Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhúú. jólvan gyógyulok keményen. már majdnem 2 hete.
de jól leszek addigra remélem.
csak még olajat kell szerválnom valahonnan mert már csak talán 300 kmert ha elmehetek vele aztán üres.
nekem gyertya csere után is jobban vette a lapot
jövő hétre gyógyujjál meg mer motorozni kell
már fel van készítve a motorom
lemostam meg tele tankoltam
jaja az volt cél hogy megégjen kicsit hogy jobb hangja legyen.
hát sajnos a menettulajdonságokat még nem tudom.
sajnos beteg vagyok és most örülnék ha motorra tudnék ülni és mehetnék de talán holnap már mehetek a géppel.
de üresben is ahogy próbálgattam sokkal harapósabb lett jobban veszi a lapot.
ha 2 ütemü motorra gondolsz akkor a motorolaj az csak a váltóba van
forgatyusházba nincsen
ha a dob van fölfelé akkor jól megéghetett benne a gyapot
énnekem nem kellene nagyobb hang mer igy legalább lopakodó
ha éjel 2-kor jövök haza akkor legalább nem szidnak
a végsebessége vagy a gyorsulása az jobblett?
azt hogy a gec.be?
hol folyott össze?
HELP! hali skacok, valaki találkozott olyan problémával, hogy a motorolaj és a váltóolaj összefolyt?mi lehet a gond? köszi S:O:S!
beleömtöttem az egészbe vagy jó fél litert. meggyújtottam aztán mikor már meggyulladt a belseje faszán, felfordítottam a kipuffot úgy hogy dob volt felül aztán szépen égett fekete füsttel de mint a gyárkémény olyan volt aztán ennyi.
a dobba is öntöttél nenzint vagy hogyan égett ki a gyapot?
70-80ezres kipufogót nem szándékoztam venni
Egy használt nsr kipufogóra gondoltam hátha az segítene neki, csak attól tartok h valakivel leküldetem és marad minden lóvé meg oda.
Szerinted?
égóta terveztem.
a hangja baromi jó lett.
hangosabb lett mint volt mert szerintem a gyapot kicsit kiégett belőle de ez cél is volt hogy nagyobb hangja legyen.
nekem nagyon bejövős az tuti.
valamikor nekem is meg kellene csinálni ezt a ceremóniát de vagy nincs rá időm vagy ha van időm akkor motorozok
mijen lett a hangja?
gyapot nem égett ki?
a számod a régi még?
06-30-xxxx148?
Remélem még sokáig jól fog szerepelni.
Ez a 150 asszem az M7-en volt melóból hazafele, megnéztem hogy mit bír. Nemtom hogy csináltam, lehet h a jó olaj, jó aszfaltminőség, lejtő, a csillagok együttállása
rakj rá egy nyitott csövet, de ne valami hokit, hanem valami ilyesmit:
Giannelli auspuff
képet tegyél fel légyszi .
nekem van egy arrow dobom, a többi részét sikerült szarrá törni, de a dob az ép, ha érdekel
ezt a véleményt én is osztom, mármint hogy "vas hengerrel" kaki lesz

amikor a valamikori YZ-m hengerét elvittem rendbetetetni, elbaszták rendesen(megszorult benne a szerszám) aztán tettek bele egy másik hüvelyt, onnantól kezdve olyan lett tényleg mint egy mz, pedig előtte kellett a kormányba kapaszkodni rendesen...
ez így jó ahogy van, nehogy belevagdoss! Az hogy melyik fele van felül, és hogy hogyan kell állnia, az meg biztos rajta van. sztem ha van rajta olyan h UP, valószínű az lesz felfele, az I meg az O meg sztem egyértelmű. bár a fotódon nem nagyon látok ilyet. ez valami utángyártott?
Nekem lehet van. Milyen évjáratú az NSR-ed?
ha ott olaj van, valamelyik szimering már teljesen szét van menve
Császtok kellene nekem 98 az nsr re arrow vagy más kipufogórendszek akinek van jelezze Üdv:Krakkay
Hali lenne egy kérdésem.. NSR szakikhoz... szerintetek mitöl nyirja ki az Nsr em a hengerfejtömitéseket...? annyit kell tudni róla, hogy 160 as polini, 3 hengerfejtömitést vettem eddig de mind 3 at kinyirta 2. után már kivettema termot és sikoltattam a H.Fejet na 1000km-vel többet is tudtam menni.. de hát a f*szom kivan h álandóan szét kell szedni..... nincs valami ötletetek?
ahogy nézegettem dugulás nincs... szivatyú is hajt szal végkép nem tom mi lehet a gond a rendszerben...
ráadásul frissen felújítva fogod eladni
attól függ hogy mennyire van oda, meg kell nézni. De a csapágy se egy nagy móka benne, ugyanaz mint egy bicikliben.
OLAJBA a GYÚJTÁS?
Nekem apriliám van ,de sztem az elég gáz ha olajba van a gyújtás