Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, és max 400kilóig.
ha valaki tud egy 96nál fiatalabb nsr-t eladót azt megköszönném ha szólna!
a gyorsító fúvóka lesz a bibis
alexkaki szerintem nézd meg a karburátort és ha koszos akkor takarítsad ki ---szerintem ez lehet a baja
jah sztem is
streetfighter89 gyere msnre fel
Faxa
Jó ez a video
Ezt nézzétek meg:: video.google.com/videoplay?doc...
Honda NSR the power of dreams
üdv nsr es cimbik az mitöl van hogy 5 ezer nél ugy megy mintha fuldokolna egy ideig aztán meg megindul de ez nagyon szar igy kb 5 mp ig nem megy !!!!vagyis 5000 nél csinálja ezt!mit lehet csinálni ellene????????????segitsetek mert be vágpm a dunába már nagyon unom!!!
van a motor.hu-n egy arrow rendszer használt 80ért! ha érdekel megkeresem és belinkelem
Sziasztok!
NEm tudom vki volt e itt közületek Kunmadarason. Egy lányt keresek aki egy pirso szürke CBR-rel motorozgatott. Fehér szoknya meg rózsaszín felső volt rajt ameg talán nagy karika fülbevaló. A motoron nem volt rendszám asszem. Aki tud vmit szóljon pls köszi..
Használtan már 50-60 ezerért lehet kapni,használtan nem tom mennyi lehet de biztos nem olcsó
Ne akard megtudni...
Sziasztok? Mennyibe fájhat egy Arrow karbon rendszer karbon dobbal ujan? És használtam max mennyit érhet meg?
Előre is kösz a választ!
Akkor tényleg kurva jó
szép kis nsr
dehogy kamu én fotóztam ma délelött
tényleg nem rossz,de ez a kipufogó igazi vagy kamu?
az az NSR azért ütősen néz ki! a kép forrása kunmadaras ma!
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
Sziasztok!

Valaki eltudná mondani nekem,h hogyan kell beállitani a power szelepet?
Köszi!
mi bajod van?? nekemis kell az az 5 hét mire megtanulok menni vele. wehehehehehehe
ja meg melózok is de majd holnap felveszek msn-re és majd ott tudunk dumcsizni.jaa kép?oksi
Benne vok! de még meg kell gyogyulnom kb 5-6 hét Milyen a gép ,küldj egy képet!
Baszus nekem nem fekszik ez a hasfalba inyekció megoldás ! Volt vkinek ilyen élménye ?
hát nem messzi Sz.fehérvártól de nem oda megyek suliba...Amúgy Adogyi vagyok.de ha gondolod talizhatunk egyszer motorozhatunk eggyütt.
Dj.Dr te hol lax fejér megyén belül? ha fehérvárra jársz majd be akkor sokat fogunk majd találkozni ,mert én is mocival fogok bejárni