üdv nsr es cimbik az mitöl van hogy 5 ezer nél ugy megy mintha fuldokolna egy ideig aztán meg megindul de ez nagyon szar igy kb 5 mp ig nem megy !!!!vagyis 5000 nél csinálja ezt!mit lehet csinálni ellene????????????segitsetek mert be vágpm a dunába már nagyon unom!!!
Sziasztok!
NEm tudom vki volt e itt közületek Kunmadarason. Egy lányt keresek aki egy pirso szürke CBR-rel motorozgatott. Fehér szoknya meg rózsaszín felső volt rajt ameg talán nagy karika fülbevaló. A motoron nem volt rendszám asszem. Aki tud vmit szóljon pls köszi..
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
mi bajod van?? nekemis kell az az 5 hét mire megtanulok menni vele. wehehehehehehe
ja meg melózok is de majd holnap felveszek msn-re és majd ott tudunk dumcsizni.jaa kép?oksi
Benne vok! de még meg kell gyogyulnom kb 5-6 hét Milyen a gép ,küldj egy képet!
Baszus nekem nem fekszik ez a hasfalba inyekció megoldás ! Volt vkinek ilyen élménye ?
streetfighter89 gyere msnre fel
Honda NSR the power of dreams
NEm tudom vki volt e itt közületek Kunmadarason. Egy lányt keresek aki egy pirso szürke CBR-rel motorozgatott. Fehér szoknya meg rózsaszín felső volt rajt ameg talán nagy karika fülbevaló. A motoron nem volt rendszám asszem. Aki tud vmit szóljon pls köszi..
Előre is kösz a választ!
Valaki eltudná mondani nekem,h hogyan kell beállitani a power szelepet?
Köszi!
ja meg melózok is de majd holnap felveszek msn-re és majd ott tudunk dumcsizni.jaa kép?oksi
Baszus nekem nem fekszik ez a hasfalba inyekció megoldás ! Volt vkinek ilyen élménye ?