Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg az lenne,hogy minnél tovább éls minnél bírja jobban fogjon. :D
Hellosztok, Segítséget szeretnék kérni :) Szerintetek Hátra mien fék betétet rakjak ? Nevet, vagy esetleg lineklni ha tudnátok. :) Előre is köszi. :)
ha esetleg érdekel vkit eladó a motorom (zxr 250):
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
én spec a Piros színű hőálló sziloplasztot használom és semmi bajom nincs vele tökéletesen tömít.
oké, köszi, körülnézek.

a kipufogó témához: bármelyik motorosboltban lehet kapni fekete színű tubusos 380°C-ig hőálló tömítőpasztát, néhány száz forintért. Én azzal tömítettem be amikor összeraktam, és tökéletesen tömít.
Ha találsz ilyet esetleg megpróbálhatod vele, csak előtte érdemes nitrós ronggyal lezsírtalanítani.
Autós boltokban van úgynevezett "kipufogócement". Ha jól emlékszem BOSAL márkájú termék, és oldható kötést biztosít.
és van valami méretre szabott tömítőanyag vagy elég valami simma általános, (azbeszt?)?
Nekem apum a GE-nél dolgozik, szóval nekem onnan van a gyártósorról de láttam az auchanba is csak egész készletbe, nem 1 darabot, olyan 4e körül...
És elárulod hogy hol sikerült bele xenon-t szerezned, mert én csak ilyen xenon hatású halogént találok, és nemtudom lenne-e értelme a simát lecserélni erre.
Most 35/35 van benne.
kipuff le féktisztító segítségével olaj+ dzsuva le hőálló tömítőanyag fel kipufogó fel.
Erre van valakinek valami ötlete?
a kipufogó itt csatlakozik, és a vízhűtés cső...
Szia!
a 25-össel semmit nem fox látni, én most raktam bele két 35ösöt ami xenon (nagyon ritka és nem olcsó), az 55-ösöt meg nem bírja el!
Képet küldjél már légyszives mind a kettőről!
Email:ridegmihaly@gmail.com
Akkor már csak az árban kellene megegyezni!
ezer köszi a választ, akk holnap isibe eltok még huligánkodni, köszi
én az enyémen mértem már egyszer és amikor világított a lámpa akkor még 2,5 dl olaj van benne
tehát 100km-t biztosan elmegy még hamár világít
Blokkon csak hiányosan van már meg
Idom az van de a jobb oldalinak anyi baja van h boult a motor és az letszik rajta de törve nincs
köszi a választ! a 2. számu nap kérdése h ha az olaj lámpa világit akk azzal mennyit lehet menni? egy 15 kmert kéne még kibirni?!
Érdekelne, hogy a blokkja megvan e még és, ha megvan mennyibe kerülne kompletten?
Engem érdekelne a mind két oldali blok takaró idomok.
link

szerintetek ezzel az izzóval jól járok, ha a sima 35/35-ös helyett teszem bele?
vagy szerezzek bele 25/25-ös halogénest?
vagy nincs lényegi különbség a simához képest?

köszi
Holnap tudom neked megnézni de szerintem nincs
Szeva! A [27994]. hozzászólásomban lévő cuccod nincs?
NSR 125-höz bontott alkatrészek eladók!
Ugyanit NSR 125 160-as Polinivel (movistar replica) eladó
bocs nem tudtam