Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am sztem a 2003-as nsr is 600 felett van
Nincs mit
aha...szóval csak a 125-ös CBR ilyen olcsó...
azért köszi
Ha megnézed az Új Aprilia Rs 125 is, a Cagiva Mito EVO is , Honda XLV 125 Varadero is és stb..., mind milla fölött van és 125ösök

Amúgy meg nem tudok!
ez komoly?jó,mondjuk az NSR-t nem ismerem,de azért elég húzós egy 125ösért.
bukót vagy csizmát nem tudsz véletlenül?
Nem használtata biztos nem kapsz, de ha lenni is akkor annak az ára milla fölött lenne!!
csak mert nézegettem a CBR-eket,de mivel 700000 alatt nem lehet kapni...hát...annyit azért nem szeretnék kiadni,viszont mindenképp új mocit vennék,és azt mondják,nem rossz az Nsr sem
Szerintem biztos hogy nem!
és 2003-ból lehet még olyat kapni amit nem használtak?
Az NSR ben már nincs új! 2003-ban gyártották utoljára , mert lecserélték az eggyáltalán nem méltó utódra a CBR 125-re
amúgy milye4n árban vannak a 125ös NSRek?(új)
hali,nem tud vki 10000 ft alatt lehetőleg fekete bukót vagy csizmát?
női méret kellene:)
CbR-el?? nem, még sajna nem de ha van itt valaki aki erre fele lakik mint én és CB-je vagy más 125öse van ako szóljon, egy teszte szivesne cserlélek akárkivel.
Füry!! én ezt ugy értettem,h mindegy h kivel bárkivel csak aza lényeg h 125-ös CBR-el pörögtél-e (gyosultál-e) már,h mék hagyja ott a másikat h mék pörög jobban a CBR vagy az NS-F érted? amugy 3 órakor utazunk el Nem leszek egy pár napig gépközelben Sziasztok!!!
Hallod Petii, nem igazándiból vágom h mit mondasz. Am a lényeg h Ózdon lakok, és igazándiból tegnap lett meg a jogsim, szal addig nem pörögtem a városba csak ritkán, és sztem te arra gondolsz h én gyorsultam vki ellen, ien tuti nem volt, mert nem érzem magam oan jó motorosnak, ill a motromse oan jó, ill nem azért motorozok h gyorsuljak, szal nem hiszem h gyorsultam valaha vki ellen.
Am ha félre értettelek ako írj.
háát a felvonulás mikó lössz???
Holnap azaz szombaton 6 órától lessz a streetfighter bemutató Tápiószelén!
fiuk hol kell az első telloba olajat önteni???segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!91 es 125 ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem péntek vagy szombat?
este nyóckor tudod mit látsz te ott?? semmit
Vagy szombat vagy vasárnap 20:00
Majd megkérdezem még az őrült parducos gixerest , majd ha tudok valamit beírom ide
hali!

hát hogy "mikro" azt nem tom, meg azt se hogy mikor
de azt tudom hogy lesz

Viktor???
szasz, mikro lesz?
Füry!!! cbr 125-rel véletlenül még nem pörögtél?mert van egy nálunk egy ns 125-f de megvan áldva h a cbr-ert odaveri odaveri mire meg pörögni akart megragadt megint vagy mivolt ??? köszi
Nekem megjavult a légszűrőnél van az a nagy kábelköteg na abba volt elavasodva egy kábel és azért nem volt jó de szerecsére sikerült megoldani a dolgot:D
Nem menek majd csak a Streetfighterre Sisa ferike hívott!