Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Valaki nem bont netán Honda NS125F est ? :D Szét van gányolva a hűtőm.. Vagy esetleg valakinek valami tippje, hogy mi egyezik vele :D
Sőt, mindkettő kerék gyárilag 17 colos. :)
a hátsókerék gyárilag 17 colos minden 22-esen?
Köszi szépen az infokat... :)) Amúgy milyen vastagsgú lemezből csináltad ? mert szeretnék énis csinálni, mert a gyári eltört :S:S
mini relés index szett plusz relé vagy 12 ezer fele
azt én csináltam aluminium lemezből
igen
Inkább vegyél fel msn re ha van. :D Dj.szabo94@hotmail.com
Mert biztos van még 1-2 kérdésem :):D ami így hirtelen nemjut eszembe
Jah meg igen.. az index.. mennyiért vetted ? mert nekemis kéne 4 db ... meg relé is mivel kiment :S
Amúgy nekem eddig 210 ben van :D :D vagyis lessz jöv héten hozom haza szerelőtöl :):) Kiput E-bay röl vetted ?
Nem egyen jár az agyunk :D nem a kormányvégre, hanem ami a lábadnál van :D:D arra a koptatóra lábvédő.. nemtom így minek hívni :D
koptatót?
a kormányvégre gondolsz? azt vettem
mikor megvettem így nézett ki 2 napos takarítás és szerelés után
(kép)
most már 60 ezer felett költöttem rá ilyen apróságok mint kormányvég meg felni csík indexszett légszűrő szivacs iridiumos sport gyertya új fékpofák teleszkóp szimering meg olaj... kipufogó dob....már csak a festés már az új egyedi matrica szett is megvan
még csak egy fél éve van meg de alakítgatom rendesen ha le lesz fedtve csinálok róla egy faszi videót milyen volt milyen lett...
most raktam bele a hétvégén vagy 50km-t mentem az semmi de eddig nincs gond
Hát szerintem fekete, vagy a gyári szinére ( olyanra mint a váz) én pl most feketére fogom festeni...:):) Amúgy lenne egy kérdésem... A koptatót az ho lvetted ? vagy az csak a gyári ? és áttvam fúrva ?
Mien NSR ed van ? JC22 ? v Jc20 ? vagy régebbi ?
Ha jc 22 v 20 akkor nézd meg a gyújtás box ot. A hátsó lámpa előtt van az ülés alatt. Az lehet a baja vagy a trafüd esetleg h kiment.. Sok problémája lehet de ez a 2 a legvalószínübb
JKöszi szépen... azért mondanál rólla pár dolgot ? hogy mennyitmentél eddig pl vele ? :D az érdekelne ?
elég rossz állapotú a festés muszáj átfestetni az egész gyári színű lesz de a villát másmilyenre akarom de lehet az is gyári színű lesz még ötletek?
fekete vagy ilyen carbon hatás, más nem nagyon jöhet szóba szerintem...
Szia, nekem megvan az egész service manuál, de azon te nem fogsz kiigazodni hogy mi-mi. Én annyit tudom hogy a gyújtás teljesen független minden világítástól (riasztó bekötésekor jöttem rá). Fények vannak amúgy? mert van 1-2 alkatrész ami közös és ha világítás sincs akkor ott lesz a gond, írj és írok még. am lehet elektronikát kapni vaterán is...
szerintem hagyd ugy az egészet ahogy van
én nem festetném le a villát akkor inkább már políroznám
én motoromon még gyári festés van csak az első sárvédőt fujtam le
azonn is vannak hibák megmég lesznek is
nem érdemes vele sokat pepecselni
hali
egy kis esztétikai segítség kellene jó ízlésű emberektől festetem át a motorom de ugyan olyan színűre csak sok helyen karcos és hibás, festetem az első teleszkópját is át de nem tudom ilyen színű legyen ötletek linkek képek kellenének én a feketén gondolkozok valami fasza showa piros matricával de ha van jó ötlet rugalmas vok...
kösz előre is
Üdv mindenkinek.

Kellene nekem egy nagy segítség! Be döglött a Honda NSR 125ösöm. Valami elektronikai baja lehet, de nem tudunk rá jönni h mi. A gyertyához nem jutt el az áram. Ha valaki tudna küldeni egy web oldalt ahol HONDA NSR125nek az elektronikai rajza található (h az áram merre közlekedik) akkor az küldje el nekem e-mailben. Nagyon fontos és sürgős lenne! Előre is kösszi az e-maileket!
nemtudom megnézni :S nem hozza be