Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuvokákat is cserélni kell akor nem? nem értek hozzá csak azért kérdezem
szerintem ne cseréld ki 160-asra, a 125-ös tovább tart
de ha mégis kiakarod cserélni akkor szerintem csapágyak, szimering, hajtókar
tudatlan vagyok és tanulni akarok 160 as hengerhez mit kéne kicserélni meg esetleg átalakítani LÉGSZÍVES irjatok KÖSZI
annyira nemértek ahhoz a kapcsolóhoz mer az enyémen nincsenek ijen felesleges kacatok
az a csavar nem csak alapjárati keveréket álítt
amikor rossz fele csavartam akkor 100 volt a vége mer csak levegőt kapott
ha jól be van álíttva akkor sokkal jobban megy a motor és az élettartama is hosszabodik
bocs a 2 szimeringét:D
én szimeringet 2700ért vetem a szimeringet asszem + olaj volt 3700 de olajat olcsobbat is kapsz és 2,6 deci kell /szár
széép Tomi, széép :)))
Én csak ajánlani tudom a gépet mindenkinek, ismerem a tulajt!
helló mindenki
ha valakit érdekel eladó az nsr-em
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr-3893279
főtengely,dugó megszorult,bárhol vlamelyik fogaskerék
rengeteg dolog... azért kell szétszedni,legalább a kuplung olaldt megontani hátha ott vlami... henger le stb.
ja deh ha nem a lánc szorult meg hanem benn a motorban v mi
akkor mégis minek van nagyobb esélye!?
igen szimeringes de nem drága,de akkor olajat is kell cserélned!
valaki az én kérdésemben tud segíteni?
már 2 szer is kiírtak!
kösz előre is
köszi
nyugi NSed van nem de?azok voltak berugósak...
hátsó kerék nem állt be?a lánc nem szorult meg vlahol?ha nem ezek akkor szedheted szét
de ha ki aka a berugókar attól még ha sebességbe rakom akkor bekellene h induljon... nem?:O és akkor a berugókarnak lazának kellene lennie! deh ez megnem mozdul..:S
berugókar? nem egészen vágom, de ha berúgókaros akkor lehet hogy szimplán kiakadt a berúgókar (elég összetett egy dolog, tudom )
ahha hát remélem h végülis a kuplungal lessz baj mert az még talán olcsóó a szerelő azt mondta h lehet h dugó vagy henger megszorult és az elégé drága! deh viszont én betudom huzni a kuplungot és tudok váltani deh a berugókar és a kerék nem mozdul!:S és köszi a választ!
hmm érdekes, nekem is volt hasonló és nem lehetett behúzni a kuplungot, és tologattam pár kört aztán minden visszaállt, ha ez sem segít akkor a kuplung oldali részt meg kéne nézni, szétszedi....
helló
van egy nsr 125 ösöm eláztam és kicsúszott a kezemből a kuplung miközben 1.esben voltam= aztán nem tudtam beindítani megszorult a berugókar meg a kerék is tehát sebességbe sem tudom megmozditani ha rajta ülök és tolom ugysem! / ESETLEG VALAMI 5LET H MISZORUL6OTT MEG? ÉS H ÉRDEMES E JAVITANI KB-RA AZ ÁR?
HA TUDTOK SEGITSETEK! ELÖRE IS KÖSZI: KARESZ
hali
ha az első teleszkópomból felül guminál ahol a két rész egybecsúszik szivárog az olaj akkor a szimeringem ment ki? ha igen mennyi egy és hol lehet kapni?
ja és valaki tudja hogy hol lehet kapni vagy csináltatni plexi(hány ft)? rossz állapotú az enyém
Alkatrészek eladók! tel 06 70 318 52 37
Kösz,de már a stekkernél is széthúztuk és akkor is még tovább csinálta.az a csatlakozó után már csak egy vastagabb kötegbe megy a vezeték.hogy tudom kiiktatni?vagy honnan tudnék jót szerezni?
hali
ha az első teleszkópomból felül guminál ahol a két rész egybecsúszik szivárog az olaj akkor a szimeringem ment ki? ha igen mennyi egy és hol lehet kapni?
ja és valaki tudja hogy hol lehet kapni vagy csináltatni plexi(hány ft)? rossz állapotú az enyém
igen, csakhogy ez nem robogó, azzal a csavarral csak az alapjárati keveréket állítod, a másikkal meg a súbert emeled.