Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress vkit aki gyorsan elviszi és már meg is beszéltük
Ha annyira feszes a láncod amennyire kell, akkor nem fog csapkodni. Nekem legalábbis biztos nem csapkodja.
a hátsó központi rugón van két gyűrűszerű anya mely egymásra van kontrázva annak le illetve fel csavarásával emeled vagy ülteted a motort
Valaki tudna nekem segiteni abban,hogy hogyan lehet a hátsó villát le illetve feljebb emelni?Mert elég sűrűn belevág a lánc!
Húú hallod, ennyire ne rontsd a piacot.
Biztos bekapcsoltad a google magyar-görög fordítót.
Vagy más bolygóra kerültem, vagy csak elfelejtettem olvasni.
Már szinte érthetetlenek a kommentek, vagy csak nekem ?
Köszönöm szépen a válaszotok!Jó motorozást mindenkinek!
Irány a vadkerti fagyizó!Vagy ma a tón is vannak programok
és menyi lenne am itvna ujra a mailom csabo15@citromail.hu
cska mert már motorozhatnékom van
számlap ha kopott csak ny egy omtass rá "50"eset... nekem i sletörött a Km mutatóm, ami benne van abba a tartóba ha szétszeded az órát és simmán vissza lehet ragasztani! Én egy narancssárga drótdarabal helyettesítettem a hőfokmérőnek a pöckét, mindenki azt hitte hogy az eredeti
A képről nem jól látni az anyagot, lehet: Metál, gyöngyház metál, esetleg sima festék. kb: m:25-30, gym:35-50, s:15-25 persze márkanévtől függően és plusz az alapok és a matrcicázás, ja és nem árt egy szaki aki megcsinálja.
üdv! egy ilyen festés mi pénz kb?
inkább vegyél valami bontottat vagy töröttet ls abbol megjavíttod a tiédet
Ha az országban még hivatalosan nem volt forgalomban mint nagy vas akkor esélyes, hogy megúszod a dolgot. Az ellenkező esetben buktad....
cső hát ha kell akkor csinálok csak ma voltam lefoglalózni az lc4-et :P szerelmes is lettem holnap töltök fel ha kell
ha küldöldről hozott akkor nem
na megvan a trafó testszála volt a köcsög, de örülök h csak ennyi... széles utat
Sziasztok!
125-ös nsr-em van de 50-es papírokkal. Alváz vagy motorszám alapján rendőrök megtudják mondani hogy sumákolok-e?Köszi!
meg vannak még a slick gumik? és mennyit kérsz értük?
Szia! Tudnál felrakni videót a motorról? Már ha van.
de ez az msn-em is ha gondolod akk oda is felvehetsz és ott beszéljük meg
csabo15@citromail.hu
az mi lehet h egyszercsak nme pörög 6 fölé, utána meg nem is indul be, szikrát nem ad de ráz (másik gyertyával sem ad szikrát)?