Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem elég sok volt a műszaki. Neked vannak papírjai? Le lehet vizsgáztatni? Az enyémet nem lehetett...
Sziasztok egyik haveromnak van egy eladó dupla körlámpás NSR125-öse már a 6 küllős felnikkel aztnem tudom hogy pontosan mikori lehet de olyan 92 körüli.HRC fényezés,rendszám minden meg van rá de a srác nagyon keveset használja,és el akarja adni 150000 ft-ért. csak az írjon akit téleg érdekel a motor köszi
a konzolt hiányoltam, nem a lábtartót. amúgy olyan nincs, hogy el kell, hogy add, ez hülyeség :) amúgy rendőrtől vettem 50esként. elvileg ha lebuksz és szívóznak, legrosszabb esetben is szabálysértési bírság. mennyi egy 125ös fenntartása? kötelező, súlyadó, műszaki, stb?
A konzol le lett véve mivel 50esként használtam... Érted? Azt mondtam a yardnak, hogy nekem azt mondta akitől vettem, hogy 50es és én nem értek hozzá. Azután, hogy feljelentem akitől vettem-- erre mondta azt, hogy akkor ő nem akar bajt se nekem se akitől vettem ezért elenged bírság nélkül, DE el kell, hogy adjam! Így hát eladtam, levizsgáztam és vettem egy rendszámosat! Sokkal yobb érzés! Üdw: svensr125R
jaja, ilyen. a hátsó lábtartó konzolját nem látom ezen a jószágon, de amúgy ilyen.

rendőr: szerintem rendőre válogatja, engedtek el engem biztosítás nélkül is, meg próbálom kerülni őket, ha lehet. és mikor megfogtak, mi volt?
BlackP: El kell, hogy szomorítsalak... Ha hiszed, ha nem (te dolgod)... Én megjártam a 125/50-nel. BELE VOLT ÜTVE, HOGY 49ccc... PRECÍZEN, NEM házilag! NEM száguldoztam , mégis el kellett, hogy adjam... MEGFOGTAK!!! A rendőr sem hülye... sven
Hello skacok! A kérdésem a következő! Nektek meddig megy fel a hőfok a NSR-en??? Mennyi idő alatt megy fel a piros alá??? Nem szokott hamar melegedni??? Írjatok! sven
Hello! Ilyen mocim wolt nekem is. Ez 1989-től 1992-ig lehet évjáratban. Ilyesmi??? lásd a képet...
na most fogtok örülni, jönnek a lama kérdések, nézzéétek el nekem :)
első, hogyan tudom megállapítani a gép évjáratát? elöl kocka lámpa, az idomzat nem tűnik rávalónak, házilag lett feltéve. hátul dobfék, elöl dupla tárcsa(egész elejét cserélték?)
nemtudom mennyire változott a motor az idők folyamán, de kellene hátsó lámpa búra és hátsó fék kar(ketté van törve az a része, ami a ricnis tengelyen van, szal remélem nem esik le), lábtartók első körben. hol érdemes utánanézni pesten? továbbá a kuplung bowden állító anyája is törött, nemtudom, hogy új bowden kéne(burkolat is sérült), vagy elég az anyát cserélni. amit tudok, otthon szeretnék megcsinálni rajta, csak utána vinném szerelőhöz

köszi
A vasárnap lessz a jobb! Mi akkor megyünk! A gyorsulás unalmas
viktor, szombaton mennyünk már kunmadárba!!!!!
vasárnap alig lesz gyorsulás!!!

bökj ide

fábián is lehet jönne
Hi!
A szőrös bowden is szorul, majd szakad. Sportmotoron tank alatt rángatni nadon horror . A kozkalámpás, de lehet a többi is tank alatt kétágú lesz, cserélhető külön is, de jobb forrasztani egyet mint HONDÁBA venni
aham..mondjuk nevelőFateromnak nagy spanjai az itteni rendőrök..... meg ha valami gáz is van... sztem meg tudok lépni előlük....van 1 DB Lada Niva, Fiat Punto meg WV Polo de már vagy 3-4 hete egyik sem járkál azóta 2 személyezünk esténként
én is 50enként használom, ha nem száguldozol, nem lesz probléma. mondjuk én a hengerfalba bele fogom üttetni az 50cc-t, az adásvételi is arról szól, rendőrtől vettem, szal én aztán totál jóhiszemű vagyok :)
én mondtam neked...
hát az a helyzet hogy nem igazán tehetem...50-es jogsi.... meg a pénz is határ....

mondjuk most is 80-assal szaladgálok úgyhogy ha elkapnak akkor már ugyan mind1 h ezzel v azzal... csak az legalább Honda és megbízható.... nem úgy mint.....

1 egészséges hetet nem mentem vele amióta megvan....
detto
Így kinézetre nem rossz az állapota, de ezt élőben lehetne igazán megnézni hogy milyen is valójában! Múgy szerintem ha nem akarsz a rend őreivel összetűzésbe kerülni akkor rendes rendszámosat vegyél! (persze ha teheted )
jaja, így kinyújtózhatok hosszú egyenesben
Vagy szerintenm előbb a gázkart szedd szét, mert az is szorulhat, nekem a kormányvégsúly és a markolat gumi széle összeért és ezért ragadt ot a gázkar ahol elengedtem! Nézd meg hátha az!
erről mi a véleményetek???

www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
a Honda új fejlesztésű Tempomat-ja

amúgy sztem az....vagy lehet benne van csak már öreg és azé...
az mitől lehet, hogy a gázkar nem áll vissza alapállásba, hanem úgymarad, ahogy húztam? a a karbiban kell lennie emlékeim szerint egy rugónak, ez hiányozna?
Hát állapottól függően inkább 700 felett, de láttam már 800 felett is!