Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Castrol R2-t ajánlom
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni
1. A macskalámpás NSR-nek hogy lehet szétbontani a lámpáját elöl? (szeretnék bele rakni másmilyen helyzetjelzőt ) Aki tudna segíteni azt arra kérem, hogy egyszerűen és érthetően fogalmazzon, legyen tekintettel lassú felfogásomra Köszönöm!
2. Olajat milyet vegyek bele? (Igol racing 2t piros v kék , repsol, castrol formula tts )
Ez mind szép és jó csak hol tudnám megvenni ezek közül valamelyiket és mennyiért??
Előre is köszönöm a válaszokat! (remélem lesznek)
Azt megkérdezhetem mire értekeled 370 000Ft ra azt az Nsr-t???????? áruld el a titkot mert akkor én vezsek egyet és kaszálok rajta!
vegyél újjat!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Szóval nemrég vettem az nsr-em és a kormányzárhoz nem kaptam kulcsot és állitólag nincs is meg a kulcsa. Mit tudok vele csinálni hogy zárható legyen? Rakjak bele másikat?? Lehet olyan zárat kapni?Vagy esetleg nem egyforma kulcsa van a többi nsr-nek?Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne. Előreis köszönön a válaszokat.
Viszont ezt nem köcsögségből írtam ,de ennyié azt nem fogod eladni!!!
Te a képen úgy látom hogy az a nsr nem rendszámos és akkor 250000 ft-ot semmiképpen nem még meg!
Hello srácok! Eladó a képeken látható Honda NSR125R típusú sportmotor. Teljes felújítás (100. 000 F) után, friss műszakival, egyedi metálkék fényezéssel. Ikerlámpás. A1-el vezethető. Hibátlan állapotban. Érdemes megnézni!

Irányár:370. 000 Ft.

Érdeklődni: Pintér Gábor
Mezőhegyes

Tel.: 06/30 504 65 48.
E-mail: svensr... @freemail.hu
NSrkid bitti ideszoktál irni!! mi mikor kaptunk össze?
Helló gyárilag az NSR 27 Le körül van! Szerintem első motornak meg ara a napi 35 km-re vegyél CBR-t! SOkkal olcsóbban fenn tudod tartani, könnyebb , kezelhetőbb mint egy NSR , teljesítményben sehol nincs az NSR hez képest, de viszont elég neki az a maga 15 pacija !Nagyon jó kis motor a maga formájában!
Az NSR egy kezdőnek már jobban tud meglepetéseket okozni, meg amellett több gondoskodást igényel, de ha megadod neki mindenből a legjobbat akkor ő is meghálálja! Szoval mind a két géphez vannak érvek ellenérvek, a döntés rajtad áll! Én a helyedben, első motoromnak meg napi 35Km -re lehet hogy inkább a kis CiBeR -t választanám !
Nem tudom hány lóerős,de azért elég haladós is tud lenni ha úgy akarom.A fogyasztása országúton 5liter alatt van egy kicsivel,városi fogyasztásról nem tudok nyilatkozni mert azt nem mértem.Azt neked kell tudnod hogy melyiket választod CBR lassab de gazdaságosabb mint az NSR,viszont az NSR-el még 90-nél is meg tudsz elözni simán egy büdös volánbuszt és ha 180 cm felett vagy akkor sem ajánlom a CBR-t,de mondom te tudod
Császtok!!!

nem tud valaki egy Honnda Nsr125R "92 hez az első kerékhez való km számlálót amibe belemegy aspirál???? Előrre is köszi ha valaki tud emailban írjon vagy msn en kocsis_tivadar_r@freemail.hu
motoboy, az nsr-ed hány LEős és mennyit fogyaszt? Érdemes ilyet venni "98as évjáratúba, ha minden nap megyek vele (sak jó időben persze) 35km suliba + mocizás? vagy inkább cbr? nekem ez lenne az 1. mocc.
Lehet hogy főtengely csapágy vagy a kiegynsulyozótengely csapágya a bünős.De már az elejétől fogva csörög vagy elején inkább olyan hangja volt mintha besett volna egy csavara az idomba?
Szia!sztem ruha választékból nézz szét a Csiki-bega autó és motorplázában mert vannak nagyon jók és olcsók is
én is igy vok ám 35 km pont a suli de nekem nem hondam van
Hellósztok pár ezer kilométerje cseréltem dugót és gyürüket az nsremen és akkor kicsit csörgött mára ez a csörgés nagyobb lett és nem tudom miért csörög és miért lesz nagyobb a csörgés! ha valaki tud segiteni nekem akkor segitsen! mi a faszom lehet ez!!???????
köszi
Hello mindenkinek!
Szerintetek milyen a cbr 125r és milyen az nsr 125? Az nsr gyárilag hány LE-s? Mennyit eszik? És szervízigényes-e (dugót mikor kell cserélni...) ? És napi 35km-re (iskolabejárás) melyiket érdemesebb venni?
Van msn em. bazsyrider@hotmail.com Vegyél fel partnernek, a többit meg majd megbeszéljük ott.
Na csé!
Jóhogy én vagyok!! Ha van MSN-ed akkor azon könnyebben meg tudnánk dumálni a találkát. Ha meg nincs csinálj egyet gyorsan vagy add meg a számod.
Basszus, te vagy az? Persze hogy rémlik! Hát, legalább nem egy ismeretlennel kell beszélnem. Tényleg, még mondtad is hogy kényelmes az a kis narancssárga picsaköszörű
Ha gondolod beszélhetünk ha meglesznek a papírjaid, de fel is mehetek hozzátok, mert apám ott lakik 3 háznyira. Vagy valamelyikünk megadja a másiknak a számát, és akkor meg tudjuk beszélni.
Bazsy vazze mi ismerjük egymást, vagyis már találkoztunk párszor
Jövő héten meglesznek a papírjaim aztán talizunk valahol.
Itt az Irinyibe van v volt garázsotok, ültem is a mocidon!
Imivel voltam ott. Rémlik?
Én az rmc-ben vettem a ruháimat sima feketét bör szétcibzározható 70 ezerért szerintem tök jó!
Nézz körbe ott tudom ajánlani.
De a kétrészes kényelmessebb és jobban szellözik!
Te Motomi! Én is battai vagyok, és lehet hogy kéne egyszer beszélnünk! Nagyon megtetszett az nsr, és úgyis motorcserére fogom szánni magam, és jó lenne közelebbről is szemügyre venni egyet.
Szóval ha esetlek meg lehetne ejteni egy ilyen motorvizitet, akkor légyszi szólj! Kösz!
Pesten vettem a mocit magánszemélytől, aki mellesleg nagyon jó arc .
450 ezerbe fájt nekem ez a moci. (főleg a szülőknek)
Ott helyben kipróbáltam és egyszerűen nem tudtam utánna gondolatban elszakadni a géptől.
Aztán megdumáltuk szülőkkel és meg lett véve, most lent porosodik a garázsban és egész
nap viszket a tenyerem . De itt battán harapnak a yardok rendesen!!
Már nagyon várom a jövő hetet, akkor jön meg a forgalmi és éjjel-nappal mocizni fogok
LEGÁLISAN!!