Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkatrészek eladók! műszerfal már csak ez a törött van, ez is jó lehet vmire... blokkból semmi... visszapillantó már csak a jobbos van(kék közül) gyújtás elektronika nincs, power elektronika még megvan... és ami még a képen-képeken van... tel.: 06 70 318 52 37
Egy E-mailt léci adj már :):)
Beszélni szeretnék veled
Lehet érdekelne a Km óra
azt szerintem vegyél bontottat
vagy javícsd meg a meglévő csövet
én repsol moto competicion 2t-t használok
javítási könyvet inen tudod letölteni:
http://www.manualedereparatie....
Nsrhez hengerszettet nem tudtok?
nagyvas.hu
pinkmotors.hu
italmondo.hu
Valahol biztos találsz.
Sziasztok!

A légszűrőházat és a karbit összekötő gumicsövet hol tudok venni?
Egyáltalán hol lehet nsr-ekhez alkatrészt kapni?
Van ennek a motornak szerelési útmutatója vagy elektronikájának kapcsolási rajz?
Milyen olajat használtok az olajtartályba?

Köszi.

Tamás
Nedis az ki? de megprobálok rolla fotot feltenni remélem holnap eljutok addig mert sok dolgom lessz.
az bizony 1 lámpa relé 12 Vos,az csinálhat ilyen furcsaságot...
am meg tök mind1,hogy milyen van benne francia tvben japán alkatrész ha nem találsz ak,a nedistól aszem tudsz talán rendelni,vagy bontóban... sajnos ez ilyen
Beszéltem a szervizel irtamnekik mindent leirtam erre megkérdi az aku jó.Pedig irtam nekik,hogy azon a vezetéken ami az akuhoz megy csak 5 voltvan és az akutezért nemtöltifel uj akumlátor kivéve fellehettet tölteni 12.8 ig és tartja.Na ezekután az ember elgondolkodik,hogy kik vannak a szervizben.
Halod gibson ilyen nincsen préselt az egész nemlehet szétszedni föcsöntöt müanyag:( De egy fura dolgot vettem észre rajta kívül Michubichi kérdemén a hondában mitkeres Michubichi alkatrész Már megörjit ez a motor.:) De legáláb most egy rugásra elindul.Csak ez a fránya elektronika lehetne már jó.
ilyen kis fekete doboz, de majd a mesterek elmesélik a pontosat
sziasztok! NSR 125 r nél milyen folytás lehet a gyújtásban?
van egy ujszerű gyári kipufom nsrhez ha esetleg valakit érdekel
azt már megcsináltam.A relé nem szétszedhetö mivel préselt fröcsöntöt muanyag.Megütögettem és most hol gyorsaban megy az irányjelzö hol lassaban és a müszerfal világitásis vibrál de érdekes mert a hátso lámpa nem tehát szerintem 1000%hogy az a rossz mert az nemmegy arol a hátsó világitás és fék lámpa.Most felvettem a szervizel a kapcsolatot mennyi egy relébele remélem nem drága.Elfelejtettem lefényképezni a relét azon olyan rajzot látok valami kapcsolo meg egy izizoszál rajz és felül 12V no szerintem ezaz mert a kábel menyiségböl itélve ezaz mert ebbe 4 a másikba 5 megy csak az a baj nem a gyári szinek vannak benne.Mert anno mikor vettem a szervizbe ujra kábelezték mert a gyerek akié volt fentakadt vele és kitépte a kábeleket meg feljebb állittatam a rugozást,hogy sehogyse érhessen le az alja meg becsöveztetem.
Van nekem is egy eladó műszeregységem.
ok
Fel adhatod akkor az alkatrészeket amikről beszéltünk!Küldtem neked emailt is.
üdv.
Polgárdin is van egy bontó, rengeteg alkatrész szokott lenni, talán neked is lenne :)
Nekem már csak magyar, töri és angol van.
Angol: az szerencsére nagyon megy.
Töri: Menni fog.
Magyar: Isten segíts.
Szevasztok!
Nincs véletlenül valakinek Honda NS-hez km órája? vagy esetleg tud valaki mondani egy bontót tolna és fejér megye környékén? Ja és a féklámpa bekötéséhez is kellene egy kapcsolási rajz, vagy valami hasonló. :)
Köszi!
Kenesére jön vki közületek?
az a baj,hogy így nehéz távlatba.... probáld meg kicserélni,és vissza állítani a gyárira az elektronikai rendszert benne
tudod mire gondolok még ugye ez a töltésvezérlö relé szar szétszedtem és rossz.Lehet hogy ettölmentki állandóan az égő.De egy valami nem tiszta a rajz és a motor között a rajzon nincsen fesszabályzó a motoron meg találtam egyet de ez ahogy nézem lehet utolag került bele.Lehet már akkoris hülyéskedet a relé nemtudom hozzám ugy 1-2 éves korában került a motor.Azt csináltam egész délután amit teis mondtál a vezetékeket bugerászom de idáig minden oké.Kívéve azt az egy relét de amiota összerakták a gyárban azota egyszer karburátort és most nemrég az olajkeveröt takaritottam ki.
Én még 3.-os vagyok tehát nem félek tölle...
Holnap megyek énis
10% csak meglesz, pontom meg megvan akár a 3as hoz is.
Csak egy betűt nem tanultam még
Hát ez elég érdekes, ahogy leírod.
Minden évben van egy szóbeli érettségi időszak. Ha jól emlékszem, most 14.-étől talán 25.-éig tart. Középszinten. Mindenkit beosztanak egy napra. Én pont holnap megyek végre. Ja és az infóm nekem már megvan, szóval töri, magyar, angol.
túláram,vagy kisértékő az égő,lehet beázik.... sok minden lehet
a legjobb az hogyha az egész robogó elektronikáját átnézitek.kábelek stb.... hátha valahol vlami zárlatos,sérült,rosz
1 elektronikus pikpak végez vele