nekem is ferdén vannak a csíkok rajta. nemtudom hogy jó de nekem előtte is felette volt kicsivel. csak most nagyon felette van.
én olyan 8 decit raktam bele a 7 deci helyett.
én Castrol Magnetic olyjat raktam bele. 10-40 eset.
szerintem nem para, bár nekem azért sem tökéletes az a szintjelző, mert nem az eredeti telló van benne és így az eleje kicsit magasabb (kmivel gondolom vízszintesnek kéne lennie a csíkoknak, a másik hog yén is töltöttem elérte a szintet abbahagyatam majd pár óra múlva tökre lecsökkent a szint, hát nekem kb-re olyan fél liter ment bele, de ha kell megvan az eredeti szervíz manuálom és megnézem rajta mennyi kell, am te milyen olajat raktál bele? mert ezen volt 1 csomó vitám meg minden :S vettem is 1 rossz olajat elvileg...
Nekem van oldalt 1 kia nyílás ami mutatja az olaj szintet, én úgy voltam veleh kicsit a max fölött van és semmi gondom az üressel, de hallottam h az olajtól függ nagyon aváltó. én is jóminőségüt toltam bele...
hát nemtudom. nem szar olajat raktam bele.
de holnap szerintme engedek le belőle egy kicsit. énis így voltam vele hogy annyit rakok bele amennyi kell de aztán csak több ment bele.
köszönöm
Lehet attól, mert hogy másfajta olaj van benne. 1 deci, hát a fene tudja, nem véletlen találták ki azt a nálunk okosabb emberek. Egyébként néha én is nehezen találom meg az üreset.
hali srácok.
van egy kis baj a géppel.
most cseréltem olajat de amióta kicseréltem néha nem lehet berakni üresbe csak ha leállítotam.
ez mitől lehet?
szerintem sok benne az olaj mert kb 1 decivel több ment bele.
engedjek le belőle szerintetek? vagy mi a teendő ilyenkor?
vagy ez egész mástól lehet?
köszönöm
#feri414-nek (ha jól írtam) én nemrég cseréltem dugó,gyűrű,csapszeg,kosár cuccokat és az italmondonál postával volt picivel 25 ezer alatt, de nekem 180-as pollinihez kellettek a cuccok így lehet olcsóbban megúszod
valaki irta h a malossi 180-as hengeréhez mekkorár cserélje a főfúvókát nekem aszem 165-ös volt azzal jól ment (de már más méret kell a sportlégszűrő miatt amin épp kísérletezek mekkorát tegyek bele)ja és tökéletes a sokda 120-as fúvókakészlete a karbiba szóval így ócsóbb mintha motorosboltban vennéd
jc 20-as gépem van
Nekem 130 2 személlyel úgy van meg h be se fekszek a plexi mögé, ha behasalunk úgy semmi nyögés nélkül. Persze azért jobban kell neki húzni, mintha egyedül mennék.
Illetve szélmentes időben 90-110-120 közt 6.-ban szélcsendben dinamikusan mozog. Persze az NSR-hez mérten. Bár legtöbbször inkább visszaváltok. :D
130 km cirka másfél óra alatt ebben volt elég sok város is. Városon kívül 100 alatt nem mentem.
olyan is van?
én csak 10-40 meg 15-40 esről halottam