Hát tudom...azzal a kipuffal én se vagyok kibékülve, 1 az h iszonyat ronda, 2 h a hangja is elég ratyi tőle!! A volt tulaj szerint + 5le szerintem inkább -5 .
De következő szezonra le lesz cserélve vmi fasza sportrendszerre csak még nemtom milyenre.
Az is lehet, hogy csak új dobot veszek rá...
pénz,pénz,pénz....
Hello Mindenkinek! Nem tudtok valami fasza eladó macskalámpás NSR-t? Elfogadható árban. Nekem most van egy ikerlámpás NSR-em. Nektek mennyit megy a gépetek? Nem szokott nagyon melegedni? Én is felrakom a vasamat ide. Nem tud valaki valami olcsóbb 1 részes gyorsasági ruhát + csizmát??? Köszi! Hello! Honda forever! svensr125R
A macskalámpás NSRnek (1993-2003) 200-ig van számlázva az órája .
Polini 160-as tuninghengerrel meg mindenféle egyébb kütyüvel se éri el azt a sebességet...
Nekem is ezt csinálja a gépem beállitottam a powert kitisztitottam a powert és a karbit is, uj a levegő és a benzin szürő, a gyertyát is kicseréltem. De még mindig szorakázik,egyesben és kettesben hibátlan de feljebb totál szar.Több motorszerelöt is kérdeztem de senkinek semmi tipje nincs.
Egyébként az szinte 100%, hogy vissza lett pörgetve, mert 2003-as NSR-ekbe van min 6000km.
De amikor megnéztem a mocit, és mentem vele olyan volt mintha akkor hozták volna a szalonból!
Az meg érdekes lenne, ha az órája körbefordult volna ,bár ki tudja
százhalombattai vagyok, szóval eléggé pestközelben úgyhogy motoboy semmi akadálya annak,
h guruljunk egyet .
Bár most még az átírást kell intézni meg ilyen hasonló formaságokat, de aztán simán mehetünk vmerre.
Valószínűleg a legutóbbi "nagy felújítás" óta ment 2000km-et a gép. Ez a jobbik eset és akkor nagyon jó. De lehet hogy gonoszal voltak és visszacsavarták pár tízezrest. A legroszabb, ha körbeforgott 100.000km-et , de erre kicsi az esély.
Hi!
Nekem is ugyanezt csinálja, ha megvan a megoldás légyszí ird be. Ha lassan húzom 5000 körül a power szarakodik nem megy a gép, de ha dinamikusan húzom 7 alá nem engedem akkor minden ok, csak a power ne zárjon le. Én arra gyanakodtam hogy a pow kopott vagy koszos, már kezdem megszokni a használatát. Ja az én gépem régi 88, a szelep lehet mechanikus, az újé elektromos? nem tom. Üdv: B.
Új NSR-es tagként szeretnék csatlakozni hozzátok. Pár napja van meg a kicsike és
nagyon faszán megy. A moci 95-ös évjárat, és ami elég érdekes, hogy 19xxkm-rel vettem át .
Most van benne talán 2010km.
Bár idáig aki látta élőben senki nem gondolta 5 évnél idősebbnek
Szerencsére nagyon egyben van a gép!!
alexkaki akkor szerintem elektromossági gondja van mert az én evomban is már volt egy ilyen gond ,de azé nem ilyen .Na mindeggy szerintem vidd el azt nézesd meg mert ezekhez már nem ajánlatos hozzányúlni csak szakértelemmmel!!!
kössz az infot de az már megtörtént! a te vasadba nem tapasztalsz ijet? lehet hogy rossz minöségü olajat használok?a gyertya ujj!castrol 2t racing van benne????
De következő szezonra le lesz cserélve vmi fasza sportrendszerre csak még nemtom milyenre.
Az is lehet, hogy csak új dobot veszek rá...
pénz,pénz,pénz....