Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az első az 17-es
Vannak azok a kis lapátok a szivattyúnál, azokat lesd meg, meg hogy tényleg forogjanak
ez felületes... lehet h az a baj hogy a termo 90 fokos... lehet 60 as kéne.. de én arra jutottam hogy ki veszem most azon az 5percen nem mullik semmi... remélem jó lesz.. minden esetre a hűttőt is kicserélem... meg elenörzöm a szivatyűt.. hogy biztosan pörög e nem daráloddtak le benn a blokban a fogak vagy iesmi
Vedd ki a termosztátot, próbáld ki nélküle a motort. ha így is melegszik, akkor termosztát kizárva.
Forralj fel egy kis vizet, belelógatod a termosztátot. Ha kinyit akkor jól működik.
Hali! lenne egy kis gond az Nsr emmel.. na szóval: van az hogy most lett sikoltatva a hengerfej, henger.. új tömités... de még mindig forralja a vizet de a hüttő nem melegszik.. a szivatyu elméletileg jó.. más tipp amit érdemes lenne megnézni ? a termosztát is jónak tünik csak lehet
h 90 fokos.. nem tom! szerintetek?
jc 20 ason lehet forrasztani a plexit nem tudjátok? hogy hőre lágyul vagy keményedik mert csak 1 kicsit kellene de azért nem akarom elbaszni
sztem jó kicsit be van sülyedve de még így jobban tetszik
Amúgy neked előre jóvolt az index ? nem rövid a szára ? mert ha jol látom nekedis oylan van amilyet én szeretnék, csak nemtudom eldönteni, hogy rövid e a szára vagy sem? annak hány cm a szára ? ha így tudod esetleg ? :)
ez jó hozzá mert úgy működik hogy csavarod az imbuszcsavart a végén is összehúz egy gumit ami beleszorul a kormányodba mérettől függetlenül
meg az a baj, hogy nekem msot itthol sincs a motorom.. :D és nemtudom megmérni... mert még készülőben van :) Wáh már alig várom készlegyen... :)
ja ilyesmi csak kúp formájú az most nincs ha jól látom
http://www.homasita.hu/index.p... ezt néztem ki amúgy. :) meg lényegesen olcsóbb is ez
Csak az a problem.. hogy már kinéztem eggyet :$:) És at 17/23 mas azért érdekelne.... hogy mekkora. de azért kösszi ha nem 17/23 mas akkor marad ez. Am neked is ilyen van fent a motorodon ?
vegyél univerzálisat akkor nem kell nézned a méretet...
http://www.vatera.hu/listings/... -itt egy pár
Húúúúú de rosssssz a billenytűzeted
Hellosztok szeretnék egy olyat kérdezni, hogy a koránynak mien a vastagsága... tehát mien kormányvéget kell vennem : 17/23 vagy 13/17 Valki léci segítsen. Előre is köszönöm. Vgay ha esetleg tudtom valami jót jó áron.. és azárt nem valami nagy tukó csúnnyát akkor meghalgatnám :):)
jobba szikra kevesebb a fogyasztás tisztább az égés nem tudom hogy gyorsuláson lök e de sztem egy keveset biztos
Szia.!
Hogy változtat-e valamin nem tudom, viszont precíz szikra és hosszú élettartam (a gyertyáé) várható tőle. A példa kedvéért: régen rávettek, hogy vegyek az autómba Bosch Platinium gyertyát aminek az ára kicsit megijesztett. Azt kell mondanom, hogy kb. 5-6 gyertyaélettartamnál tart (Kicseréltem valami szabvány másra (az akkori vasam szelepszár szimeringes volt) az 5db gyertyából megadott hengereknél hetente cserélnem kelett) de ha viszatettem a régi bosch-t akkor ment és ment.
Az az autó már nincs meg de a gyertyák itt vannak a polcon, bár a mostani 5 hengerest már ugyan ilyen gyertyákkal vettem.
Röviden, egy jó gyertya jó befektetés. Csak vigyázz van belőle hamis a boltokban ha kell van kép meglehet ismerni
Széles utat
Hello
Valaki nem tudja véletlen,hogy mi a különbség a phbh28/fs,illetve a phbh28/fd között a különbség azon kívül,hogy az fd-s az tudom,hogy macskalámpásokon van,meg jobb oldalt vannak az állítócsavarok!De belsőben különböznek vmitől?

Kösz előre is a választ!

Üdv
JC20-ason nem 18 colos mindkettő?
a gyertya változtatott valamin?
nekem meg van a gyári is semmi baja csak sztem csúnya 4mm es aluminium lemezből csináltam (szálcsiszoltra csináltam) ennek van tartása
igen 17 colos mind
a 20-ason hátul 18-as
ezért nehéz rá gumit találni ami olcsó