas tervet még megtudok valósíttani valahogy
egyépként nálatok van Castrol Power 1 racing 2T olaj? és ha van mennyiért?
hol csapassunk?
elmennyek komáromba vagy valahol féluton találkozzunk?
csak lessz azért valami olyan nap amikor jobb idő lessz.
meg az a helyzet hogy inkább egy eszmecserét kéne inkább tartanunk mert olajat azóta sem tudtam szerválni és bizony bazira fogy
de azért egy rövidet csapathatunk csak ne sokat.
jövő hétre esőt mondtak
csak nem eszi meg a fene
most délután jó idő volt a motoron
100km-t biztos mentem
a jólvan hülye vagyok
a jobb oldali azért volt olyan egyforma mert az F es
én meg vitatkozok itt hogy olyan, olyan hát mert az az.
hát nemtudom de jövő héten úgyis gurulunk eggyet majd meglesem élőben hogy hogy smint néz ki.
hát nem ugyan az
mer a bal oldali kép az r-es ott látni hogy a kar a tövénél meghajlik lefele meg a konzol se egyforma
a jobb oldali meg az f-es annak karja tök egyenes
a tiéden mijen a kar? egyenes vagy ami meg van hajlítva?
lod ez totál ugyan olyan mint ami az enyémen volt fent
ránézésre szerintem 100 % ban ugyan az.
nekemse megy fel a mutató vizszintesnél feljebb városba
ha meg huzom neki 6.-ba ahogy a csövön kifér akkor még addígse megy fel
viszont a kipufogó dob elég meleg még a védő lemezt is csak kis ideig tudom megfogni
és nekem eléggé olajos a kipufogó vége vagyis koxos nem barna fanem fekete
Vki írta korábban,h van 160as szett amit eladna...engem érdekelne! Írjon! Üdv!
kicseréltem az olajszivattyú szimeringet, remélem mostmár nem fog átfolyni az olaj a váltóba!