Hellosztok, valaki léci tippeket... hogy hogyan csináljam meg a km órámba a számlalapokat... mert elég kopott, meg levan törve az a kis meg akasztó pöcök... :S meg h mutatót miböl, vagy hogyan tudnék csinálni ? Léci adjatok tippeket.. előre is köszzi
ő jah majd csinálok képet ha gondolod hasidom bol van 1 oldal akkor lesz a fejidom még mellé ami eladó de igyekszek és akk biztosat tokmondani h mik maradnak
Nekem akkor csinált ilyez amikor a biztosíték kiment, (rögtön az aksi után van), ami meg nem hiba miatt ment ki hanem a riasztó rosszúl volt beállítva a motoron! remélem ez segít! ha nem akkor powermotor vagy elektronika
Én is 4-5-re gondoltam. A másik jelöltem a CBR 125, de az elég kicsi. Az NSR-nek legalább normális "nagymotor" alkata van. Ha akkor is meg lesz a géped amikor vásárlásra kerül a sor, még keresni foglak.
van itthon majdnem 2 szett feles idomom (törött)(far idom nincs) van mivel össze olvasztani am ha valakit érdekele amint kész leszek eladom olvasztásra meg pl darab kipótlásra
Heló Skacok!Volna Egy kérdésem...vagyis a véleményetekre volnék kíváncsi!Egy dupla körlámpás NSR-em van 4-ben 120-130 körűl megy majd mikor felváltok 5-ikbe nagyon visszaesik a fordulat gyorsulni nem gyorsul tovább majd mikor a 6-ba rakom akkor megy elkezd folyamatosan lassulni!Mi a véleményetek mitől lehet ez?Várom a hozzáértők véleményét,javaslatát!Előre is kösz!Széles utat és olcsóbb benzint mindenkinek!
őszintén amennyit én használtam sose szoktam nézegetni hogy mennyit eszik nagyon ritkán mentem vele inkább krosszoztam. de nem nagy fogyasztás laza 110-es tempóval szerintem 4-5 liter.
Valamikor nyáron akarok venni én is NSR-t, és többek közt a tiédet is nézegettem. A fényezés nem igazán jön be, nem csípem a movistart.. de ne értsd félre nem akarlak megbántani. Normál használat mellett mennyi a fogyasztása egy ilyen folytottnak?
először nem értettem, de rájöttem
amugy ez nem gyári fogszám hanem valami tuning
Nagyvas
Kinek, mekkora (fogszám) a hátsó lánckereke a 1998-2001-es eneserjén?
mer akkor lehet hogy megvenném