heló segítségre lenne szükségem két körlámpás nsr-röl lenne szó
van szikrája ujj gyergya van benne meg gyujtáskábel benzint kap karbi kipucolva de az istenért sem indul csak durrog a kipufogó valaki tudna segíteni mi baja lehet jeladó vagy gyujtáselektronika vagy esetleg tekercs probléma lehet SOS sürgös lenne elöre is köszi
Az Igol STS-R az egy nagyon jó teljesen szintetikus olaj, "versenyolaj" kategória. A Repsol Sintetico félszintetikus, az Igol STS olajával van egy kategóriában. Ha fontos a nagyon jó olaj, akkor tértj vissza az STS-R-hez.
Köszi a válaszokat,valamelyik csak ötlet csak jó lesz.
henger:55.005-re lett fúrva,dugó pedig az 55-ős.elég könnyen mozog benne.de ha mégis túl szoros bekophat vagy inkább ne is eröltessem?
Hengerfej is le lett síkolva+ henger is.
Hello!
Azt tudod, hogy a hengert és dugattyút mennyire szorosra illesztettétek? A gyűrűhézag mekkora? Elképzelhető, hogy túl szorosra sikerült. Akkor szokott ilyesmi előfordulni. Ha így van, akkor viszont lehet érdemesebb inkább újra levenni a hengert....
váltóolaj, fékolaj, motorolaj, meg az öniinditó se szuperál, új aksi megy bele, első szimering csere, meg index bekötése. Nekem ez az első mocim és nem nagyon akarom elbarmolni, mert nem értek hozzá annyira. De ismerősnél van úgyhogy nem lesz egy vagyon
Amúgy még egy kérdés: Az szabálytalan ha nincs rendszámtáblatartóm és a rendszámra furok két lyukat persze nem a betükbe és úgy rakom fel? Mert mindenki mást mond....
Hali!
Tudom nem reklámos fórum,de érdemes elgondolkozni!Profi sisakokat ennyiért?Igen!
Eladó vadi új Nitro N766VX sisakok!
Akciós ár:29900 helyett 19900-ért!
Az akció csak erre a pár darabra él!Ha elfogy nincs több!
Kivehető-mosható bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,gyorszáras csat,fejtetőn integrált szellőző,orrvédő,bogárháló,sisakzsák,dobozában.
Elérhető még:
-Matt fehér:1 db XS-es
-Kék:1 db L-es
-Piros:1 db M-es és 1 db L-es
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
olajcserék? ebben csak a hajtóműolajat lehet lecserélni, a motorolajat meg utántölteni, és egyik sem több 5 percnél. szerintem ezek a tevékenységek nem igényelnek szervízt. az idomsérülés pedig, le veszed a törött idomot, elviszed műanyagoshoz, 2ezerért megjavítja, aztán le fújod és mehet vissza.........
Nah itt van az én kis sasom Most ment szervízbe olajcserékre meg kis idom csinosítgatásra mert kissé törött De oldalidomot meg sehol se találok rá ha valakinek van ehez a jc22-eshez bontott jó álapotú bal oldalidomja kérem szóljon és megegyezünk
55.00+-0.005
van szikrája ujj gyergya van benne meg gyujtáskábel benzint kap karbi kipucolva de az istenért sem indul csak durrog a kipufogó valaki tudna segíteni mi baja lehet jeladó vagy gyujtáselektronika vagy esetleg tekercs probléma lehet SOS sürgös lenne elöre is köszi
henger:55.005-re lett fúrva,dugó pedig az 55-ős.elég könnyen mozog benne.de ha mégis túl szoros bekophat vagy inkább ne is eröltessem?
Hengerfej is le lett síkolva+ henger is.
Azt tudod, hogy a hengert és dugattyút mennyire szorosra illesztettétek? A gyűrűhézag mekkora? Elképzelhető, hogy túl szorosra sikerült. Akkor szokott ilyesmi előfordulni. Ha így van, akkor viszont lehet érdemesebb inkább újra levenni a hengert....
Amúgy még egy kérdés: Az szabálytalan ha nincs rendszámtáblatartóm és a rendszámra furok két lyukat persze nem a betükbe és úgy rakom fel? Mert mindenki mást mond....
Tudom nem reklámos fórum,de érdemes elgondolkozni!Profi sisakokat ennyiért?Igen!
Eladó vadi új Nitro N766VX sisakok!
Akciós ár:29900 helyett 19900-ért!
Az akció csak erre a pár darabra él!Ha elfogy nincs több!
Kivehető-mosható bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,gyorszáras csat,fejtetőn integrált szellőző,orrvédő,bogárháló,sisakzsák,dobozában.
Elérhető még:
-Matt fehér:1 db XS-es
-Kék:1 db L-es
-Piros:1 db M-es és 1 db L-es
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
Pl.: - ki veszed a termosztátot a járatás idejére !
Üdv.: Tóni