csak mert nézegettem a CBR-eket,de mivel 700000 alatt nem lehet kapni...hát...annyit azért nem szeretnék kiadni,viszont mindenképp új mocit vennék,és azt mondják,nem rossz az Nsr sem
CbR-el?? nem, még sajna nem de ha van itt valaki aki erre fele lakik mint én és CB-je vagy más 125öse van ako szóljon, egy teszte szivesne cserlélek akárkivel.
Füry!! én ezt ugy értettem,h mindegy h kivel bárkivel csak aza lényeg h 125-ös CBR-el pörögtél-e (gyosultál-e) már,h mék hagyja ott a másikat h mék pörög jobban a CBR vagy az NS-F érted? amugy 3 órakor utazunk el Nem leszek egy pár napig gépközelben Sziasztok!!!
Hallod Petii, nem igazándiból vágom h mit mondasz. Am a lényeg h Ózdon lakok, és igazándiból tegnap lett meg a jogsim, szal addig nem pörögtem a városba csak ritkán, és sztem te arra gondolsz h én gyorsultam vki ellen, ien tuti nem volt, mert nem érzem magam oan jó motorosnak, ill a motromse oan jó, ill nem azért motorozok h gyorsuljak, szal nem hiszem h gyorsultam valaha vki ellen.
Am ha félre értettelek ako írj.
fiuk hol kell az első telloba olajat önteni???segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!91 es 125 ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Füry!!! cbr 125-rel véletlenül még nem pörögtél?mert van egy nálunk egy ns 125-f de megvan áldva h a cbr-ert odaveri odaveri mire meg pörögni akart megragadt megint vagy mivolt ??? köszi
Nekem megjavult a légszűrőnél van az a nagy kábelköteg na abba volt elavasodva egy kábel és azért nem volt jó de szerecsére sikerült megoldani a dolgot:D
azért köszi
Amúgy meg nem tudok!
bukót vagy csizmát nem tudsz véletlenül?
női méret kellene:)
Am ha félre értettelek ako írj.
este nyóckor tudod mit látsz te ott?? semmit
Majd megkérdezem még az őrült parducos gixerest , majd ha tudok valamit beírom ide
hát hogy "mikro" azt nem tom, meg azt se hogy mikor
de azt tudom hogy lesz
Viktor???