Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva csabo van jeladóm, ha érdekel mondj egy e-mail címet.
Hellosztok, valaki léci tippeket... hogy hogyan csináljam meg a km órámba a számlalapokat... mert elég kopott, meg levan törve az a kis meg akasztó pöcök... :S meg h mutatót miböl, vagy hogyan tudnék csinálni ? Léci adjatok tippeket.. előre is köszzi
jaja Dr Pál Atilla tuning

először nem értettem, de rájöttem
amugy ez nem gyári fogszám hanem valami tuning
a felső 12 az alsó 11 ebből 4 tömve
*vissza
1 oldallal viszább volt téma. Amúgy a gyári fogszám 14/36.
Nagyvas
Jó estét!
Kinek, mekkora (fogszám) a hátsó lánckereke a 1998-2001-es eneserjén?
majd irjál ha eladó lessz
ő jah majd csinálok képet ha gondolod hasidom bol van 1 oldal akkor lesz a fejidom még mellé ami eladó de igyekszek és akk biztosat tokmondani h mik maradnak
törötten adod el őket?
mer akkor lehet hogy megvenném
köszi a válaszokat mejd holnap megnézegetem
Nekem akkor csinált ilyez amikor a biztosíték kiment, (rögtön az aksi után van), ami meg nem hiba miatt ment ki hanem a riasztó rosszúl volt beállítva a motoron! remélem ez segít! ha nem akkor powermotor vagy elektronika
Én is 4-5-re gondoltam. A másik jelöltem a CBR 125, de az elég kicsi. Az NSR-nek legalább normális "nagymotor" alkata van. Ha akkor is meg lesz a géped amikor vásárlásra kerül a sor, még keresni foglak.
van itthon majdnem 2 szett feles idomom (törött)(far idom nincs) van mivel össze olvasztani am ha valakit érdekele amint kész leszek eladom olvasztásra meg pl darab kipótlásra
a gyertyának az elektródája megvolt olvadva ki kell csavarni csak úgy látod
szia meg van még ez a tű sos válasz kelene nekem nagyon köszi
amugy kiderült mi a baja az nsr nek jeladó éhes volt ha valakinek van 1 feleslegbe és nem drágán szivesen várom alaplappal 1 ütt nem kell
szerintem is dugo csere szerencsére én még csak ott tartok az nsr el hogy 6 os ba már max tartja a tempót
lehet hogy ráférne egy dugó csere
Heló Skacok!Volna Egy kérdésem...vagyis a véleményetekre volnék kíváncsi!Egy dupla körlámpás NSR-em van 4-ben 120-130 körűl megy majd mikor felváltok 5-ikbe nagyon visszaesik a fordulat gyorsulni nem gyorsul tovább majd mikor a 6-ba rakom akkor megy elkezd folyamatosan lassulni!Mi a véleményetek mitől lehet ez?Várom a hozzáértők véleményét,javaslatát!Előre is kösz!Széles utat és olcsóbb benzint mindenkinek!
őszintén amennyit én használtam sose szoktam nézegetni hogy mennyit eszik nagyon ritkán mentem vele inkább krosszoztam. de nem nagy fogyasztás laza 110-es tempóval szerintem 4-5 liter.
Valamikor nyáron akarok venni én is NSR-t, és többek közt a tiédet is nézegettem. A fényezés nem igazán jön be, nem csípem a movistart.. de ne értsd félre nem akarlak megbántani. Normál használat mellett mennyi a fogyasztása egy ilyen folytottnak?
pet palackbol vágjál ki egy csikot és azzal forraszd öszze aztánn utánna lecsiszolod nem lessz nagyon feltünő
és most megnyomtam a válaszgombot