Szia!
Milyen méretű a lehúzó amit keresel? Van egy pár lehúzóm a műhelyben. Írj pontos méretet. (Pl. M25xP1,5) és megmondom van-e ilyenem.
// ma du. elutazok, 1 hét múlva érkezek //
Hello gondolkozom hogy veszek egy macska lámpás nsr 125-őst, viszont élőben még egyszer sem sikerült találkoznom vele. Nincs véletlen köztetek valaki akinek Kecskeméten vagy környékén volna ilyen motorja és esetleg megmutatná közélebről. Segítséget előre is köszönöm
szevasztok. Én kérdeztem, hogy van-e olaj a gyujtás felén nekem volt egy kicsi és én azért pátorkodtam megkérdezni mert ott az önindító és a gyujtás felöli dekninél tömítés van. de azis lehet hogy a kiegyenlítő tengelynél a szimering bucsúzott el:) köszi a válaszokat az adatlapomon van kép az NSR-ről
na csak szétszedtem, nagyon gyanús,hogy a szimmering ki van nyúlva, bár puha, de szerintem már nem tömít rendesen, meg nagyon úgy néz ki, hogy 1 milivel keskenyebb szimmering van benne!9.5*16*4 es, de az 9.5*16*5 ös jobban állna benne!tudtok pontos méretet gyárira?köszi!
ha veszel ijen konzolt akkor ojat vegyék ami a tiéden volt mer ami nekem van az nem pont ojan
az enyémen nem egyenesen áll a fékkar hanem kicsit megtörik lefelé, a tiéden meg egyenes
figyu már ha van egy rakat alkatrészed nsrhez akkor nem lehet esetleg elfekvőben egy F es tipusú bal oldali kormánykonzokod? tudod ami a tükröt tartja?
Vagy van még Minarelli AM blokkhoz hengerem dugattyúm hengerfejem buzetti lendkerék lehúzóm sérült TOP 80-as hengerszettem, termosztátom stb.... Aprilia RS,RX, Yamaha TZR stb.....
Ezeket is felajánlom egy Honda lendkerék lehúzóért!
Sziasztok!
Még mindíg lendkerék lehúzót keresek, bármilyen megoldás érdekelne vevő is lennék rá kölcsönzést is kifizetnék vagy adnék érte valamilyen alkatrészt főleg blokk alkatrészeim vannak. Pl. olajpumpám is van feleleges.
Ha valaki kölcsön tudna adni egyet vagy eladná írjon ide: djklein@index.hu
vedd le az olajpumpa müanyag fedelét
ha ott kifolyik az olaj akkor lehet hogy leesett a cső a pumpárol és kifolyik az olaj
de hogy a váltóba hogyan kerül bele azt nem tudom
erre gondolok énis , de állt is sokat, ma mentem melóba és megint nehezen akarta kiadni sebességből, jövök haza bevillan az olaj kevés lámpa, mndom az nem lehet, mst tettem bele 1 litert nemrég, hazaérek, nézem a nívót tele, leengedtem 8 decit, és megint jó a váltóm!
ijet még nem hallottam
az olaj pumpa az elvileg független rendszer
ahol meghajtja az olajpumpát a tengely ott van benne szimering
ott át tud menni az olaj de szerintem nem tud átfolyni olaj sok
hát nekem max annyi elképzelésem van hogy baromi sokat kapott valahogy és ahogy a karbiban keverte a benyával az a hengerbe már nem jutott el hanem ott bent lerakódott.
max ennyire tudok gondolni.
de más nem jut eszembe. de dúrva.
Milyen méretű a lehúzó amit keresel? Van egy pár lehúzóm a műhelyben. Írj pontos méretet. (Pl. M25xP1,5) és megmondom van-e ilyenem.
// ma du. elutazok, 1 hét múlva érkezek //
SOS még mindíg lendkerék lehúzót keresek bármilyen formában érdekelne!
az enyémen nem egyenesen áll a fékkar hanem kicsit megtörik lefelé, a tiéden meg egyenes
Ezeket is felajánlom egy Honda lendkerék lehúzóért!
Még mindíg lendkerék lehúzót keresek, bármilyen megoldás érdekelne vevő is lennék rá kölcsönzést is kifizetnék vagy adnék érte valamilyen alkatrészt főleg blokk alkatrészeim vannak. Pl. olajpumpám is van feleleges.
Ha valaki kölcsön tudna adni egyet vagy eladná írjon ide: djklein@index.hu
Biztosan megegyezünk, nagyon kellene!
ha ott kifolyik az olaj akkor lehet hogy leesett a cső a pumpárol és kifolyik az olaj
de hogy a váltóba hogyan kerül bele azt nem tudom
az olaj pumpa az elvileg független rendszer
ahol meghajtja az olajpumpát a tengely ott van benne szimering
ott át tud menni az olaj de szerintem nem tud átfolyni olaj sok
max ennyire tudok gondolni.
de más nem jut eszembe. de dúrva.