sziasztok kéne egy hangyafasznyi segítség DUGÓ, GYŰRŰ, CSAPSZEG ÉS tűgörgő csere (meg még amit talán nem írtam le) mennyi lenne de nem akarok gagyi cuccot se venni a mociba
csak egy ára írjatok hogy kb. mennyire számítsak
Nekem olyan volt pár hete, hogy nehezen akart indulni és 5,5-öt evett a megszokott 4,2-max 5 helyett. Szétszedtem és a karbi meg a szívótorok sézt volt csúszva. Összeraktam, első, pöccre indult és 2 személlyel, 100-110 környékén 4,5-öt evett.
U.i.: Ez elég ramaty megfogalmazás volt. xD
Bár ezeregy millió baja lehet még ezen kívül.
decemberbe elött vettem a motort, azóta 1200Kmet raktam bele, a srác azt mondta hogy az ő keze alatt nem lett felújítva (3 év) de nem gyári a blokk... sztem megkuksizom a hengert és ha nem megy akkor valahogy eltolom csepelre :)
végülis el is hozhatod, Petivel(hondafever) megnézzük, illetve meg is csináljuk ha kell. Alkatrészünk is van hozzá polcon, tehát akár ilyen 1-2 napon belül készen lehet, hogyha nincs gyűrűtörés, vagy hasonló komolyabb blokkhiba. Nem egy nsr, rs, illetve más 2t blokkot, illetve motort csináltunk már .
aha... őőő elektronikával úgy állok hogy tudok 1-et amit megprobálhatok valamikor, de nemvágom hogy miaz hogy megy, csepelre meg lejutni... hmmm, nemsimerem őket de am is érdekelne 1 szervíz... akkor azt mondod szedjem le a hengert kuksizzam meg mi a szitu? csak ez a buta vizsgaidőszak
b_ricsi csepelen vagy az ismerősei.. ők tudnak rendesen
max az elektronikában tok segíteni benne.de ha nemis akarsz hozzá nyúlni nemis tudod meg mibaja
wás ricsiék? a yamahához? vagy hova gondoltad? am a karbit nem szivesen szedném megint ki mert kész gyötrelem kiszedni :@ gyertyákat cserélgettem is :(
ak nem jól nézted meg.nézd meg újra a karbit,gyertyát is néztétek?
meg nem ártana az is,ha beindul legurulni ricsiékhez,ők megnézik sztem ha szépen kéred
aha, amit a blokk megbontása nélkül meglehetett nézni mindent megnéztem, 3 hónap mert hetente van kb 2 napom vele foglalkozni :S Am meg az a vicces hogy 3 napja elindult és tök jól ment, egy olyan 10 Km-t mentem is vele 2 személyel... lerakom most meg megint hülye ... betolásra nehezen indul be de az alapjáratot nem akarja tartani, szenved. de ha be van melegedve azért kicsit "jobb" a hangja.
nézd meg a gyújtás többi részét, illetve a főtengelyszimeringeket. De sztem az alapján hogy ide írogatunk néhányan, ugyanúgy nem fogod tudni otthon megcsinálni, ha 3 hónap alatt nem sikerült.
Sziasztok!
Nagya a problémám! Már írtam hogy valami nem kóser amotorommal, szóval az van hogy önindítózom és olyan mintha rossz irányba indulna el a dugó mert össze vissza kattog, ha csak röviden nyomom meg akkor "elkapja" durrog párat és leáll. A folyamatosan füstől szóval valami elég. lehet h elektronika baja van? Karbi légszűrő megnézve gyertya cserélve is volt . Ha segít töltök fel videót is csak segítsetek légyszi mert 3 hónapja ezzel szenvedek :@
Am ha érdekel valakit maradt még 1 dB matricám Km órára! minden szám meg van felezve (aki 50esként használja annak nem árt)
Szép estét mindenkinek!
Nagy bajban vagyok és a segítségeteket kérném!
Karbiban van a szívató rész az a réz és az nekem beletört
Nincs valakinek véletlenül vagy esetleg hol lehet beszerezni és mibe fáj?
csak egy ára írjatok hogy kb. mennyire számítsak