Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaaaa, így már ok
tudom, és azt is hogy power jet a neve, csak röviditettem.
súgok: a "jet" azt jelenti h fúvóka
helló, attól függ mekkora karbid van, de szerintem gyári 28as karbival minimum 160as, és figyelj arra hogy az alapjárati és a jet fúvókákat is cseréld arányosan nagyobbra, mert attól hogy fő fúvókát cserélsz, 4 alatt még keveselni fog. de az otthoni be állítást úgy a leg ideálisabb hogy veszel mindegyikhez több méretet, és be rakod az egyik variációt, ki próbálod jó e minden fordulatszám tartományban, aztán nézel egy gyertyaképet, ha nem jó akkor jöhet a következő variáció..
Lukas.
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy 180-as Malossi hengerhez milyen fuvóka kell?
Köszi
Ezt a dőlést úgy értettem, hogy ne ő akarja "irányítani" a motort. :) Próbáljon velem mozogni és minde okés.
sihunak vagy kinek: NSR-el mentem 2 személlyel 140-el. Miért?
köszi majd megérdeklődök helyeken azt osztok szorzok azt kiderűl
csörgettelek bár elég késő van már, nem tudom neked....

Am mégvalami a számlappal kapcsolatban!
NEM papír, minöségi lizeres tinta és műanyag lap, nem házilag sufnizott, ha érdekel másokat is akkor még csináltattatok, kb 1 hét mire kész! akit érdekel írjon !

még1szer miről is lenne szó:

hello engem is érdekelme egy számlap hogy tudnánk megbizniszelni annyit nekem is érne köszi tel 0620 2221757 csörges meg vissza hivlak
Csörgess meg és vissza hivlak.
nekem mindig abból volt bajom hogy nem dőlt
tappancsok körém szorosan(persze csak csajoknál ) és akkor arra megy amerre én,nincs külön mozgó tömeg.
hali.
én barátnőmmel szoktam gurulgatni néha, de én nem nagyon veszek észre nagy gyengülést.
frankón lehet vele előzgetni ígyis meg minden
nagyon minimálisan lassabban gyorsul 2 személlyel de nem vészes.
Nem JC20, hanem JC22
Sziasztok. Henger, hengerfej, dugó, csapszeg, gyűrű, powerszelep, zárak már nincsenek.
1000huf + posta?
és utalva?
De hogyan ment 140-et? Mekkora géped van?
Fogalmam sincs!
Mondj egy árat.
Postáznod kellene.
mennyit adnál érte?
kép:
Engem érdekel a matrica!
Tel:06-70/342-6442
Ne keverjük, az egyik pontosság, a másik az illesztésu HÉZAG.
szerintem 20 alatt nem kapsz jóféle dolgokat, de ezt szakhelyen megmondják, saját tapasztalat hogy ebben nincsenek nagy érkülönbségek...
Friss utasnak mindig elmondom, hogy ne rúgjon, kapálódzon, ne dőljön és akkor nem lesz semmi gáz.
Amikor az enyém is ment az M0-on kátszeméllyen probléma nélkül vitte a 140et.... döntés hát én azért 2 személlyel nem annyira merem mert nagyon függ a hátsó személytől. tudja-e h mit kell csinálni meg ilyen apróságok
Mivel csak 125-ös, megérzi a 2 személyt, de szinte majdnem ugyanúgy tudtam dönteni. 2 személlyel 140-ig húzattam 1X előzés közben de még ment volna egy kicsit. Szóval én 2 személlyel is elégedett vagyok vele.