Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok kéne egy hangyafasznyi segítség DUGÓ, GYŰRŰ, CSAPSZEG ÉS tűgörgő csere (meg még amit talán nem írtam le) mennyi lenne de nem akarok gagyi cuccot se venni a mociba
csak egy ára írjatok hogy kb. mennyire számítsak
kétszeméllyel mennyire érezhetö a gyengülés? szerpentinezni ilyesmi? stabilitás? kösziii...
Nekem olyan volt pár hete, hogy nehezen akart indulni és 5,5-öt evett a megszokott 4,2-max 5 helyett. Szétszedtem és a karbi meg a szívótorok sézt volt csúszva. Összeraktam, első, pöccre indult és 2 személlyel, 100-110 környékén 4,5-öt evett.
U.i.: Ez elég ramaty megfogalmazás volt. xD
Bár ezeregy millió baja lehet még ezen kívül.
decemberbe elött vettem a motort, azóta 1200Kmet raktam bele, a srác azt mondta hogy az ő keze alatt nem lett felújítva (3 év) de nem gyári a blokk... sztem megkuksizom a hengert és ha nem megy akkor valahogy eltolom csepelre :)
bátran nyúlj hozzá.de ha leszeded a hengert új tömítések kellenek!am mikor volt dugó csere legutóbb?
végülis el is hozhatod, Petivel(hondafever) megnézzük, illetve meg is csináljuk ha kell. Alkatrészünk is van hozzá polcon, tehát akár ilyen 1-2 napon belül készen lehet, hogyha nincs gyűrűtörés, vagy hasonló komolyabb blokkhiba. Nem egy nsr, rs, illetve más 2t blokkot, illetve motort csináltunk már .
aha... őőő elektronikával úgy állok hogy tudok 1-et amit megprobálhatok valamikor, de nemvágom hogy miaz hogy megy, csepelre meg lejutni... hmmm, nemsimerem őket de am is érdekelne 1 szervíz... akkor azt mondod szedjem le a hengert kuksizzam meg mi a szitu? csak ez a buta vizsgaidőszak
b_ricsi csepelen vagy az ismerősei.. ők tudnak rendesen
max az elektronikában tok segíteni benne.de ha nemis akarsz hozzá nyúlni nemis tudod meg mibaja
wás ricsiék? a yamahához? vagy hova gondoltad? am a karbit nem szivesen szedném megint ki mert kész gyötrelem kiszedni :@ gyertyákat cserélgettem is :(
ak nem jól nézted meg.nézd meg újra a karbit,gyertyát is néztétek?
meg nem ártana az is,ha beindul legurulni ricsiékhez,ők megnézik sztem ha szépen kéred
aha, amit a blokk megbontása nélkül meglehetett nézni mindent megnéztem, 3 hónap mert hetente van kb 2 napom vele foglalkozni :S Am meg az a vicces hogy 3 napja elindult és tök jól ment, egy olyan 10 Km-t mentem is vele 2 személyel... lerakom most meg megint hülye ... betolásra nehezen indul be de az alapjáratot nem akarja tartani, szenved. de ha be van melegedve azért kicsit "jobb" a hangja.
nézd meg a gyújtás többi részét, illetve a főtengelyszimeringeket. De sztem az alapján hogy ide írogatunk néhányan, ugyanúgy nem fogod tudni otthon megcsinálni, ha 3 hónap alatt nem sikerült.
Sziasztok!
Nagya a problémám! Már írtam hogy valami nem kóser amotorommal, szóval az van hogy önindítózom és olyan mintha rossz irányba indulna el a dugó mert össze vissza kattog, ha csak röviden nyomom meg akkor "elkapja" durrog párat és leáll. A folyamatosan füstől szóval valami elég. lehet h elektronika baja van? Karbi légszűrő megnézve gyertya cserélve is volt . Ha segít töltök fel videót is csak segítsetek légyszi mert 3 hónapja ezzel szenvedek :@

Am ha érdekel valakit maradt még 1 dB matricám Km órára! minden szám meg van felezve (aki 50esként használja annak nem árt)

köszi előre is!
Sziasztok! Elbontott NSR-ből (macska lámpás) megmaradt alkatrészek eladők! http://teszvesz.hu/show_item.p...
Sziasztok! NSR125R dulakörlámpás motor után megmaradt hátsó lábtartom párba 4000ft
Karbiba csavar?
Én hozattam egy delorto 19-esbe havernak. Több fajta karbi létezik abból is. Az ára postával volt 2500. Amúgy 1500 körüli összeg.
Szép estét mindenkinek!
Nagy bajban vagyok és a segítségeteket kérném!
Karbiban van a szívató rész az a réz és az nekem beletört
Nincs valakinek véletlenül vagy esetleg hol lehet beszerezni és mibe fáj?
Most írj hogy mit szeretnél ha itt vagy mert csak 4-5 nap mulva leszek gépközelben,
punk-69@freemail.hu
de miért is?
jaa. így már értem.
én meg azt hittem ezt így fejből tolta be.
hogy pontos legyek, innen másolta ki: http://www.motorrevu.hu/motor/honda_cbr_125_r
ezt amúgy a honda.hu -ról másolhatta ki 1:1
láttatok ti már ilyen részletes hírdetést?
http://www.motor.hu/motor_vpag...

szerintme a srác azt felejtette el hogy a blokk főbb csavarjai milyen nyomatékkal lettek meghúzva és hogy melyik kis japán gyerek szerelte össze.
hello! nekem van komplett karbim ha érdekel.
Hali !

Megadnál egy emailt ?!

Üdv Tóni