Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szétszeded 1értelműen látszik, aszem a bal oldali csatlakozóktól megy...
hát az órák házába megy. legalábbis nekem ott volt a bibi.
a másik végét nemtudom hova megy.
de szétszeded az órák házát. és a hátulján lessz a 4 kábel ha jól emlékszem 4 de +- 1
azokat megbirizgálod és remélhetőleg jó lessz.
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani,hogy hogyan lehet a hátsó villát feljebb vagy lejjebb engedni mert elég sokszor belevág a lánc!
Lassan már kész leszek a festéssel csak még a szint nem tudom eldönteni.
és pontosan hova megy a vezeték? vagy honnan jön? dánke
valószínüleg érintkezési hiba.
szedd szét és kontakt sprayt neki.
asszem 4 kábel van rajta.
nekem is ugrált régen meg volt hogy elment akkor megmozgattam a kábeleket és jó volt. aztán meguntam szétszedtem befújtam meghúztam a csavarokat és azóta is jó.
hááj a fordulatméröm mitöl ugrálhat 7 ezertöl ? köszii
Szevasztok! A kerék agy és a km óra meghajtó közt van egy kis bisz- basz ami átadja a hajtást (két kis fog van rajta és az megy bele a km meghajtó hornyába), olyanra lenne szükségem ha valkinek van az szóljon pls!
Így néz ki :D
helló mindenki
tegnap megváltam az nsr-em töl és ez miadt meg maradt nekem egy nsr kipufogonak csak a rezonátor része
ha valakit érdekel 5000FT-ba odadom
én aszem 23-ér vettem
Igen létezik.
Én nemrégiben vettem egy wössner versenydugattyút bele teflonos és nagyon fain.Asszem ilyen 25 ezer forint körül volt.(valahol meg van a doboza is ha érdekel a leírása...)
helló!
létezik olyan hogy honda nsr 125 höz teflonos dugatyú? és ha igan kb mennyiért?
köszi
Honda NS125 höz kellene nekem alsó bugspoiler :) Akinek van elfekvőben az válaszoljon képpel mellékelve!
Érdekes, de villamosmérnöknek készülök
szal tudom mi az a replusz, még kondi is van h egyenletes legyen a fesz
Köszi mnindenkinek a segítséget, a pipát gyertyát még átnézem, de a motor ma elindult csak úgy.. minden belenyúlás nélkü
nekem megvan az a gumi amiben mozog a fék a multkor zsiroztam be hogy jobban mozogjon oldalra
szerintem nem az zörög de ki tudja
hátul meg a sztender zörög
de már megszoktam
nem is várok el sokat egy 17 éves motortol
helló
érdeklőni szeretnék nincs-e valakinek elfekfőbe nsr plexije?
jc20-hoz. Ha valakinek van akkor írjon.
helló
nekem is csörgött valami hamár kövesebb útra mentem de közbe rájöttem ha a fék csinálta mert elvolt szakadva az a gumi ami csillapítja a fék rezgését most 1 benzincsőt huztam rá hát tom h nem azt kellet volna de működik éls szinte ingyen volt. Probáldki ha csörög 1kicsit behuzni a féket és ha abba hagya biztos h az
kell neki egy kis idő amíg helyre rázódik
pontosabban nekem azt csinálta először hogy levegőt is szivott ott lenn ahol a szelep csillapítja és nem csillapított rendesen csak akkor ha párszpr megynyomtam de az uton nem vettem észre hogy nem csillapítana
énis repsol olajat raktam bele talánn egy kicsit jobblett mint régebben de még mindíg elég puha vagyis nekem puhának tünik
meg mindíg zörög benne valami ha sok gödrön megyek át egymás után
Ha valakit érdekel 125-ög GP-n használ slick garnitúra minimális kopással (még az ötőminta is látszik) sisak001@vipmail.hu mailcímen...
Köszi a segítséget!
száranként 2,6 ahogy írva van minőségi olaj és szimering és figyeltem mindenre
Lehet az olaj miatt van,bár nemtom mennyire figyeltél oda a mennyiségre meg ilyenekre.
kész kicseréltem a teleszkópba a szimeringet, fasza japán szimering repsol10w olaj de a rugózás nem a legjobb:S be kell járatódnia?
hmm vita kialakulóban a Honda nsr 125 videó alatt ami fel lett töltve
jelenleg hogyan áll a dolog? félig már kijött?
én multkor cseréltem a szimeringet és simán kijött
na voltunk megnézni a zalakarosi nsrt, elszomorító :(
kifurkált légszűrő, tortyogott, gyenge volt, össze vissza volt törtve.. áhh