szió, nekem akkor füstölt és nehezen indult, amikor a váltó túl volt töltve olajjal, azóta nincs ilyen gondom amióta jó a szintem a váltóban!nem füstöl, és megy rendesen!
ez a távgyógyítás nemfog menni
takariccsátok ki a karbit meg a légszürőt a hétvégén aztán majd utánna ird vissza hogy mi a helyzet
hehet hogy atól megjavul
az h füstöl az simán lehet a keveréktöl plusz az olaj ugye amit beadagol, a gyertya viszont érdekes... nekem akk csinált ilyet amikor a trafó testje nem érintkezett rendesen... probát talán megér
Karbinál a szívatót nézzétek meg, nincs-e kiakadva, felakadva, véletlenül nem feszül-e a bowden. Ha gőzöl a motor, akkor lehet, hogy hengerfejes, ez esetben hengerfej síkolás, tömítéscsere. Ha víz kerül az égéstérbe, az is okozhat érdekes dolgokat.
Amikor kész lett az összerakás, új henger dugó bele, akkor egy kis keverékkel lett megtankolva, nos ez már kb 1-2 hónapja volt. Barátom koleszos ezért max hétvégén tudunk vele foglalkozni. Már szinte mindent megnéztünk, ja és ráadásul úgy füstöl mint az állat. A gyertya pedig valamikor fehér volt, valamikor meg fekete. Szóval egyszer sokat, egyszer meg keveset kapott.
Hát igen padlón, 5ezerig forgatva megy talán néha-néha 50-et.
Már szinte mindent átnéztünk.. :s
Jó lenne ha tudnátok segíteni, még nem késő hogy elkezdjünk vele motorozni nyáron! :)
Nem is lett gyilkolva egyből.
De ahogy összeraktuk nem is ment, tudjuk hogy be kell járatni, nem is akartunk egyből 100-at menni vele. :) Csak ki sem pörög, és semmi egyéb. Sokszor fullad.
Henger, dugó, gyűrű, szimering, csapágy csere volt, de még mindig nem jó. Álló helyzetben 7-8 ezerig kipörög és ledadog, sebességben menet közben pedig csak 4-5 ezer. Max 50-el lehet vele menni.
Talán elektronika? Vagy mi lehet?
takariccsátok ki a karbit meg a légszürőt a hétvégén aztán majd utánna ird vissza hogy mi a helyzet
hehet hogy atól megjavul
Ha igen, és keverék van benne akkor én töltenék bele tiszta benzint.
Ha minden igaz tiszta!
Üdv: P
Fekete doboz baj nem lehet? Mert arra tippeltünk.. főleg a power dobozra.
ha fehér a gyertya akkor keveset kap ha meg igen füstöl akkor meg sokat
karbit kitakarítottátok?
ha füstöl akkor még a karbibeállítással lehetnek gondok. (Főfúvóka mérete, tűhelyzet, benzinszint). Légszűrő tiszta?
Hát igen padlón, 5ezerig forgatva megy talán néha-néha 50-et.
Már szinte mindent átnéztünk.. :s
Jó lenne ha tudnátok segíteni, még nem késő hogy elkezdjünk vele motorozni nyáron! :)
hogyan megy 50-et?
teljesen rá kell húzni a gázt?
De ahogy összeraktuk nem is ment, tudjuk hogy be kell járatni, nem is akartunk egyből 100-at menni vele. :) Csak ki sem pörög, és semmi egyéb. Sokszor fullad.
vagy karbi beálítás kell neki
Henger, dugó, gyűrű, szimering, csapágy csere volt, de még mindig nem jó. Álló helyzetben 7-8 ezerig kipörög és ledadog, sebességben menet közben pedig csak 4-5 ezer. Max 50-el lehet vele menni.
Talán elektronika? Vagy mi lehet?
idén lessznek simsonosok is
hát őszintén időm sem lessz rá meg nemis nagyon van kedvem sem.
de azért köszönöm.
http://www.kassakkse.hu/news.p...
miért milyen verseny lesz?
mikor?